Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGosia321 wrote:Juz po polowkowych wszystkie narzady zbudowane i dzialajace prawidlowo. Wiercipieta tak sie ulozyla ze nie mozna bylo od gory uwidocznic glowki. W jamie brzusznej uwidoczniono torbiel 1.5x1.6mm przeprasam za slownictwo ale hu.. wie co to moze byc albo dodatkowa nerka albo torbiel krezki albo wada drog zolciowych albo pecherzyk zolciowy ktorego nie uwidoczniono z powodu ulozenia dziecka.
Co do spotkania to nie wiem czy dam radę bo mamy wszystko zaplanowane co do minuty ;/ Gosiu, ale Ciebie odwiedzę na 100%Gosia321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Izaura wrote:Gosia najważniejsze ze z Oliwka jest wszystko dobrze, na pewno się wystraszylas kochana
Co do spotkania to nie wiem czy dam radę bo mamy wszystko zaplanowane co do minuty ;/ Gosiu, ale Ciebie odwiedzę na 100%Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualnyGosia321 wrote:Stresik jest ;( ale mysle ze zle ulozenie tez moglo swoje zrobic tym.batdziej ze w poprzedni czwartek mpj lekarz nic niepokojacego nie widzial
-
Izaura wrote:Mi mówiono ze wirusologia wazna 3 mies. Przed kazdym crio powtarzalam, tylko rbella chyba nie.
No właśnie mi to samo ale kazał powtórzyć wszystko całą liste. No cóż jak trzeba to trzeba, dobrze że skierowanie sie udało ogarnąć i na NFZ badania mogę zrobić -
ana1122 wrote:Dziewczyny a do tego crio potrzebne są jakieś dokumenty i badania przed transferem
Byłam w środe na wizycie no to właśnie wirusologie kazał powtórzyć bo straci 3 miesięczną ważność i nic więcej. Leki dostałam i czekamy na @ żeby się zacząc przygotowywać do crio -
Hey Emilka ty miałaś królika czy krolica,?
Coś mu dolegslo czy umarł tak nagle, sory że pytam. Ale z moją coś się dzieje już któryś Raz nie je nie pije leży. Wczesniej u weterynarza dostała leki i przeszło a wczoraj nie noc nie Przespana zaraz jadę znowu do weterynarza bo kazał być rano jak się nie polepszy -
nick nieaktualnyHej
Gosia - Usg zasiało ziarnko niepokoju, ale aby okazało się, że jest wszystko w porządku.
Z tą wirusologia to mieszają - niektórzy podawali w Art, że jest ważna 3 miesiące, inni, że 6 miesięcy....
ANA - chyba nie są potrzebne żadne dokumenty - tylko ta wirusologia.
-
nick nieaktualny
-
ona84 wrote:Hey Emilka ty miałaś królika czy krolica,?
Coś mu dolegslo czy umarł tak nagle, sory że pytam. Ale z moją coś się dzieje już któryś Raz nie je nie pije leży. Wczesniej u weterynarza dostała leki i przeszło a wczoraj nie noc nie Przespana zaraz jadę znowu do weterynarza bo kazał być rano jak się nie polepszy
Krolika miałam. Moj miał zawał. A nie slini sie Twoj krolis? Bo ja z miim musialam jezdzic na pilowanie zębow bo przetsstaly. Potem zmienilam diere i bylo ok. -
e_mil_ka wrote:Krolika miałam. Moj miał zawał. A nie slini sie Twoj krolis? Bo ja z miim musialam jezdzic na pilowanie zębow bo przetsstaly. Potem zmienilam diere i bylo ok.
-
ona84 wrote:A co zmieniłaś? Mój jelito ma zapchane. Ostatnio dużo sierści gubi i zjadła raz widzialam. Już trochę jej lepiej całe szczęście ale nerwa już miałam, noc nieprzespana itp.
Przestałam dawać świeże warzywka no i do gryzienia dostawał kijki z drzew owocowych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 17:02
-
Dziewczyny a ile się czeka na wyniki z wirusologli? Co tam za badania dokładnie trzeba powtórzyć?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 23:03
-
nick nieaktualnyana1122 wrote:Dziewczyny a ile się czeka na wyniki z wirusologli? Co tam za badania dokładnie trzeba powtórzyć?
Cześć
Wysłany: 4 października, 14:25
Cytuj | Lubię (0) | Zgłoś
eni33 napisała:
Jaki teraz koszt tej wirusologi?
W ARTEMIDZIE jest tak:
HIV- 30 zl
Anty - HCV 30 zł
VDRL - 15
HBs-Ag- 25
ANty HBc- 50
Toxoplazmoza IgG - 30
Toxoplazmoza IgM - 30
Rubella IgG - 30
Rubella IgM - 40
Chlamydia - 110 zl
Czyli łączny pakiet 390 zł - Skopiowałam wpis Smerfetki. Chyba Rubelli nie trzeba. Czeka się chyba 1-2 dni z wyjątkiem Chlamydii.ana1122 lubi tę wiadomość
-
Hej Kochane, a ja dzisiaj byłam na wizycie genetycznej u dr W:) wszystko dobrze, dziecko rośnie prawidłowo, przyziernosc ok , kości nosowe są, przepływy też ok. Dostałam rozpiske jak pomału schodzić z leków. Do powtórki tylko mocz no i posiew bo wyszły bakterie. Dr sugeruje chłopaka aczkolwiek to jeszcze bardzo wczesnie:)
No to mój mąż się śmieje że ma spokój z moim jeczeniem przez 3 dni:)
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2018, 14:47
groszeek, Smerfetka 84, Izaura, Halszka112, Lura82, ana1122, Gosia321, polopiryna lubią tę wiadomość
-
Mag super że z dzieciątkiem wszystko w porządku. Teraz możesz spać spokojnie do kolejnej wizyty:)
mag87 lubi tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
ana1122 wrote:Dziewczyny a ile się czeka na wyniki z wirusologli? Co tam za badania dokładnie trzeba powtórzyć?
Spróbuj załatwić sobie skierowanie to zrobisz na NFZ -
nick nieaktualnymag87 wrote:Hej Kochane, a ja dzisiaj byłam na wizycie genetycznej u dr W:) wszystko dobrze, dziecko rośnie prawidłowo, przyziernosc ok , kości nosowe są, przepływy też ok. Dostałam rozpiske jak pomału schodzić z leków. Do powtórki tylko mocz no i posiew bo wyszły bakterie. Dr sugeruje chłopaka aczkolwiek to jeszcze bardzo wczesnie:)
No to mój mąż się śmieje że ma spokój z moim jedzeniem przez 3 dni:)
Miłego dnia
I super Tylko się cieszyć.mag87 lubi tę wiadomość
-
Mag to super że wszystko ok. Teraz już będziesz spokojniejszy. Ja oczywiście nerwy miałam przez sąsiadka pijaczke i mojego krolika. No ale już ok dziś wkoncu się wyspałam po2"nocach nieprzespanych. Wczoraj i dziś w pracy po12, tydzień zleci w tym,2dni wolne i urlop oby się wydłuży na 9, a nawet więcej miesięcy.
mag87 lubi tę wiadomość