Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ena wrote:Hej
Gosia - Domyślałam się, że te warsztaty będą długo trwały i dlatego opcja z Zu odpadała. Turbany są mega fajne. Może jakieś czapki dla chłopców stworzy... Kiedy ty teraz wizytujesz?
Smerfetka - pij na zdrowie w słusznej sprawie
Ona84 - okres się rozkręcił?
Groszek - powodzenia
Mag - co porabiacie fajnego na wspólnym urlopie z mężem?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
mag87 wrote:Cześć dziewczyny
Ważny tydzień przed nami:
Ona rozkrecila się miesiączka?
Agonia jak samopoczucie? Trzymam kciuki za jutrzejsza histero
Smerfetka, Gosia - kciuki za wasze wizyty. Gosia jeju to już polowkowe. Stresik jest?
Ena wczoraj poszliśmy do kina na kler dlatego nie poszłam na targi, a tak to mam dentyste zaplanowanego, wizytę u babci która przygotowała pyszne pierogi, w weekend pojedziemy z mezusiem na targi do Ostródy a w ndz mam zamiar pobuszowac w galerii za butami jesiennymi- chciałam sobie kupić takie ala mokasyny co i do spódnicy i do elegantszych spodni będa pasować a co z tych planów wyjdzie to się okaze:P
Miłego dniaBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ja byłam w wieżowcu na samej górze a jak rezerwoealsm było napisane apartament hihi. Ale mały pokój aneks kuchenny, łazienka. Skromnie ale czysto ok. Fajny widok. Na bokking com szukaj. No chyba że i się przypomni jak się nazywał o ważne co blisko szpitala
-
Ana my bylismy w tym troszke dalej od centrum ale mieszkanko i okolica fajne wlascicielka tez super sama jest po ivf z blizniakami
https://m.olx.pl/oferta/mieszkanie-blisko-centrum-do-wynajecia-na-doby-ul-ryska-CID3-IDslFdX.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 14:34
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
mag87 wrote:Ana czyżby to już już? Jeśli tak to również za Ciebie mocne kciuki:) z apartamentami niestety nie pomogę
-
Gosia321 wrote:Ana my bylismy w tym troszke dalej od centrum ale mieszkanko i okolica fajne wlascicielka tez super sama jest po ivf z blizniakami
-
601 130 666 Ana numer na nocleg pokoje gościnne Logado czysto cena do negocjacji właściciel przemiły bardzo blisko do szpitala
ana1122 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
asiastokrota wrote:601 130 666 Ana numer na nocleg pokoje gościnne Logado czysto cena do negocjacji właściciel przemiły bardzo blisko do szpitala
-
nick nieaktualny
-
ana1122 wrote:Poproszę o namiaryBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ena wrote:Mag - czyli masz bardzo urozmaicony czas
Gosia - to w czwartek widzisz się z Oliwkąmalgos741 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Cześć wiem że to nie forum o tym więc napiszę ogólnie i jeśli ktoś mógł by mi pomóc to proszę pisać na priv. Potrzebuję motorów na czwartek na godz 13 im więcej tym lepiej, chodzi mi nawet o całe grupy, piszcie jeśli możecie pomóc może macie znajomych którzy mają motory i by mogli w czwartek pojawić się w okolicy mlawy to piszcie proszę.Karcia
-
Karcia wrote:Cześć wiem że to nie forum o tym więc napiszę ogólnie i jeśli ktoś mógł by mi pomóc to proszę pisać na priv. Potrzebuję motorów na czwartek na godz 13 im więcej tym lepiej, chodzi mi nawet o całe grupy, piszcie jeśli możecie pomóc może macie znajomych którzy mają motory i by mogli w czwartek pojawić się w okolicy mlawy to piszcie proszę.
Moj tata należy do MotoClub Wel. Jesli chcesz załatwie Ci numer do przedstawiciela klubu.