Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny, miala ktoras z Was robione badanie HSG w Olsztynie ? jezeli tak, to gdzie najlepiej sie udac ?Starania od 2016- 2 lata sami
od 2018 lipiec pod opieką kliniki
hormony ok, immunologia ok
zespól luf
amh 4,12 - brak pcos
u męża wszystko w porządku
2 lUl nieudane
8.11 pierwsze IVF - udane
9.12 - bijące serduszko.
Zostań z Nami i rośnij zdrowo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Nie ma wiary czy przeznaczenia, z którymi nie możemy nic zrobić- wszystko, co jeszcze się nie wydarzyło może zostać zmienione(...)" -
nick nieaktualnyCZEŚĆ DZIEWCZYNY
FAKTYCZNIE cisza nastala u nas Trochę zaczynam myśleć, że nie mam jeszcze nic przygotowanego, a w ciąży z Zu leżałam w szpitalu od 33 tc...
Smerfetka - Ja miałam hsg i w szpitalu Wojewódzkim, i Miejskim. Dla mnie nie było różnicy, czy tu, czy tam. W Wojewódzkim trzeba mieć skierowanie od lekarza, który u nich pracuje, a w Miejskim to bez znaczenia. W Wojewódzkim trzeba mieć wynik badania Czystości pochwy, zaś w Miejskim posiew z pochwy. Tak przynajmniej było, a jak jest teraz, to nie wiem. W szpitalu Wojewódzkim badanie wykonywał bardzo sympatyczny Pan dr dr Eli....wski. W szpitalu mIjeskim nie znam kadry, ale było wszystko ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2018, 11:09
-
Ja na razie na 19.10 nie mam nic w planach. Emilka Tobie pasuje?
U mnie na razie nic się nie dzieje dlatego cisza. Szalejemy z mężusiem w sypialni odrabiamy zaległości z kilku miesięcy . Czekam spokojnie na @ a jeszcze trochę czasu jest. Na razie mam dym i nerwy w robocie więc sprawą crio nie chcę sobie zawracać głowy.
Ona84 a jak samopoczucie??Smerfetka 84 lubi tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymag87 wrote:Hej mi pasuje 19.10:)
Ona powodzenia na podgladzie:)
Ena a na którą masz wizytę ? My to pewnie wieczorem się będziemy spotykać, Art chyba do 17 czynna co:)?
Wizyta niby na 16:45, ale o której wejdę to wielka niewiadoma. Jadę z Zu, a ona po szybkim odebraniu z przedszkola, wizycie u gina niekoniecznie ze mną współpracuje tzn. raczej grzecznie nie posiedzi w naszym miejscu spotkania, bo będzie zmęczona. -
Ena wrote:Wizyta niby na 16:45, ale o której wejdę to wielka niewiadoma. Jadę z Zu, a ona po szybkim odebraniu z przedszkola, wizycie u gina niekoniecznie ze mną współpracuje tzn. raczej grzecznie nie posiedzi w naszym miejscu spotkania, bo będzie zmęczona.
-
Agonia777 wrote:Ja na razie na 19.10 nie mam nic w planach. Emilka Tobie pasuje?
U mnie na razie nic się nie dzieje dlatego cisza. Szalejemy z mężusiem w sypialni odrabiamy zaległości z kilku miesięcy . Czekam spokojnie na @ a jeszcze trochę czasu jest. Na razie mam dym i nerwy w robocie więc sprawą crio nie chcę sobie zawracać głowy.
Ona84 a jak samopoczucie??
Mi pasuje -
nick nieaktualnyana1122 wrote:Ena jak ty dajesz sobie radę w ciąży i z małym dzieckiem? Jak z wolnym czasem dla ciebie?
Wolny czas tylko dla siebie... Hmmmm - a co to jest Ana ja tak naprawdę to wszystko robię z Zuzą. Mój mąż sporo pracuje, bardzo aktywnie działa w swoim stowarzyszeniu i ten czas mu się mocno "kurczy". Jak chcę chwili dla siebie to stawiam go przed faktem dokonanym - ty ogarniasz młodzież a ja wybywam Ooo teraz jest właśnie z małą na tańcach, a ja czytam książkę - wcześniej oczywiście sprzątałam W sobotę byliśmy na balu - randka można rzec, a Zuza z dziadkami. Rola matki bardzo mi odpowiada - lubię tłumaczyć, pokazywać, wychowywać... MAM NOWĄ Panią w pracy na zastępstwo za mnie i już zaczynam powoli myśleć o moim L4, ale od grudnia.
Ona84 oooo to ładne endoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2018, 18:08
-
Ona84 super endo kciuki za kolejny czwartekWiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx