Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
mag87 wrote:Cześć Dziewczyny
Ana kciuki za dzisiejszy wynik, prosimy o rozpoczęcie dobrej passy brzuszkowej
Ona jak tam, relaksujesz się?
MOZE filmy polecicie jakieś, tylko nie do plakania bo wczoraj trochę popłakałam już i nie chce. -
nick nieaktualnyona84 wrote:Hey tak od wczoraj jak zasnęłam o2130to wstałam 730. I tak kuźwa kiedy wezmę te wszystkie leki po przebudzeniu i patrząc która godzina.a był to czas na luteine juz
MOZE filmy polecicie jakieś, tylko nie do plakania bo wczoraj trochę popłakałam już i nie chce. -
Ena wrote:Ona ja żadnych filmów nie polecę, bo praktycznie nic nie oglądam. Nerwy odchodzą, łzy lecą, ale za tydzień mam nadzieję, że będziesz płakać ze szczęścia - prezent urodzinowy
-
Ena wrote:Cześć
Tak po prostu Wtedy wiem, że napiszesz co u Oliwki wieczorem.
Dziewczyny powodzenia
Z Oliwka wszystko ok torbiel w brzuszku dalej jest najwazniejsze ze sie nie powieksza.
Smialam sie do lekarza ze nasz dziec nie wspolpracuje wogole z aparatami i terminami badan tak sie uklada ze nic nie widac
I co klade sie na fotel dr wlacza usg a ta zwinieta w klebek i wez tu cos zbadaj hehe tylko z dolu bylo widac cokolwiekBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
ana1122 wrote:Smerfetka na transfer najlepiej iść tak jak nas natura stworzyła bez perfum zapachowych żeli i balsamow do ciała żeby organizm przyjął ładnie zarodek. Może to mit ale kilka razy już o tym słyszałam. Od dnia transferu 2 lub 3 dni po trzeba jeść ananasa 1 plasterek ok 3 cm gdyż zawiera substancje które pomagają w zagnieżdżaniu zarodka
A jesli chodzi o ananasa to tez jego jedzenie nie jest do konca sluszne. Zeby jesc go bezpiecznie 3 dni przed i po transfetze trzeba wiedziec czy nie ma sie wzmozonej kurczliwosci macicy. Poniewaz ta sama substancja ktora zawiera ananas czyli bromelina ktora jesli nie ma sie skurczy moze pomoc w zagniezdzeniu. To jednak przy wzmozonej kurczliwosci spowoduje odwrotny skutek bo ta substancja wywoluje skurcz i jest wowczas wrecz zakazany. W ciazy tez nie mozna jesc ananasaBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Super.
ana1122 lubi tę wiadomość
-
Gosia zgadzam się z tobą ale dlatego też pisałam żeby jeść go 2 lub 3 dni max bo później może właśnie powodować niepotrzebne skurcze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 14:05
-
ona84 wrote:Wow super. A objawy jakieś masz?
-
e_mil_ka wrote:Ana Ty szczęściaro. Gratuluję po cichutku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 14:01
e_mil_ka lubi tę wiadomość