Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiki03 wrote:Agonia Ty nas nie przepraszaj... każda z nas ma gorsze dni, to całkowicie normalne. Nikt Ci nie powie, że na pewno się uda, ale ja wierzę że tak będzie... też się wczoraj popłakałam mężowi ze strachu przed tym wszystkim... ale musimy być silne !! a o prochach lepiej nie myśl, bardziej zaszkodzą niż pomogą... a masz mieć pięknie przygotowany organizm dla swojej kruszynki :-*
Mag właśnie, jak Ty się czujesz? Jak dajesz radę psychicznie ?
Czasem niewiedza jest lepsza... człowiek sobie nawkręca i potem czarne myśli.
Agonia - doskonale Cię rozumiem ... tylko jak się przestawić tylko na pozytywne myślenie -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dziękuję, teraz oby ładnie przyrastalo.
Agonia z leków biorę teraz euthyrox i Encorton. Dodatkowo prenatal uno, w it d, magnez, czasem jeszcze wezmę b12 metylowana bo musiałam dość szybko zabijać bo było ok 11. No i neoparin czyli odpowiednik clexanu.
Wiki jak robię sok?: daje 1-2 buraki surowe, że 2-3 jabłka i jeśli mam to też marchewkę. W sumie to różne proporcje ale wolę jak jest więcej jablek:) z takich gotowych to polecam jednodniowy sok z buraków z cymesa. Smakuje praktycznie tak samo jak robiony w domu. Niezły jest też z dodatkiem rabarbaru, lekko kwaskowaty. -
" Powiem szczerze, że jestem w szoku, że pozwalają Ci brać letrozol bez monitoringu... U kogo się leczysz? Przecież takie leki powinno się przyjmować pod ścisłym nadzorem lekarza.. ovitrelle też sobie wstrzykujesz? "
Lecze się u Dr Domitrz... nie, nic nie wstrzykuje tylko biorę Letrozol od2 do 7 dnia cyklu. Sama juz nie wiem czy kolejny cykl brac te tabletki... za 2 miesiące i tak wybieram się do kliniki bocian w Białymstoku liczę że tam lepiej prowadzą leczenie...Dziubek -
nick nieaktualnydziubek27 wrote:" Powiem szczerze, że jestem w szoku, że pozwalają Ci brać letrozol bez monitoringu... U kogo się leczysz? Przecież takie leki powinno się przyjmować pod ścisłym nadzorem lekarza.. ovitrelle też sobie wstrzykujesz? "
Lecze się u Dr Domitrz... nie, nic nie wstrzykuje tylko biorę Letrozol od2 do 7 dnia cyklu. Sama juz nie wiem czy kolejny cykl brac te tabletki... za 2 miesiące i tak wybieram się do kliniki bocian w Białymstoku liczę że tam lepiej prowadzą leczenie... -
nick nieaktualny
-
Mag dzisiaj kolejna weryfikacja??? Kciuki mocno zaciśnięteWiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Nie, dopiero jutro ale od wczoraj już schizuję. Mogłam wczoraj pojechać i zrobić betę to może bym się tak nie denerwowała.
Trochę się martwię, ponieważ w sobotę była u mnie rodzinka na cały dzień i wiadomo jak to jest jak są goście- non stop latanie przy garach, wstawanie, zabawianie. Mąż na mnie krzyczał, żebym sie uspokoiła, ale u mnie nikt nie wie i nie chciałam leżeć jak kłoda bo by się mogli podomyslać. Ale boję się, że mogłam zaszkodzić jakoś kropkowi Także wczoraj leżałam plackiem i dzisiaj też zamierzam- mam wykupionego netflixa to może czas szybciej zleci.
Miłego dnia Dziewczyny.Wiki03 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMag mówią, że po transferze trzeba żyć normalnie... Myślę, że nie zaszkodziłaś swojej kruszynce :-* ja mam to szczęście, że najbliższa rodzina wie... 8 września mamy 5 rocznicę ślubu i biorę wtedy catering... a co do soku jeszcze, to ja robię z buraka, marchwi, jabłka i dodaję jeszcze pomarańczę spróbuj, pyszny jest oczywiście trzymam kciuki za jutrzejszą betę... &&& odpoczywaj
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiki03 wrote:Ena to będzie kameralna, mała imprezka tylko najbliższa rodzina - około 14 osób i to albo będzie najszczęśliwsza albo najgorsza rocznica ślubu... jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to akurat przed powinnam testować...
Wiki03 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.
Mag na pewno nie zaszkodziłaś kropkowi a zapewniłaś mu lepszy przepływ krwi Ciężko jest oczywiscie żyć normalnie kiedy starasz sie o maleństwo tyle czasu ale nie można dać sie zwariować. Ja po transferach mimo ze bylam na zwolnieniu to codziennie robiłam sobie spacery.
Wiki my też mamy roczicę ślubu w wrześniu tyle że 1 września (6 lat). O 5 rocznicy mój mąż zapomniał. Ciekawe czy o 6 będzie pamiętał.
Trzymam kciuki by Wasza rocznica była najpiękniejsząWiki03 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Cześć dziewczyny.
Mag na pewno nie zaszkodziłaś kropkowi a zapewniłaś mu lepszy przepływ krwi Ciężko jest oczywiscie żyć normalnie kiedy starasz sie o maleństwo tyle czasu ale nie można dać sie zwariować. Ja po transferach mimo ze bylam na zwolnieniu to codziennie robiłam sobie spacery.
Wiki my też mamy roczicę ślubu w wrześniu tyle że 1 września (6 lat). O 5 rocznicy mój mąż zapomniał. Ciekawe czy o 6 będzie pamiętał.
Trzymam kciuki by Wasza rocznica była najpiękniejsząWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2018, 08:19
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Mag kciuki za dzisiejsza betę
Widzę, że wrzesień ulubiony miesiąc. My z M 10 września mamy 2 rocznice ślubu i wtedy chyba będziemy już po transferze.Możliwe, że tak jak z moimi imieninami zapomnę, że jest
Miłego dnia dziewczynki!!!e_mil_ka lubi tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualnyAgonia777 wrote:Mag kciuki za dzisiejsza betę
Widzę, że wrzesień ulubiony miesiąc. My z M 10 września mamy 2 rocznice ślubu i wtedy chyba będziemy już po transferze.Możliwe, że tak jak z moimi imieninami zapomnę, że jest
Miłego dnia dziewczynki!!!
Hej
Agonia a jak samopoczucie? dobre myśli wróciły?
Mag - czekamy na dobre wieści - powoDzeNiA!!! -
Dziewczyny wynik dzisiejszej weryfikacji:
beta 529,9
prog ponad 60
estradiol ponad 3000
Błagam niech tym razem się uda! Proszę nie przestawajcie trzymać kciuków:*
Wiki, Agonia, Ona - wrzesień jest Wasz
Miłego dnia KobietkiIzaura, Ena, Asia08, polopiryna, e_mil_ka, Karcia, Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość