Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Byłam dzisiaj na konsultacji i mam 2 podejście przy kolejnym cyklu, więc nastepny transfer mrożaczków( mam 3 ) ok 10 września jak się nic nie przesunie.. dostałam receptę na Estrofem przez 6 dni 2x1, a potem 3x1..też tak mialyscie? Tylko to jest przed 1 transferem mrożonych ?
-
Patra92 wrote:Byłam dzisiaj na konsultacji i mam 2 podejście przy kolejnym cyklu, więc nastepny transfer mrożaczków( mam 3 ) ok 10 września jak się nic nie przesunie.. dostałam receptę na Estrofem przez 6 dni 2x1, a potem 3x1..też tak mialyscie? Tylko to jest przed 1 transferem mrożonych ?
Idziesz na cyklu sztucznym czyli bez owulacji. W takim razie trzymamy kciuki. -
Patra92 wrote:Lekarz oddzwonił, ale nie wiedział co mi powiedzieć... zrobiłam betę i wyszło 0.22
Przykro mi kochana tule mocno :* macie mrozakiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2018, 18:36
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Nie był w stanie tego wczoraj określić... Dzisiaj przyjęła mnie dr Skłodowska i powiedziała o tych tabletkach no i że zaczynamy od następnego cyklu. Powiedzcie mi jak to z tym cyklem sztucznym jest ? Nic mi nie powiedzieli i ja nie mam pojęcia jak to się odbywa.. Czy to może pomóc?
No i dzięki za podtrzymanie na duchu ! -
nick nieaktualnyPatra92 wrote:Nie był w stanie tego wczoraj określić... Dzisiaj przyjęła mnie dr Skłodowska i powiedziała o tych tabletkach no i że zaczynamy od następnego cyklu. Powiedzcie mi jak to z tym cyklem sztucznym jest ? Nic mi nie powiedzieli i ja nie mam pojęcia jak to się odbywa.. Czy to może pomóc?
No i dzięki za podtrzymanie na duchu ! -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Eve nie wiem czy to ja z Gosią, ale niech dobra passa trwa
Może któraś z was potrzebuje - Lenzetto - ważny do końca 2019 (użyty w jednej procedurze jako dodatek do Estrofememu) i jeszcze 6 piguł Clo (ważne do marca 2021)? Oddam w dobre ręce.
Mag jak u ciebie sytuacja?
Emilka wróciłaś już do pracy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2018, 05:10
-
eve87 wrote:Wow, ile tu się robi powrotów po kolejnego dzidziutka Gosia chyba z Eną takie dobre fluidy ciążowe rozsyłaBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ena dziękuje, u mnie póki co nastawienie pozytywne. Mam w brzuchu pięknego kropka 5ab a pozostałe 3 blastki czekają na zimowisku. Mam nadzieję na pozytywny finisz tym razem i na to że dołączę do waszej dwojeczki- Ciebie i Gosi. Także proszę cały czas o zaciskanie kciuków.
Boje się o swoje tsh. Po stymulacji podskoczylo mi do 3.13 i wiem że jest za wysokie, ale mam nadzieję że kropek się przyjmie a ja szybko je zbije.
Upały wykańczaja! Jak sobie z nimi radzicie?xyz159, asiastokrota, Wiki03 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymag87 wrote:Ena dziękuje, u mnie póki co nastawienie pozytywne. Mam w brzuchu pięknego kropka 5ab a pozostałe 3 blastki czekają na zimowisku. Mam nadzieję na pozytywny finisz tym razem i na to że dołączę do waszej dwojeczki- Ciebie i Gosi. Także proszę cały czas o zaciskanie kciuków.
Boje się o swoje tsh. Po stymulacji podskoczylo mi do 3.13 i wiem że jest za wysokie, ale mam nadzieję że kropek się przyjmie a ja szybko je zbije.
Upały wykańczaja! Jak sobie z nimi radzicie?
ZaciskAmy moCno!!!
JaK sieDzĘ w pracY to aŻ taK barDzo NiE odCzuWam TyCh upaŁóW. MaŁa JeSt Na WakacJacH u DziAdkÓW, zaTeM nie KrąŻę z niĄ po PlacaCH ZaBaW i jakoŚ leCi. -
Hey Mag trzymam kciuki za maluszka niech zostanie z mamusia.
U mnie czynik VIII podwyższony tak jak wcześniej było.zespol antyfosfolipowy ujemny. 8mam hematolog a 13ide do dr Zd najgorsze jest to że mi się nie chce,nie wiem nawet jak opisać to.. jeszcze muszę się upewnić czy we wrześniu urlop dostsne, może też będzie inaczej jak będzie on potwierdzony w 100% -
mag87 wrote:Ena dziękuje, u mnie póki co nastawienie pozytywne. Mam w brzuchu pięknego kropka 5ab a pozostałe 3 blastki czekają na zimowisku. Mam nadzieję na pozytywny finisz tym razem i na to że dołączę do waszej dwojeczki- Ciebie i Gosi. Także proszę cały czas o zaciskanie kciuków.
Upały wykańczaja! Jak sobie z nimi radzicie?
Upaly masakra jak zawsze je kocham tak teraz wtecz przeciwnie i chcialabym zeby bylo max 22stmag87 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ena wrote:ZaciskAmy moCno!!!
JaK sieDzĘ w pracY to aŻ taK barDzo NiE odCzuWam TyCh upaŁóW. MaŁa JeSt Na WakacJacH u DziAdkÓW, zaTeM nie KrąŻę z niĄ po PlacaCH ZaBaW i jakoŚ leCi.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosiu, tylko że ja nie czuje nic kompletnie ;( i to mnie trochę zaczęło zastanawiać. Wiem, że za każdym razem może być inaczej, ale po poprzednim transferze praktycznie od razu bolało mnie podbrzusze i musiałam lykac nospę, a teraz to praktycznie wcale nie boli, może od czasu do czasu delikatnie zaćmi.
Miałam nie narzekać a tu idzie zwariować
Właśnie Ena, startujesz na pracownika roku czy co że tak długo pracujesz?
Ona czyli co, przy podwyższonym czynniku VIII to chyba heparyna pójdzie w ruch? -
Hej dziewczynki!!!
Mag super!!! nic się nie chwaliłaś, że masz już kropka ze sobą. Mocno trzymam kciuki i nie puszczę aż do końca . Masz też trzy weryfikacje??
Ona84 czeka Cię heparyna jak masz podwyższony VII. Kochana spokojnie proszę się tu nie martwić i działać. Trzeba zapełnić forum brzuszkami.
Ena własnie Kochana ja Cię podziwiam jak ty wytrzymujesz w takie upały?? śmigaj na l4 i odpoczywaj za nadgorliwość jeszcze nikt Nobla nie dał
Gosiu ja tez ciepłolubna, ale ta temperatura to lekka przesada
Jestem po wizycie i wszystko ustalone. 29.08 mam histero diagnostyczne i na początku września criotransfer. Będą dwie ładne blastusie:) Mam tylko pytanko skoro biorę acard to na ile przed histero powinnam odstawić i czy przed transferem tez powinnam odstawić?Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Agonia nic nie mówilam bo nie chce zapeszać dalej jestem z tym ostrożna, ale jak już będę znała wyniki to się podzielę
Histeroskopię gdzie będziesz miała wykonywana? W Gdańsku? Coś mi się obiło o uszy, jak kiedyś Wiki mówiła, że w invikcji nie robią?!
Co do acardu to nie wiem do końca. Mój tata przed operacją musiał conajmniej 10 dni przed odstawić a i tak mówił, że podczas zabiegu ciężko było lekarzom zatamować krwawienie.
-
mag87 wrote:Gosiu, tylko że ja nie czuje nic kompletnie ;( i to mnie trochę zaczęło zastanawiać. Wiem, że za każdym razem może być inaczej, ale po poprzednim transferze praktycznie od razu bolało mnie podbrzusze i musiałam lykac nospę, a teraz to praktycznie wcale nie boli, może od czasu do czasu delikatnie zaćmi.
Miałam nie narzekać a tu idzie zwariować
Właśnie Ena, startujesz na pracownika roku czy co że tak długo pracujesz?
Ona czyli co, przy podwyższonym czynniku VIII to chyba heparyna pójdzie w ruch?
Nie zawsze trzeba cokolwiek czuc
Ja tam wierze ze sie udalo ❤❤Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤