Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak dziewczyny, zaglądam do was i szczerze Wam kibicuje. Gosia niech Twój maleńki cud się dobrze rozwija i uszczęśliwia swoją mamę. Tak samo Ena, synek niech będzie grzeczny i mamy nie stresuje, niech zdrowo rośnie. Już czujesz ruchy? Ponoć w kolejnych ciazach szybciej się je czuje. Imię już wybrane dla księcia, czy mała Zu wybiera?
Asiastokrota gniazdko uwite więc niech mały bejbiak szybko się do was wprowadza
Izaura, ona, wiki, Emilka kciuki za waszą walkę. Nie można się poddawać czego przykładem jest nasza wspaniała Gosia.
U nas zaraz minie 5 miesięcy odkąd nasze szczęście jest z nami. Wpadłam w wielkie uzależnienie od swojego dziecka tak bardzo spełniam się w macierzyństwie że już planuje datę starania się o kolejne, mam nadzieję zacząć w czerwcu 2019.Gosia321, Wiki03, asiastokrota, e_mil_ka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć
Gosia - a w pracy jak zaregowali na twoje szczęście?
Wiki - ciągle jakieś stresy - najpierw same starania, żeby się udało, potem przebieg ciąży... Chociaż mi się udało znaleźć w komfortowym stanie typu "już teraz się tylko cieszę i wierzę, że wszystko będzie dobrze".
Nadziejka jeszcze nie czuję ruchów. Imię już jest Olaf - już dawno to było ustalone. Zuzka zadowolona z wyboru. Ja doskonale wiem jak macierzyństwo uzależniona i dlatego tak walczyłam. A chcesz jeszcze wrócić do pracy przed kolejnymi staraniami? -
Ena ja jestem na zla od poczatku a w pracy jak to w pracy nie byli zadowoleni ze zwolnienia niestety w takim miejscu pracuje oczywiscie gratulowali
malgos741 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ena, Wiki no jakos sie ruszyl. Bylismy ostatnio nad jeziorem u znajomych i na pizzy dzis tez jedziemy nad jeziorko. Chociaz nie wiem kiedy moj szanowny maz wstanie bo jak ze mna ma gdzies jecgac to z wielkim bolem ale jak koledzy wczoraj zadzwonili to nieważne ze późno. Jak zniknął tak wrócil o 4 rano. I wez sie czlowieku nie denerwuj.
Nadziejka nie dziwie sie ze wpadlas w uzaleznienie. Ja tez bym pewnie wpadla. Nie potrafie przestac myslec o staranich i kolejnej procedurze ale staram sie narazie siedziec cicho zeby mąz od tematu odpoczął.
Wiki a co i Ciebie?
Izaura to juz dzisiaj wizyta? Kurcze ale czas leci. Czekamy na wiesci. -
Hej dziewczyny.witam wszystkie Stare staraczki i nowe osoby. Ena Gosia gratuluję jak fajnie że wam się udało. Myślę że czas już wrócić do was...mam nadzieję że znowu będziecie wspierać mnie swoim doświadczeniem i dobra rada.
Gosia321, e_mil_ka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Hej dziewczyny.witam wszystkie Stare staraczki i nowe osoby. Ena Gosia gratuluję jak fajnie że wam się udało. Myślę że czas już wrócić do was...mam nadzieję że znowu będziecie wspierać mnie swoim doświadczeniem i dobra rada.
Ana jak milo ze jestes. Co u Was? -
e_mil_ka wrote:Ana jak milo ze jestes. Co u Was?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 16:14
-
Hej dziewczyny w taj upalny dzień jestem po wizycie u Paśnika i ogólnie nie jest źle. Mam oczywiście steryd heparynę i wlewy z intralipidu. Jednym słowem bardzo się cieszę że nic więcej nie trzeba. Teraz czekam na upragniony telefon
e_mil_ka, asiastokrota lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Ana wracasz do nas tzn. Ze zaczynasz myslec o nastepnej dzidzi.
ana1122 lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:A leci szybko czas. Mały wyrósł na kochanego łobuziaka i dba o mamy kondycje. A ja postanowiłam że wybiorę się na wizytę do Artemidy bo jeszcze po porodzie nie byłam. Tylko nie wiem do kogo? Słyszałam że dr zbroch nie przyjmuje narazie czemu?
Nie mam pojecia czemu dr Z nie ptzyjmuje. Pewnie ma urlop. -
nick nieaktualny
-
Olaf-jakie piękne imię
Tak, planuje wrócić po macierzyńskim do pracy ale jak tylko się uda to idę na zwolnienie i wtedy będę siedziała z małą plany planami ale zobaczymy co przyniesie los.
Ana witaj na forum! Już planujesz wrócić po swoje mrozaki? Ile ci zostało zarodków?
Agonia to bardzo dobre wieści ze ci nie doszło leków. Teraz do dzieła!ana1122 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgonia chociaż będziesz pewna, że zrobiłaś wszystko przed następną procedurą. Intralipid tanio podają w IV Clinic w Olsztynie. Godziny też są bardzo elastyczne dziękuję Storczyki, że znalazła tą klinike, bo byłby problem z podaniem intralipidu...
Nadziejka fajnie, że wróciłaś nie dziwię się że uzależniłaś się od macierzyństwa.. Chcialabym żeby każdą z nas takie uzależnienie dopadło hihi
Ana witamy z powrotem
Emilka z facetami niestety bywa ciężko... Też bym się wkurzała na Twoim miejscu... Ale pobyt nad jeziorkiem super ja w tym roku jeszcze nie byłam
A ja w poniedziałek mam wizytę startową. Nie wiem czy dopuszcza mnie do procedury, bo TSH poszybowalo do góry, wyszła mi jakaś bakteria z wymazów i jeszcze torbiele na piersiach.. Zobaczymy.. Trzymajcie kciukiana1122 lubi tę wiadomość
-
Jeszcze został nam jeden maluszek. tak po mału już myślę o drugim bo nigdy nie jest Tak łatwo i lepiej mieć jakiś plan działania.
nadziejka88 lubi tę wiadomość