Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Emilko wiesz, ze my przeszliśmy 2 procedury. Przy pierwszej moj maz mial tak kiepskie wyniki, ze nasze zarodki dotrwaly tylko do 3 doby i nie bylo co transferowac. Przy 2 procedurze maz zgodzil sie na dawce. Jednak, kiedy zrobili mu badania (w trakcie mojej punkcji ) to az embriolog wszedl do naszego pokoju i pytal dlaczego myslimy o dawcy skoro meza wyniki sa tak dobre.
Tak więc.... kochana macie dopiero jedna procedure za soba. Ufam, ze zmiana kliniki pomoze. Wiesz tez, ze wyniki naszych mężów moga byc rozne w kazdym miesiącu. Faszeruj go zdrowym jedzonkiem, wprowadz zakaz piwkowania, możliwe ze zmiana pracy tez pomoże. Bardzo , bardzo wam kibicujęWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 20:19
Wiki03, e_mil_ka lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Emilko Laura ma rację. Może jak pojedziecie na wizytę do Invicty to lekarz zleci dodatkowo badania będzie kazał jakieś powtórzyć i może się okazać, że tak źle nie jest. Przecież możecie wtedy zrobić tak jak Gosia pół na pół. Grunt to pozytywne nastawienie. Mój mąż też krzywo patrzył na tabletki, ale się słucha i dzielnie bierze. Wie, że to jest dla nas ważne tym bardziej, że ja swoich komórek już nie naprawię. Więc w nim siła i nadzieja.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Gosia321 wrote:Emilka a do kogo umawiacie sie w Invictie do dr H tak jak wiekszosc dziewczyn czy moze do dr G tak jak ja ? Czy moze masz jakis swoj typ ?
Gosiu jeszcze nie wiem. Nie mam pojęcia. Muszę usiąść z mężem i pomyśleć. Teraz żyjemy urlopem. Czas na resetWiki03, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
Witam sie z ciotkami to ja piekny maly 6cm czlowiek ❤❤
Z pieknid bijacym serduszkiem 126 uderzen na min
<a href=https://zapodaj.net/f101e3def6113.jpg.html>20180625_174552.jpg</a>Izaura, eni33, asiastokrota, Lura82, Fionka, Asia08, xyz159, e_mil_ka, Storczyki, malgos741, polopiryna lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
Gosiu cudownie.
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
Gosia niech cud rośnie. Czuje ze będzie dziewczynka.Trzymam kciuki za zdrowa ciążę.
Gosia321 lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nick nieaktualny
-
Lura82 wrote:https://www.suwaczki.com/
Tutaj , ustawiasz sobie wszystko i link kopiujesz w stopke swoja
Gratulacje Kochana.... piekny dziś dzień mialasWiki03, asiastokrota, Storczyki, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Wiki03 wrote:Gosiu a miałaś mieć wizytę chyba 27... Ale zrobiłaś nam niespodzianke dosłownie się wzruszyłam.... Jeszcze raz gratuluję i życzę Ci teraz tylko wzruszeń i samych szczęśliwych chwil
Wiki03 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiki03 wrote:Super zawsze to dwa dni mniej czekania i stresu a lekarz mówił od czego mogło być plamienie?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Lotta, Storczyk kciuki zaciśnięte za piękne bety & & & & & & & czekamy na wieści
Storczyki lubi tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx