Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ona84 wrote:Hey Ana JAK SIĘ czujesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2018, 09:23
Smerfetka 84, eni33, Halszka112, asiastokrota, malgos741, ana167, polopiryna lubią tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Dobrze. Beta po 3 dniach 802 więc już nie powtarzam. Teraz umawiam się na wizyte. A ty jak?
Gratulacje Kochana! Teraz to już tylko się cieszyć -
Ona. A betę robisz jutro czy w piatek?
-
ona84 wrote:Dzis byłam zrobiłam pro. I mówię to tej pani i betę, albo nie może jutro lub pojutrze przyjde. Wiec nie wiem kiedy
-
nick nieaktualnyHejka
Ana - beta super Do kogo idziesz na wizytę?
Gosia - ja nie idę na warsztaty, bo pracuję 2 listopada i nie zdążę dojechać do Olsztyna.
Malgos ooo dałaś Gosi zadanie na wieczór A tobie jaki dzień najbardziej pasuje na spotkanie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2018, 12:35
-
ana1122 wrote:Tak
Latam co dwa tygodnie z mamą do lekarza onkologa. Odpoczywam od suplementów i cieszę się życiem, w końcu po 9latach jadę za granicę moczyć tyłek pod Berlin A w styczniu do Londynu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2018, 13:06
ana1122, Gosia321 lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Gosia321 wrote:O tak Gosiaczku bylo.zajecie na wieczor
Jeszcze raz dziekuje ❤❤Gosia321 lubi tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Ena wrote:Hejka
Ana - beta super Do kogo idziesz na wizytę?
Gosia - ja nie idę na warsztaty, bo pracuję 2 listopada i nie zdążę dojechać do Olsztyna.
Malgos ooo dałaś Gosi zadanie na wieczór A tobie jaki dzień najbardziej pasuje na spotkanie?01.2015 iui invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki!!
Ona dużo dużo dużo szczęścia i spełnienia jutro tego najskrytszego marzenia. Moc buziaków i uścisków. Kciuki zaciśnięte.
Nie odzywałam się, bo w pracy niekończący się młyn, a dodatkowo trochę odpoczywałam od myślenia o staraniach. Na wieść o tym, że dziewczynom się udawało nie potrafiłam się cieszyć, pierwszy raz pojawiała się złość i zniechęcenie:( Dzisiaj przyszła @ i powinnam z mężem podjąć decyzję czy w tym cyklu zabieramy swojego kropka, ale nadal mam obawy i się cholernie boję. Ciągle mnie zastanawia czy te zalecenia wujka Jarka pomogą czy ta dawka accofilu wystarczy czy nie napisać do niego czy nie lepiej zapobiegawczo dać więcej, bo jak czytam na innym forum to dziewczyny przyjmują tego więcej. Nie wiem co robić a tym razem moja intuicja mi nie pomaga.
Przepraszam, że z samego rana marudzę, ale na pewno wiecie jak się mogę czuć...... i zrozumiecie.Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Agonia777 wrote:Hej dziewczynki!!
Ona dużo dużo dużo szczęścia i spełnienia jutro tego najskrytszego marzenia. Moc buziaków i uścisków. Kciuki zaciśnięte.
Nie odzywałam się, bo w pracy niekończący się młyn, a dodatkowo trochę odpoczywałam od myślenia o staraniach. Na wieść o tym, że dziewczynom się udawało nie potrafiłam się cieszyć, pierwszy raz pojawiała się złość i zniechęcenie:( Dzisiaj przyszła @ i powinnam z mężem podjąć decyzję czy w tym cyklu zabieramy swojego kropka, ale nadal mam obawy i się cholernie boję. Ciągle mnie zastanawia czy te zalecenia wujka Jarka pomogą czy ta dawka accofilu wystarczy czy nie napisać do niego czy nie lepiej zapobiegawczo dać więcej, bo jak czytam na innym forum to dziewczyny przyjmują tego więcej. Nie wiem co robić a tym razem moja intuicja mi nie pomaga.
Przepraszam, że z samego rana marudzę, ale na pewno wiecie jak się mogę czuć...... i zrozumiecie.
Marudż ile CI tylko trzeba, od tego jesteśmy. Każda miewa gorsze dni i potrzebuje pomarudzić...
Czy teraz czy później... idź za głosem serducha... -
Agonia777 wrote:Hej dziewczynki!!
Przepraszam, że z samego rana marudzę, ale na pewno wiecie jak się mogę czuć...... i zrozumiecie.
Agonia ale to chyba normalne że chcemy zrobić wszystko by tylko się udało.