Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asia super wiadomość..gradki dla Was
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 20:37
asiastokrota lubi tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Karolina2787 wrote:Dziewczyny wiem że nie na temat ale może polecicie jakiegoś lekarza na nfz który bez problemu zrobiłby wymaz, potrzebny mi do dalszego leczenia i wolałabym nie tracić pieniędzy na prywatnego gina.
Karolina2787 lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Autko kupione w środę może nie nowe ale nowsze
Gosia321, Wiki03, asiastokrota lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź. Ja mam dziada sporo większego i sporo przysłania jednak boję się go usuwać bo mogę stracić macicę. Jakiego rodzaju był Twój mięśniak? Czy próbowałaś go jakoś wcześniej zmniejszyć, przed zabiegiem?
Karolina w Artemidzie też mówili mi, że żeby usunąć tego mięśniaka musieli by poszatkowac macice. Jak widać nie było to konieczne. Ja miałam podśluzówkowego. Żadnymi lekami nie próbowano go zmniejszać. Jak byś chciała bardzo polecam Ci dr Jacka Donca z Warszawy. Specjalizuje się w schorzeniach macicy. Jest świetny.Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
Asiu super teraz kciukasy by telefon zadzwonił jak najszybciej
U mnie po wizycie mam zrobić cytokiny przeciwciała ANA i przeciwplemnikowe ASA. Jak będa wyniki to wtedy druga wizyta na omówienie wyników i ustalenie leczenia. Co do nk powiedział że mogłybyć niższe ale z resztą będzie mógł coś więcej powiedzieć ważne że stosunek dwóch limfocytów mam 1,59 a dopuszczalne jest do 2. No i koniecznie helikobakter z krwi lub kału mamy oboje zrobić. Kolejna wizyta 27.08.asiastokrota, Gosia321, e_mil_ka, Storczyki lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualnyWiki03 wrote:Karolina w Artemidzie też mówili mi, że żeby usunąć tego mięśniaka musieli by poszatkowac macice. Jak widać nie było to konieczne. Ja miałam podśluzówkowego. Żadnymi lekami nie próbowano go zmniejszać. Jak byś chciała bardzo polecam Ci dr Jacka Donca z Warszawy. Specjalizuje się w schorzeniach macicy. Jest świetny.
Mój mięśniak jest śródścienny i ma 4,5cm aż kiepsko się umiejscowił bo tuż u ujścia trzonu macicy i przysłania większość przejścia W sumie w porównaniu do mnie miałaś całkiem małego mięśniaka a czy mimo to dawał Ci jakieś objawy? tzn ból czy silniejsze krwawienie? Kurczę do Wawy to trochę daleko ale dziękuję Póki co wstrzymuję się z zabiegiem ale chciałabym jak najwięcej się o tym dowiedzieć na przyszłość. Słyszałam też o leku Esmya na mięśniaki, nie wiem czy działa ale wiem że jest to bardzo droga kuracja. Mój mięśniak nie daje żadnych niepokojących objawów ale martwi mnie brak ciąży przez te 3 lata nic, jednak wiem że to nie jedyna przyczyna naszych niepowodzeń.Wiki03 lubi tę wiadomość
-
Agonia777 wrote:Asiu super teraz kciukasy by telefon zadzwonił jak najszybciej
U mnie po wizycie mam zrobić cytokiny przeciwciała ANA i przeciwplemnikowe ASA. Jak będa wyniki to wtedy druga wizyta na omówienie wyników i ustalenie leczenia. Co do nk powiedział że mogłybyć niższe ale z resztą będzie mógł coś więcej powiedzieć ważne że stosunek dwóch limfocytów mam 1,59 a dopuszczalne jest do 2. No i koniecznie helikobakter z krwi lub kału mamy oboje zrobić. Kolejna wizyta 27.08. -
ona84 wrote:A jakie masz Nk? Ja helicobacter będę powtarzac w piątek lub w następny tydzień.
NK mam 14,2 ale stosunek CD4/CD8 jest 1,59 a dopuszczalne jest do 2 więc nie jest tak źle. A co do komórek NK wypowie się jak będzie miał resztę badań.
Emilko ty w naszym szpitalu robiłaś helikobakter z krwi czy w innym laboratorium? i ile płaciłaś?Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Agonia777 wrote:NK mam 14,2 ale stosunek CD4/CD8 jest 1,59 a dopuszczalne jest do 2 więc nie jest tak źle. A co do komórek NK wypowie się jak będzie miał resztę badań.
Emilko ty w naszym szpitalu robiłaś helikobakter z krwi czy w innym laboratorium? i ile płaciłaś?
Agonia jednak messenger szybszy dopiero wlazłam na forum bo w pracy meksyk. -
Dziewczyny znaleźli dawczynię ale we Wrocławiu idealnie dopasowaną do jutra mam dać odpowiedź czy się decydujemy. Tylko, że transfer byłby we Wrocławiu i mam ogromny dylemat czy się decydować.
Wiki03, Izaura, Gosia321, asiastokrota, e_mil_ka, Storczyki, Karcia, malgos741 lubią tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cytokainy zrobiłam w Łodzi by już nie szukać w pobliżu więc teraz czekam na wyniki.
W sumie wezmę kilka dni wolnego i będę tam siedzieć ale wszelkie szczegóły dowiem się jutro. Tylko bym musiała się zdecydować na wcześniejszą wizytę u Paśnika więc może zdecyduje się na Warszawę, bo w 21 i 28 lipca ma wolne terminy. Dzisiaj będziemy dyskutować z mężem o wszystkich za i przeciw.Izaura, Storczyki lubią tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.