Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczy
Ana witaj z powrotem
Ena fajne imię dla Synka
Gosia dbaj o siebie i Baby Kochana
Wiki powodzenia, trzymam kciuki żebyś mogła zacząć procedurę
Agonia dużymi krokami do swojego celu,juz co raz bliżej; -* tez wczoraj byłam u Pasnika,wizyta bardzo konkretna. Mam powtórzyć 2 badania i 2 nowe dostałam tj. Ana,test imk i lct,cytokainy. Ty chyba u Niego robiłaś te badania? Przypomnij mi proszę ze względu na jakie wyniki masz zlecone takie leczenie?
Miłej niedzieli
Wiki03, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
Izaura wrote:Cześć Dziewczy
Ana witaj z powrotem
Ena fajne imię dla Synka
Gosia dbaj o siebie i Baby Kochana
Wiki powodzenia, trzymam kciuki żebyś mogła zacząć procedurę
Agonia dużymi krokami do swojego celu,juz co raz bliżej; -* tez wczoraj byłam u Pasnika,wizyta bardzo konkretna. Mam powtórzyć 2 badania i 2 nowe dostałam tj. Ana,test imk i lct,cytokainy. Ty chyba u Niego robiłaś te badania? Przypomnij mi proszę ze względu na jakie wyniki masz zlecone takie leczenie?
Miłej niedzieli
Wiki co do torbieli to ja mam sporo na piersiach i jak byłam w listopadzie na kontroli to pytałam czy stymulacja ma jakiś wpływ na nie i czy to nie szkodzi. Lekarz powiedział że nie bo torbieli nie da się usunąć ani wyleczyć bo one pojawiają się właśnie ze względu na zmiany hormonalne ale i taka bywa budowa piersi. Powiedział że mam się kontrolować i jak zauważe jakieś zmiany to mam zrobić usg kontrolne. U mnie po lekach poczułam ulgę i piersi mniej dokuczają.
Izaura ja nie miałam żadnych zaleceń do konsultacji immunologicznej. Ze względu na to że się nie udawało a przede wszystkim przed procedurą z kd chciałam sprawdzić czy wszystko jest ok i nic nie wpłynie na niepowodzenie. Tym bardziej kd jest ostatnią procedurą i na więcej nie będzie nas stać więc robimy wszystko by się udało.Wiki03 lubi tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Hej Kochane, nie wytrzymam nie pisząc długo
Czytałam Was na bieżąco ale pewnie nie spamiętałam wszystkiego.
Wiki, Emilka, Izaura, Agonia- dziewczyny nie poddajecie się, Brawo Wy
Gosia, Ena, jak znosicie te upały?
Gosia te krwiaki to jakieś cholerne dziadostwo, nie może być spokojnie? Kiedy teraz prenatalne? Robisz Pappe czy Nifty?
Ena to sie strachu najadłaś, mam nadzieje, że nastanie kiedyś ten czas że to Nifty albo inne z tych dokładniejszych badań będzie refundowane. Najważenijsze, że Olaf zdrowy:)
Nadziejka, Ana- powodzenia, żeby Wasze maluchy szybko doczekały się rodzeństwa:)
A ja jutro mam punkcję i o Proszę trzymajcie kciuki, żeby były same ładne dojrzałe komóreczki:)malgos741, Gosia321, Wiki03, e_mil_ka, ana1122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mag kciuki zaciśnięte.. dobrze że nie wytrzymałas..
A ja jutro idę na usg brzucha rano mam więc też trzymajcie kciuki żeby tam nic strasznego nie było.. doktorka szuka przyczyny powiększonej węzła chłonnego..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2018, 18:41
Gosia321, Wiki03 lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
mag87 wrote:Hej Kochane, nie wytrzymam nie pisząc długo
Czytałam Was na bieżąco ale pewnie nie spamiętałam wszystkiego.
Wiki, Emilka, Izaura, Agonia- dziewczyny nie poddajecie się, Brawo Wy
Gosia, Ena, jak znosicie te upały?
Gosia te krwiaki to jakieś cholerne dziadostwo, nie może być spokojnie? Kiedy teraz prenatalne? Robisz Pappe czy Nifty?
Ena to sie strachu najadłaś, mam nadzieje, że nastanie kiedyś ten czas że to Nifty albo inne z tych dokładniejszych badań będzie refundowane. Najważenijsze, że Olaf zdrowy:)
Nadziejka, Ana- powodzenia, żeby Wasze maluchy szybko doczekały się rodzeństwa:)
A ja jutro mam punkcję i o Proszę trzymajcie kciuki, żeby były same ładne dojrzałe komóreczki:)
Upaly to masakra w ciazy wiecznie slabo a przy sterydach i tych wszystkich progesteronach estrofemach ktore sie bierze to zmiana temperatury jak sie wejdzie z podworka do budynku i juz jestem cala mokra na twarzy masakra mormalnie
Ale chyba nie da sie dogodzic bo jak caly dzien pada deszcz to tez jest zle bo jestem normalnie przydzumiona
Teraz moze troche lepiej jak leze w domu bo jednak w domu chlodniej ale juz mnie kregoslup od tego lezenia boli a to dopiero 3 dzienBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
malgos741 wrote:Mag kciuki zaciśnięte.. dobrze że nie wytrzymałas..
A ja jutro idę na usg brzucha rano mam więc też trzymajcie kciuki żeby tam nic strasznego nie było.. doktorka szuka przyczyny powiększonej węzła chłonnego..malgos741 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Mag kciuki za jutrzejszą punkcję i piękne jajozbiory i czekamy na wieści
Małgoś kciuki za jutrzejsze usg by w końcu doktorek znalazł przyczynę i szybkiego powrotu do zdrowiamalgos741 lubi tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Mag trzymamy kciuki daj znac po punkcji. Fajnie ze zaczelo sie tu cos dziać.
Małgoś ja tez kiedys mialam powiekszony wezeł na szczescie samo przeszlo i przypyszczam ze wlasnie wtedy przebylam toxoplazmoze ktorej nikt nie zdiagnozowal ale organizm chyba sam zwalczyl to dziadostwo. Moja baratanica kiedy zarazila sie toxo miala powiekszone wezly chlonne. Oczywiscie nie chce straszyc ale tak mi sie jakos skojarzylo. Oby to nie bylo nic groźnego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2018, 21:54
-
nick nieaktualnyMałgoś to powodzenia na jutrzejszej wizycie - napisz co tam na usg wyszło.
Mag - powodzenia - kciuki zaciśnięte. Do upałów podchodzę tak - jest lato, to powinno być ciepło, a nawet bardzo ciepło Też mam taką nadzieję, że nieinwazyjna diagnostyka prenatalna doczeka się refundacji w Pl.słomka :) lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy któraś potrzebuje wizyty do Paśnika na sierpień? Mam do oddania 27.08.Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
nick nieaktualny