Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ONA dołączam się do trzymania kciuków!
-
Ona kciuki zacisniete &&&
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki Wy jesteście już mądre w tym temacie, powiedzcie mi, czy crio robią w Olsztynie tam gdzie była punkcja i pierwszy transfer czy do Białego trzeba zasuwać?
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Wszystko załatwisz w Olsztynie.
Super, dzięki -
Dziewczyny, miała któraś robione Sono-Hsg w Artemidzie Olsztyn ?Starania od 2016- 2 lata sami
od 2018 lipiec pod opieką kliniki
hormony ok, immunologia ok
zespól luf
amh 4,12 - brak pcos
u męża wszystko w porządku
2 lUl nieudane
8.11 pierwsze IVF - udane
9.12 - bijące serduszko.
Zostań z Nami i rośnij zdrowo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Nie ma wiary czy przeznaczenia, z którymi nie możemy nic zrobić- wszystko, co jeszcze się nie wydarzyło może zostać zmienione(...)" -
nick nieaktualny
-
Ona UDA SIĘ
-
ona84 wrote:Zarodek 2bb
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 11:28
-
ana1122 wrote:To podobnie ja miałam 2aa. Pamiętaj o ananasie i nie używaniu perfum
Perfumy mają jakieś znaczenie? Weźcie Wy mnie doszkolcie żebym już byla przygotowanaana1122 lubi tę wiadomość
-
Smerfetka 84 wrote:Perfumy mają jakieś znaczenie? Weźcie Wy mnie doszkolcie żebym już byla przygotowana
-
ona84 wrote:Dzis się nie przysłałam:)
-
ana1122 wrote:Smerfetka na transfer najlepiej iść tak jak nas natura stworzyła bez perfum zapachowych żeli i balsamow do ciała żeby organizm przyjął ładnie zarodek. Może to mit ale kilka razy już o tym słyszałam. Od dnia transferu 2 lub 3 dni po trzeba jeść ananasa 1 plasterek ok 3 cm gdyż zawiera substancje które pomagają w zagnieżdżaniu zarodka
dzięki za info mit nie mit, jak ma pomóc to trzeba probowacana1122 lubi tę wiadomość