Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
W końcu zaczął się ten tydzień, już jak na szpilkach siedze i czekam środy i tego co dalej...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, potrzebuję Waszej rady
Umówiłam dwie wizyty do dr W - jedną w gabinecie prywatnym a drugą w Artemidzie (dwie dlateo, że umawiałam dawno bo nie wiedziałam kiedy dostanę okres a miałam iść przed owulacją). Czy jeśli pójdę do niego na wizytę w Artemidzie to można do niego później chodzić prywatnie (nawet na monitoring) czy on juz nie przyjmuje tak? Chodzi mi przede wszystkim o to, że wolałabym żeby to on mnie leczył i wizytę w 9dc mam w Artemidzie, a dopiero 14dc mam w prywatnym i wolałabym iść w ten wcześniejszy dzień (ewentualnie później na tą drugą wizytę na monitoring w prywatnym gabinecie). Ktoś wie jak to z tym jest? Będę wdzięczna za odpowiedź bo nie wiem co mam zrobić -
Ona84 i Ana bo wy teraz podchodzicie do crio. Bierzecie kwas foliowy. I przypomnijcie mi jak to jest. Na endometrium winko i orzechy brazylijskie czy cos jeszcze stosujecie. A po transferze ananas
ana1122 lubi tę wiadomość
-
Kochane jakby ktoras z was mam lub przyszlych mam chciala skorzystac z umiejetnosci i pomyslowosci mojej znajomej zapraszam do odwiedzenia strony fb poki co sa turbany na glowe dla coreczki sa boskie
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=926777447516534&id=100005528616813Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygroszeek wrote:A jak w ogole wyglada monitoring w Artemidzie ? Kazdy z lekarzy monitoruje w innym dc ale jest jeden prowadzacy?
-
nick nieaktualnyEna wrote:Niby jest jeden prowadzący - figuruje jako takowy, a na monitoringi chodzisz do lekarza, który akurat danego dnia przyjmuje.
-
nick nieaktualnygroszeek wrote:Czyli rozumiem ze lekarz prowadzacy ustala jakie leki sie podaje i wjakim dniu itp a inni robia tylko usg ? I wtedy na koniec cyklu do prowadzacego na "podsumowanie"?
-
Ena wrote:Gosia 321 jak warsztaty? Te turbany wow Ile już zamówiłaś?
Groszek nie wiem jak to jest teraz z wizytami u dr W. W 2014 chodziłam do niego na monitoringi, ale wtedy jeszcze nie było Artemidy.
Turbany boskie ja zglosze sie po swoje w lutym tak zeby byly uszyte na wiosenna kolekcje a to dopiero poczatek kolezanka chce stworzyc swoja firme produkujaca unranka dla dzieci modelka to jej corka ktora ma juz niejedna unikatowa sukienkeBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
eni33 wrote:Ona84 i Ana bo wy teraz podchodzicie do crio. Bierzecie kwas foliowy. I przypomnijcie mi jak to jest. Na endometrium winko i orzechy brazylijskie czy cos jeszcze stosujecie. A po transferze ananas
Winko? to od dziś zaczynam pić, w końcu jak ma mi to pomóc. Jutro zapadnie decyzja kiedy crio... -
Ena wrote:Tak - lekarz prowadzący ustala schemat działania, leki itp. Monitoring = szybkie usg u różnych lekarzy. Podsumowania u prowadzącego nigdy nie miałam.
Ja też nie miałam, byłam na monitoringu 3 razy i przy trzeciej wizycie padła decyzja że to już i prowadzący nie był już w to mieszany -
nick nieaktualny
-
Smerfetka 84 wrote:Winko? to od dziś zaczynam pić, w końcu jak ma mi to pomóc. Jutro zapadnie decyzja kiedy crio...
Smerfetka 84 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualnyHej
Gosia - Domyślałam się, że te warsztaty będą długo trwały i dlatego opcja z Zu odpadała. Turbany są mega fajne. Może jakieś czapki dla chłopców stworzy... Kiedy ty teraz wizytujesz?
Smerfetka - pij na zdrowie w słusznej sprawie
Ona84 - okres się rozkręcił?
Groszek - powodzenia
Mag - co porabiacie fajnego na wspólnym urlopie z mężem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 09:53
-
Cześć dziewczyny
Ważny tydzień przed nami:
Ona rozkrecila się miesiączka?
Agonia jak samopoczucie? Trzymam kciuki za jutrzejsza histero
Smerfetka, Gosia - kciuki za wasze wizyty. Gosia jeju to już polowkowe. Stresik jest?
Ena wczoraj poszliśmy do kina na kler dlatego nie poszłam na targi, a tak to mam dentyste zaplanowanego, wizytę u babci która przygotowała pyszne pierogi, w weekend pojedziemy z mezusiem na targi do Ostródy a w ndz mam zamiar pobuszowac w galerii za butami jesiennymi- chciałam sobie kupić takie ala mokasyny co i do spódnicy i do elegantszych spodni będa pasować a co z tych planów wyjdzie to się okaze:P
Miłego dnia
Smerfetka 84 lubi tę wiadomość