Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona84 trzymam kciuki żeby Twoje życzenie się spełniło. Teraz Twoja kolejWiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualnyona84 wrote:Mag to super że wszystko ok. Teraz już będziesz spokojniejszy. Ja oczywiście nerwy miałam przez sąsiadka pijaczke i mojego krolika. No ale już ok dziś wkoncu się wyspałam po2"nocach nieprzespanych. Wczoraj i dziś w pracy po12, tydzień zleci w tym,2dni wolne i urlop oby się wydłuży na 9, a nawet więcej miesięcy.
Ty to się masz z tą sasiadką. Oby to był długi urlop -
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Hej
Mag - jesteś spokojna po sobotniej wizycie?
Ona - jak królik?
Smerfetka - fajnie, ze udało ci się zdobyć skierowanie na badania od dr rodzinnej - moja nigdy nie była taka elastyczna w tej kwestii.
Gosia - wózek wybrany?
ENA - nie dostałam od rodzinnego tylko od ginekologa innego nie musiałam już iść do rodzinengo i prosić ale wiem, że można i że powinien dać bo już zaczerpnęłam tej wiedzy i tak naprawde powinien to zrobić bez łaski -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, gdzie Wy przyklejałyście plastry?
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Hej
Mag - jesteś spokojna po sobotniej wizycie?
Ona - jak królik?
Smerfetka - fajnie, ze udało ci się zdobyć skierowanie na badania od dr rodzinnej - moja nigdy nie była taka elastyczna w tej kwestii.
Gosia - wózek wybrany?ana1122, Izaura lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia321 wrote:Nie jeszcze nie ale coraz bardziej sklaniam sie do zakupu uzywanego tak zeby przechodzic gondole a po pol roku kupkc dobra lekka spacerowke. Bo te z zestawow 2 w1 niekoniecznie die sprawdzaja a nie udmiecha mi sie wydac 2.5tys zeby za pol roku sie bujac ze sprzedaza
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
Gosia321 wrote:Nie jeszcze nie ale coraz bardziej sklaniam sie do zakupu uzywanego tak zeby przechodzic gondole a po pol roku kupkc dobra lekka spacerowke. Bo te z zestawow 2 w1 niekoniecznie die sprawdzaja a nie udmiecha mi sie wydac 2.5tys zeby za pol roku sie bujac ze sprzedaza22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
ana1122 wrote:No powiem ci ze to dobre rozwiązanie. My właśnie i tak musieliśmy kupić spacerowke bo tamta z wózka była duża. I tak dokładnie to ani wózek super ani spacerówka a kasa wydana sporaBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤