Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agonie trzymaj się!
-
Hej dziewczyny już jestem po zabiegu wszystko jest ok. Wycinek pobrany czekać tylko to na wynik histopat. Paśnik odpisał przychyla się do zaleceń i accofil będzie w zastrzykach czekam więc na recepty.
Halszka112, e_mil_ka, ana1122, Izaura, mag87, malgos741 lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualnyAgonia cieszę się że masz to już za sobą i tu jest ok;)
Ja dziś byłam u Paśnika i też jestem zadowolona bo już mamy plan leczenia i to nie są szczepienia ufff. Będę mieć immunopresie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 18:40
mag87, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEna cykl przed crio będę brała przez 14 dni leki immuno. Gosia miala podobne leczenie. Doc Pasnik zasugerował nam żeby przez 2 cykle postarać się naturalnie i jak nie wyjdzie to wtedy zabrać ostatni zarodek. To leczenie dziala 3 miesiące. Mialam jutro wizytę u dr D ale Go nie ma więc mogłam pójść do dr S ale nie chcę. ...moze faktycznie posłucham doc P i sprobujemy naturalnie jak nie wyjdzie to zabierzemy Mrozaczka po nowym roku bo nie jestem jeszcze gotowa na crio łepek musi odpocząć. Zostajemy na tydzień i bedziemy nasze mieszkanie wykańczac wiec zapowiada się coś innego.
-
mag87 wrote:Cieszę się że przecie do przodu Dziewczyny:)
Smerfetka a jak Twoja wizyta?
Wczoraj się tam nasiedziałam i naczekałam. Wszystko fajnie tylko te opóźnienia wkurzają. Nie było dr D ale jestem zadowolona z wizyty u dr Zd. Teraz czekamy na @ i zaczynamy przygotowania do crio. Dostałam leki mam plastry i estrofem.
Rozmawiałam z nim o moim ostatnim progu to powiedział że wynik był dobry. Wg wartości referencyjnych laboratorium w który robiłam prawidłowy to pow. 4 a u nas prawie 10 więc ok. Pocieszył że skoro pierwsza była biochemiczna tzn że moge byc w ciąży tylko akurat teraz się nie udało ale to dobry znak. Na USG wszystko wyszło dobrze, jajniki ok, sluzówka nawet bez wspomagania ładna 9 mm. Bałam się tego usg że tam coś się porobiło.
Reasumując, w tym miesiącu zaczynamy i jak dobrze pójdzie to początek miesiąca transfer mrozaka -
Gryzelka62 wrote:Witam. Czy możecie mi polecić jakiegoś doktora do prowadzenia stymulacji w Olsztynie. Czy może lepiej na Białystok ruszyć? Jestem po laparoskopi i już tylko liczę dni żeby ruszyć
Smerfetka 84 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
eni33 wrote:Ona84 i Ana bo wy teraz podchodzicie do crio. Bierzecie kwas foliowy. I przypomnijcie mi jak to jest. Na endometrium winko i orzechy brazylijskie czy cos jeszcze stosujecie. A po transferze ananas
-
nick nieaktualnyGryzelka62 wrote:Witam. Czy możecie mi polecić jakiegoś doktora do prowadzenia stymulacji w Olsztynie. Czy może lepiej na Białystok ruszyć? Jestem po laparoskopi i już tylko liczę dni żeby ruszyć
-
asiastokrota wrote:Dr Domitrz
Domitrza nie ma, wczoraj miałam mieć u niego wizyte ale nie było go i przez cały miesiąc ma nie być. My teraz u Zdanowskiego i też wydaje się bardzo fajny i zna się na temacie