Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygroszeek wrote:A polecasz dr W ? Czy może kogoś innego w Olsztynie?
DR W. mi pomógł w pierwszym cyklu. Przed leczeniem u niego ponad rok chodziłam do innego lekarza i niestety sukcesu nie było. W 2014 urodziłam córkę. W 2017 r. wróciłam do starań do Artemidy do dr W, ale tam już potem trafiałam do rożnych lekarzy - monitoringi wypadały w różnych dniach tygodnia, a on przyjmował tylko w piątki. Ciężko mi jest doradzić. Teraz chodzę do Artemidy do dr Zdanowskiego - jestem zadowolona.
ona 84 - domyślam się o co ci chodzi - dopóki masz dziecię na zimowisku to zawsze jest nadzieja...
Gosia a na którą masz wizytę? -
Hej dziewczyny. Jestem tu nowa, a historię z Artemidą rozpoczęłam w marcu. Po 2 spotkaniach z dr Zbrochem i szeregu badań moich i mojego męża dowiedzieliśmy się, że jedyną szansą dla nas jest IVF metodą ICSI. U mnie jest wszystko w porządku, jednak mój mąż ma słabe parametry nasienia (mała ruchliwość i ilość). Zaczęłam od przyjmowania marvelonu, później doszły zastrzyki gonapeptyl, menopur, gonal f. Na zakończenie stymulacji oczywiście Ovitrelle i punkcja 9 lipca. Przeprowadzał ja dr Zdanowski i pobrał 8 komórek (moje amh 0,9). Zaplodnili 6, z czego 2 się nie rozwinęły, a 3 zostały zamrożone. Transfer przeprowadził również dr Zdanowski 14 lipca z blastką klasy 1 BB. Dzisiaj mija 12 dpt, a mnie od wczoraj boli podbrzusze jak na @ i zaczęłam plamić (najpierw brązowe plamienie, a dzisiaj już jakby się robiło różowe i wymieszane z drobinkami czegoś).. Całą noc nie mogłam zasnąć z bólu i ze strachu chyba też... Jak myślicie czy warto iść jutro na betę, może to tylko oczyszczanie z resztek, a może już po wszystkim ? To moja pierwsza próba i bardzo bym chciała, żeby było wszystko w porządku
-
nick nieaktualny
-
Patra92 wrote:Hej dziewczyny. Jestem tu nowa, a historię z Artemidą rozpoczęłam w marcu. Po 2 spotkaniach z dr Zbrochem i szeregu badań moich i mojego męża dowiedzieliśmy się, że jedyną szansą dla nas jest IVF metodą ICSI. U mnie jest wszystko w porządku, jednak mój mąż ma słabe parametry nasienia (mała ruchliwość i ilość). Zaczęłam od przyjmowania marvelonu, później doszły zastrzyki gonapeptyl, menopur, gonal f. Na zakończenie stymulacji oczywiście Ovitrelle i punkcja 9 lipca. Przeprowadzał ja dr Zdanowski i pobrał 8 komórek (moje amh 0,9). Zaplodnili 6, z czego 2 się nie rozwinęły, a 3 zostały zamrożone. Transfer przeprowadził również dr Zdanowski 14 lipca z blastką klasy 1 BB. Dzisiaj mija 12 dpt, a mnie od wczoraj boli podbrzusze jak na @ i zaczęłam plamić (najpierw brązowe plamienie, a dzisiaj już jakby się robiło różowe i wymieszane z drobinkami czegoś).. Całą noc nie mogłam zasnąć z bólu i ze strachu chyba też... Jak myślicie czy warto iść jutro na betę, może to tylko oczyszczanie z resztek, a może już po wszystkim ? To moja pierwsza próba i bardzo bym chciała, żeby było wszystko w porządku
Ja juz dawno bylabym na becie. -
nick nieaktualnyHej Dziewczyny jak tu się miło ożywiło
Miałam dziś przyjemność być w Invicta Gdańsk (robiłam badania zlecone od Pasnika) bardzo dobre wrażenie na mnie zrobili....wczoraj byłam tez w Artemidzie na przeglądzie kolejne rozczarowanie tym miejscem. ... dr Zd w porządku, ale zdziwila mnie jego reakcja na to kiedy mu powiedziałam o konsultacji u immunologa. W skrócie - nic nie robić i podchodzić do kolejnego transferu. Kiedy mu powiedziałam, ze jednak chcę zrobić wyniki zalecone przez Pasnika i je z Nim skonsultować powiedział, ze zastosuje się do Jego zaleceń.
Gosia kciuki za wizytę :-*e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Izaura wrote:Hej Dziewczyny jak tu się miło ożywiło
Miałam dziś przyjemność być w Invicta Gdańsk (robiłam badania zlecone od Pasnika) bardzo dobre wrażenie na mnie zrobili....wczoraj byłam tez w Artemidzie na przeglądzie kolejne rozczarowanie tym miejscem. ... dr Zd w porządku, ale zdziwila mnie jego reakcja na to kiedy mu powiedziałam o konsultacji u immunologa. W skrócie - nic nie robić i podchodzić do kolejnego transferu. Kiedy mu powiedziałam, ze jednak chcę zrobić wyniki zalecone przez Pasnika i je z Nim skonsultować powiedział, ze zastosuje się do Jego zaleceń.
Gosia kciuki za wizytę :-*
Milo ze powiedzial ze zastosuje sie do zalecen phii jak sie nie zastosuje to i tak wszystko od wujka Jarka dostanieszBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Z naszym bejbikiem wszystko ok ❤❤ pieknie rosnie ma juz 4.7cm pieknie pykajace serduszko nozki raczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 19:35
xyz159, eni33, e_mil_ka, Asia08, mag87, asiastokrota, polopiryna, malgos741 lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gosia321 wrote:Z naszym bejbikiem wszystko ok ❤❤ pieknie rosnie ma juz 4.7cm pieknie pykajace serduszko nozki raczki ❤❤
Jest podobny do alienaale od razu widac jaka z niego bedzie piekna Oliwia ❤
Krwiak sie zmniejszyl i mamy pozwolenie na spacery i nawet na wejscie do jeziorae_mil_ka, Asia08 lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Patra92 wrote:Lekarz oddzwonił, ale nie wiedział co mi powiedzieć... zrobiłam betę i wyszło 0.22
No nie Artemida mnie zadziwia. Lekarz nie wie co powiedzieć?
Niestety beta nie jest ciążowa
Macie jakies zamrozone zarodki jeszcze? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny