Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ona84 wrote:I tylko to i nic więcej
-
ana1122 wrote:Nic. Zero boli zero mdłości zero zachcianki. Nie wiem czy to ma znaczenie ale często robi mi się duszno i źle mi po kawie.
-
Ena wrote:Dziewczyny a podpowiedzcie - jakie ubranka dać dla dziecka zaraz po przyjściu na świat. Zuzę rodziłam jesienią, teraz zimą i nawet już nie pamiętam co ona miała na sobie. Teraz myślę o body na długi rękaw, na to pajac i siup do rożka. Dobrze myślę?
Bardzo dlugo malej bylo ciagle zimno i dostawala czkawki. Wiec zakladalam jej pajace polarowe w domu. W pepco sa bardzo fajne.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
U nas bardzo sie sprawdzilo, spakowanie ubranek do szpitala, w osobne woreczki na kazdy dzień. Maz mial przygotowany jeden zestaw i jak urodzilam to pielegniarkom dal woreczek, nic nie musial szukać. W tych nerwach to pewnie cala torbe by wywalil i tak by nic nie znalazl
e_mil_ka lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Na poniedziałek mam wizyte umówioną i zobaczymy kiedy transfer może ten mój estradiolek będzie ladny i szybko pójdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2018, 11:14
ana1122 lubi tę wiadomość
-
Lura82 wrote:Ja przez cala zime ubieralam w body na ramiaczka na to pajac, w szpitalu byla dodatkowo w rozku lub kocyku.
Bardzo dlugo malej bylo ciagle zimno i dostawala czkawki. Wiec zakladalam jej pajace polarowe w domu. W pepco sa bardzo fajne. -
Smerfetka 84 wrote:Na poniedziałek mam wizyte umówioną i zobaczymy kiedy transfer może ten mój estradiolek będzie ladny i szybko pójdzie
A jak to jest z tym cyklem naturalnym też się bada estradiol. Bo dr nic nie mówił a ja się nie spytałam w recepcji. -
Ja też przyszykowalam woreczki było to ułatwienie.
-
nick nieaktualny
-
eni33 wrote:A powiedz do kogo się umowilas na poniedziałek. Bo ja jak zacznę swoją przygodę to też pewnie będę musiała iść w poniedziałek a nie pamiętam kto akurat przyjmuje. Bo kiedyś dr.Z ale już go nie ma.
A jak to jest z tym cyklem naturalnym też się bada estradiol. Bo dr nic nie mówił a ja się nie spytałam w recepcji.
Nie wiem do kogo mialam mieć te wizyte 10-11 dc wiec nawet nie wiem kto bedzie. w sumie to formalność bo stradiol bedzie, na usg zobaczy jak moja sluzowka więc nawet nie dopytalam do kogo
-
No ja tak samo mam isc w 10-11 dniu cyklu ale wolę wiedzieć do kogo:-)
Ena te woreczki to dla mojej wygody porobilam sobie kompleciki żeby potem nie szukać w torbie. Ja rodziłam u Malarkiewicza i dodam że po porodzie ubrali w swoje ciuszki. Potem rano przebralam w swoje -
Ena wrote:Cześć
LAURA, ENI - to u Was w szpitalu dziecko ubierała położna? W Wojewódzkim to tylko po porodzie ten jeden raz, a potem to już sama albo mąż.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lura82 wrote:U nas bardzo sie sprawdzilo, spakowanie ubranek do szpitala, w osobne woreczki na kazdy dzień. Maz mial przygotowany jeden zestaw i jak urodzilam to pielegniarkom dal woreczek, nic nie musial szukać. W tych nerwach to pewnie cala torbe by wywalil i tak by nic nie znalazlBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
eni33 wrote:No ja tak samo mam isc w 10-11 dniu cyklu ale wolę wiedzieć do kogo:-)
Ena te woreczki to dla mojej wygody porobilam sobie kompleciki żeby potem nie szukać w torbie. Ja rodziłam u Malarkiewicza i dodam że po porodzie ubrali w swoje ciuszki. Potem rano przebralam w swoje
Może i racja, ale ja już się tak nie moge doczekać, że nawet nie dopytałam