Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia321 wrote:Kochane z tego co widze malo nas bedzie na spotkaniu moze lepiej przelozyc to na nastepny piatek albo taki gdzie nazbiera sie nas wieksza ilosc.
Jestem za bo niefortunnie przelożono mi wizyte u stomatologa na piątek.Gosia321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gosiu uprzedziłaś mnie bo też pomyślałam by przełożyć spotkanie by było nas więcej
Gosia321 lubi tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Heja
Zmiana terminu spotkania jest mi bardzo na rękę
Ana przy małym dziecku to nawet nie masz czasu na negatywne myślenie. Czekamy na twoją pozytywną betę. -
Ena wrote:Smerfetka a czemu wcześniej pytałaś o hsg?
To nie ja. To była Miśka1234 -
ana1122 wrote:Hej wszystkim.
Co słychać?
U mnie dziś 5 dzień i zaczęłam plamic... Masakra zawsze coś. Któraś może z was tak miała?
Ja plamiłam, ale ok 10 dnia pierwsze plamki się pojawiły...
ale jak u Ciebie to raczej dobry znak, plamienia implantacyjne nie martw się tylko na zapasWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2018, 12:28
-
Smerfetka 84 wrote:Ja plamiłam, ale ok 10 dnia pierwsze plamki się pojawiły...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2018, 12:31
-
ana1122 wrote:Czytałam że mogą być 3 powody. Mała się wgryza, mało progesteronu lub ciąża biochem... Ciekawe?
Ja jutro idę zrobić progesteron przed crio -
ona84 wrote:No właśnie dla tego pytałam czy robisz progesteron żeby wiedzieć ile jest by sobie zwiększyć dawkę. Weź sobie 3*2 ja teraz tak biorę gdzie dr przepisał 3*1
Ja jutro idę zrobić progesteron przed crio -
ana1122 wrote:Czytałam że mogą być 3 powody. Mała się wgryza, mało progesteronu lub ciąża biochem... Ciekawe? Oczywiście wierzymy że mała ugryzła mamusie tak mocno:-)
Wydaje mi się że skoro to 5 dzień to tak jak to ujęłaś malenstwo się wzgryza. Tylko nie denerwuj się bo to zaszkodzi. -
ona84 wrote:A czym aplikujesz? To ile masz brać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2018, 12:54
-
Ana, pozytywne myślenie! Ja wierze że to Mały dzidziol się wgryza:) w końcu to 5 dzień blastki. Kiedyś chyba Nadziejka wrzucała taką listę co się dzieje w którym dniu po transferze i jak w morde by pasowało, że implantacja. Wierzymy w Twojego kropka mocno mocno
Smerfetka a jak u Ciebie idzie przygotowanie do crio?
Ona myślałam dzisiaj o Tobie z rana, że jeszcze tylko 2 dni i będziesz miała swojego Malucha na pokładzie
Ena jeszcze wracając do Twojego wcześniejszego wpisu o Zu, to strasznie Ci współczuje tych nerwów, ale ważne że o czasie trafiłaś do szpitala i że wszystko dobrze się skończyło. To teraz musisz szybciej zabrać się za wyprawkę Ja nieśmiało zaczynam oglądać jakies ciuszki, wózeczki i łóżeczka -
nick nieaktualny