Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja czekam a okres który ma przyjść w następną sobotę. I zaczynamy ale że na cyklu naturalnym to bez żadnych leków.
ana1122 lubi tę wiadomość
-
eni33 wrote:Ja czekam a okres który ma przyjść w następną sobotę. I zaczynamy ale że na cyklu naturalnym to bez żadnych leków.
Dzień zaczęłam z małymi dzikami pod oknem, ktoś chciał je przegonic i krzyczał a one już zmęczone jasno się robi by się położył. Przez chwilę smutno mi było tak jeden pisz położył sie a drugi na nim głowę położył. Mode dziczki. Później pobiegł do parku pewnie tam pospia są drzewa woda. Szkoda tylko że może krzywda się tam stac, raz wieczorem jak to w parku psy latają i dzik go uderzył piesek umar na rękach to było wieczorne. A traz w dzień dzieci latają i gorzej jak też zaatakuje i będzie tragedia -
Jest @ doczekalam się. Przyszło zgodnie z planem, mój cykl nie poprzestawiał się. Zatem tabletka już wzięta i plasterejt naklejony, zaczynamy
ana1122, e_mil_ka, mag87 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a bierzecie jakiś kwas foliowy.
-
Smerfetka 84 wrote:Jest @ doczekalam się. Przyszło zgodnie z planem, mój cykl nie poprzestawiał się. Zatem tabletka już wzięta i plasterejt naklejony, zaczynamy
-
ona84 wrote:Hihi dobrze ze napisałaś że plaster nalepilas bo dziś powinnam zmienić a zapomniałam. Teraz we wtorek wrazie
To widze że plastry mamy w te same dni to jakby co przypominaj. Ja też we wtorek -
eni33 wrote:Dziewczyny a bierzecie jakiś kwas foliowy.
Tak. Doktorek powiedział że wskazane więc biore -
Ona ja też mam problem z zapamietywaniem wszystkich dawek i leków. Żeby zapobiec zapomnieniu jakiejś dawki ustawiam sobie kilka alarmów w telefonie z podpisem czego dotyczy. Dodatkowo na kalendarzu ściennym, który jest w kuchni i którego ciężko nie zauważyć mam powspisywane jakieś zmiany. Może spróbuj któregoś ze sposobu, żeby nie zapominać
Smerfetka, super że wszystko idzie zgodnie z planem;)
Gosia, a masz jakąś listę co jest potrzebne dla takiego maluszka i dla mamy? Ewentualnie jakiś link ?
Dziewczyny, a ja mam jeszcze pytanie jak radzicie/radziłyście sobie (oczywiście o ile Was to spotkalo) ze zgagą? Ja rano zjem śniadanie i jest ok, ale po południowym posiłku aż do wieczora wszystko mi się cofa i piecze. Można to obejść bez brania jakiś leków?
Miłego dnia, ja leżę sobie pod kocykiem bo na dworze od rana przymrozek i nie uśmiecha mi się wychodzić,tym bardziej że gil zaczyna się pojawiać. -
Mag ja unikalam wszystko co sztuczne i chemii np chleb musiał być z piekarni a wędliny najlepiej upiec samemu o jakoś szlo
-
Na zgage mleko pij
ana1122, mag87 lubią tę wiadomość
-
Ana gratuluję kciuki za przyrost & & & & &
Miłej soboty dziewczynyana1122 lubi tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny a podpowiedzcie - jakie ubranka dać dla dziecka zaraz po przyjściu na świat. Zuzę rodziłam jesienią, teraz zimą i nawet już nie pamiętam co ona miała na sobie. Teraz myślę o body na długi rękaw, na to pajac i siup do rożka. Dobrze myślę?