Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ona84 wrote:Ana niech maluszek się zagnieżdża. A na którą miałaś być u nich? No ja tydzień po tobie będę ile luteiny bierzesz?
-
ona84 wrote:Mam być 9-10 tam. A na monitorze widziałaś? Mi dał duhospan jeszcze do luteiny od jutra zaczynam
-
ona84 wrote:Robisz jakieś badania progesteronu by zobaczyć czy nie zamalo jest by zwiększyć dawkę?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale się tu dzieje mam nadzieje że już nie długo i ja do was dołącze.
Wszystkie piszecie o luteinie, kiedy ją dostawałyście? Ja za pierwszym razem nie miałam a teraz też nic nie wspominał zapisał tylko plastry i tabsy jakieś które mam brać do transferu i po nim. Czy mam się o coś upomnieć? Teraz już wole dopilnować sama ale nie wiem o co się upominać. -
Smerfetka 84 wrote:Ale się tu dzieje mam nadzieje że już nie długo i ja do was dołącze.
Wszystkie piszecie o luteinie, kiedy ją dostawałyście? Ja za pierwszym razem nie miałam a teraz też nic nie wspominał zapisał tylko plastry i tabsy jakieś które mam brać do transferu i po nim. Czy mam się o coś upomnieć? Teraz już wole dopilnować sama ale nie wiem o co się upominać. -
ona84 wrote:Ja biorę od dziś 5dni przed crio. Ty też pewnie dostaniesz na wizycie
Jak dostane @ mam te plastry i estrofem. Myslicie ze dostane cos jeszcze? -
Smerfetka 84 wrote:Jak dostane @ mam te plastry i estrofem. Myslicie ze dostane cos jeszcze?
-
Ena wrote:Cześć dziewczyny
Ana a kiedy masz zamiar iść do laboratorium i zrobić betę?
Ja na ten piątek się nie zgłaszam, chyba że coś wydarzy się po drodze. -
Ja też się stawię. Emilka jedziesz to daj znać skąd Cię odebrać? Jak zwykle pod wysoką bramą o 18?Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ?