Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
mag87 wrote:Kochana dziękuję, kupię sobie dzisiaj meliske....detektor z tego wszystkiego też dzisiaj kupiłam:P tylko ciekawe czy coś wykryje bo dopiero w przyszłym tygodniu mam 12 tydz:) się okaże. A jak rozróżniać swoje tętno od płodu?19.03.2016 - I iui , 14.07.2016 - II iui , 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
mag87 wrote:Gosia super pomysł z tymi opaseczkami na zabicie nudy. Wiele mam odkrywa swój talent do szycia w ciąży. Ja myślałam jak cos o jakimś kursie językowym on line albo excela bo to trochę u mnie kuleje:)Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
mag87 wrote:Kochana dziękuję, kupię sobie dzisiaj meliske....detektor z tego wszystkiego też dzisiaj kupiłam:P tylko ciekawe czy coś wykryje bo dopiero w przyszłym tygodniu mam 12 tydz:) się okaże. A jak rozróżniać swoje tętno od płodu?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia321 wrote:Zlapiesz zlapiesz tylko nie szukaj pukania tak jak serce doroslego tylko to taki szum jakby pociag jechal
-
Ena wrote:Jak wygląda ten wlew domaciczny? Gdzie to się robi w Olsztynie?Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
ona84 wrote:Mag jak wizyta byłaś?
Jutro mam imprezkę pepko we chyba trochę jeszxze mogę wypić, może już ostatni raz przez najbliższy rok nic nie wypije. A tak szczerze to nie chce mi się jechać.
Nie nie byłam, troche wylzowałam z myśleniem i póki co jest ok.
A na pepkowe to nie jeżdża sami faceci? Napij się lampki wina, tylko czerwonego- ponoć jest dobre na endometrium
p.s mój detektor do mnie wyjechał, pewnie będzie w poniedziałek. -
nick nieaktualnyHej
Agonia daj znać po wizycie.
Ona o to impreza się u ciebie szykuje - fajnie.
Mag a twój R idzie z tobą na prenatalne?
U mnie październik zapowiada się bardzo imprezowo. Za tydzień idziemy na bal organizowany przez grupę - stowarzyszenie mojego męża. I same Kinder bale. W grupie Zu jest tak, że większość rodziców jeśli wyprawia dziecku urodziny to zaprasza całą grupę. W ten weekend kumulacja - trzy imprezy Jestem przez to na bieżąco z tym, czym się bawią cztetolatkiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2018, 21:34
-
nick nieaktualnysłomka :) wrote:Ena to może podpowiedziałabyś mi co na prezent dla takiego 4 latka. Za dwa tyg szykuje nam sie imprezka u bratanka Męża
Już podpowiadam :
resoraki hot wheels (są też zestawy z myjnią, parkingiem)-każde ilości i rodzaje
AUTA McQueen
wszelkie rodzaje dinozaurów
Jakieś figurki z Psiego Patrolu, Minionków
Klocki konstrukcyjne Bambino
Nie wiem czemu, ale cokolwiek z Tomkiem (lokomotywa) już nie jest na czasie u tych moich dzieci. -
hahaha Ena dobra jesteś Skarbnica wiedzy Ale że 3 imprezy jednego dnia....to będzie długi i męczący dzień ale Twoja Zu będzie mega uradowana.
My w październiku też będziemy mieć jedne urodziny córeczki mojego męża brata, po urodzeniu której poczułam instynkt macierzyński. Tylko ona już 6 lat kończy i teraz na topie jakies barbie, psy roboty i jakieś dinusie co trzeba je głaskać, chuchać i potem się wykluwają
Moj Mąż będzie jechał ze mną na badanie, ale nie wiem czy wejdzie do gabinetu. Raczej chyba wolę, żeby koczował przy drzwiach lub w samochodzie:) Jakikolwiek będzie werdykt to będą spore emocje i chyba będę bała się sama wracać do domu Poza tym nie widziałam, żeby jacyś faceci wchodzili do gabinetu, może w tych prywatnych to nie ma takiego zwyczaju, chociaż u dr Wańczyka kiedyś widziałam jak wchodziła parka. Podpytam dr W.
Ona udanej imprezki
Agonia przyciśnij dr H i daj znać po wizycie -
nick nieaktualnyMag dziś mamy jedne urodziny, a jutro 2,zatem się rozłożyło. 6-latka to już prawie młodzież Faceci mogą wchodzić do dr W. Ja zdecydowanie wolę mieć towarzyszkę Zuzę, bo mąż to wszystko przeżywa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 09:03
-
Hej dziewczyny wizytę mam na 12. Jadę właśnie pociągiem i troszkę się stresuję. Tym razem jadę sama bo mój mąż jest po nocy i zawozi rodziców na wesele więc nie da rady. Z nim zawsze mi raźniej. Po wizycie na pewno napiszę co ustalone.Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Transfer ostatniego kropka ? -
Dzięki Ona84. Zrelaksuj się na imprezce przy winku póki jeszcze możesz, bo później zostaną Ci tylko soczkiWiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Transfer ostatniego kropka ?