Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ona84 wrote:Aha czyli tylko ból na @.kiedy betę powtarzasz?
Ena no to cie wzięło pod koniec ciąży prawie hihihi -
mag87 wrote:Ona ja też mam problem z zapamietywaniem wszystkich dawek i leków. Żeby zapobiec zapomnieniu jakiejś dawki ustawiam sobie kilka alarmów w telefonie z podpisem czego dotyczy. Dodatkowo na kalendarzu ściennym, który jest w kuchni i którego ciężko nie zauważyć mam powspisywane jakieś zmiany. Może spróbuj któregoś ze sposobu, żeby nie zapominać
Smerfetka, super że wszystko idzie zgodnie z planem;)
Gosia, a masz jakąś listę co jest potrzebne dla takiego maluszka i dla mamy? Ewentualnie jakiś link ?
Dziewczyny, a ja mam jeszcze pytanie jak radzicie/radziłyście sobie (oczywiście o ile Was to spotkalo) ze zgagą? Ja rano zjem śniadanie i jest ok, ale po południowym posiłku aż do wieczora wszystko mi się cofa i piecze. Można to obejść bez brania jakiś leków?
Miłego dnia, ja leżę sobie pod kocykiem bo na dworze od rana przymrozek i nie uśmiecha mi się wychodzić,tym bardziej że gil zaczyna się pojawiać.
Na zgage najpierw bralam rennie ale malo pomagalo w aptece poradzono mi Neo Bionacid rewelacja. Uwazam ze nie ma sie co meczyc oba leki dozwolone w ciazyBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
eni33 wrote:Na zgage mleko pijBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ena wrote:Dziewczyny a podpowiedzcie - jakie ubranka dać dla dziecka zaraz po przyjściu na świat. Zuzę rodziłam jesienią, teraz zimą i nawet już nie pamiętam co ona miała na sobie. Teraz myślę o body na długi rękaw, na to pajac i siup do rożka. Dobrze myślę?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualnyPojawiła się u mnie myśl, żeby spakować torbę. Na razie tylko pomysł, a realizacja pewnie za miesiąc
Dziś byłam w Art. Z moim chłopakiem wszystko ok,ze mną też, zatem kolejny miesiąc przed nami do wizyty.ana1122, mag87, malgos741, Gosia321, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Ena wrote:Pojawiła się u mnie myśl, żeby spakować torbę. Na razie tylko pomysł, a realizacja pewnie za miesiąc
Dziś byłam w Art. Z moim chłopakiem wszystko ok,ze mną też, zatem kolejny miesiąc przed nami do wizyty.
No i elegancko. A potem to już z górki
Dzięki Gosia za dobre rady. Spróbuje najpierw naturalnie z tym kefirem a jak nie pomoże to przejde się do apteki. -
ona84 wrote:Anna odezwij się czasem czy coś się zmienia. Bo chyba u mnie nerwy zaczynają się..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2018, 16:43
ona84, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, mam pytanie z kategorii głupich, czy te plastry nie odklejają się jak się kąpiecie?
-
Gosia321 wrote:Pomalu ja kompletuje zostalo jeszcze do kupienia sporo rzeczy01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
mag87 wrote:Gosia czy Ty w trakcie ciąży robiłaś badanie aktywności anty-xa heparyny?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Izaura wrote:Ana serdecznie gratuluję, trzymam kciuki za małą siostrzyczkę dla Antosia
Gosia Ty tak pędzisz z tą ciążą, dopiero była jedynka z przodu ; ) a Tobie jak, szybko leci?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤