Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGONIA - A pewnie, że Cię rozumiem. Trudno jest czasem cieszyć się cudzym szczęściem, gdy serce płacze... Ja też w pracy wiecznie coś - miliony spraw, ale to dobrze - nie nudzę się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2018, 09:45
-
Cześć
Agonia Kochana, masz prawo źle się czuć, to zrozumiałe i chyba każda z nas wie co czujesz bo same przez to przechodziłyśmy. Żal się i marudź aż będzie Ci lepiej, po to tu jesteśmy, nie tylko na dobre chwile ale i też na te gorsze. Każda ma do przejścia jakąś drogę, Twoja jest bardziej kręta i wyboista ale na pewno na końcu niej zaświeci i dla Was słońce :*
Ona ja również życzę Tobie wspaniałości, wytrwałości i upragnionego szczęścia. Trzymam kciuki za betę!
Ena dobrze widzę po Twoim suwaczku, że Zu dzisiaj ma urodziny? urządzacie jakies kinder party?Smerfetka 84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymag87 wrote:
Ena dobrze widzę po Twoim suwaczku, że Zu dzisiaj ma urodziny? urządzacie jakies kinder party?
Tak - dziś skończyła 4 lata. Jej problem na dziś: Czy pani w przedszkolu pozwoli poczęstować dzieci dwoma czy jednym cukierkiem? W tym roku robimy jej kinder party w sali zabaw w niedzielę, a imprezę dla babć, dziadków, ciotek, wujków olałam. Jakoś nie mam ochoty na stanie przy garach, a niech się dzieciaki wybawią.Izaura lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć moje kochane. Zniknęłam na chwilę z forum żeby się trochę zdystansować do tematu starań... odpocząć, nabrać oddechu...
Ciesze się, że tyle dobrego się u Was dzieje Ana gratuluję pozytywnej bety Ena, Mag i Gosia wspaniale, że wasze kruszynki pięknie rosną i wszystko u nich dobrze Gosiu trzymam tylko kciuki żeby ta torbiel zniknęła.
Ona mam nadzieję, że niedługo z Tobą będziemy się cieszyć z wysokiej bety i tego Ci życzę z całego serca :-*
Agonia doskonale Cię rozumiem, sama to przechodziłam i jeszcze do końca mi nie przeszło. Fakt, że już potrafię się cieszyć z ciąży bliskich osób, ale jednak ta zazdrość ciągle jest z tyłu głowy i brak zrozumienia "dlaczego nie ja". Jeżeli potrzebujesz jeszcze czasu to przesuń krio o następny miesiąc... Twoja psychika jest bardzo ważna, musisz być dla siebie dobra :-*
Ja jestem do konsultacji z dr Dońcem. Nie chce mi zrobić laparoskopii, bo jest za duże ryzyko uszkodzenia jajnika. Mam duże zrosty w miednicy, możliwe, że jajnik przyrośnięty do jelita.. Także na razie zostaje nam przyjmowanie suplementów, dieta i zdrowy tryb życia. Będziemy walczyć o to, by udało się pobrać zdrowe komórkiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2018, 11:16
Izaura, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zdecydowanie do dr M
-
Smerfetka. A ja tam u ciebie?
-
eni33 wrote:Smerfetka. A ja tam u ciebie?
Ja się obklejam, łykam tabsy (już mam 2 dziennie a od jutra 3) i czekam na poniedziałek na wizyte i zobaczymy co będzie... może ta jesien będzie szczęsliwaana1122 lubi tę wiadomość
-
groszeek wrote:Dziewczyny, lepiej umowic sie na wizyte w celu monitoringu w Artemidzie do dr Sklodowskiej czy Malarkiewicz ?
-
Dziewczyny, powiedzcie mi, bo ja znowu ciemnota. WYdawało mi się, że jak monitoring to nie ma znaczenia jaki lekarz ale widze, że Wy wiecie coś więcej
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Smerfetka to bardziej chodzi o sympatię do danego lekarza.
Aha, ok -
Dziś są moje urodziny od rana życzenia i życzą jednego ja odrazu w ryk.
Głową mi pęka od tego wszystkiego śmiech płacz...
Beta 42
mag87, eni33, Lotta84, groszeek, e_mil_ka, ana1122, Halszka112, asiastokrota, Gosia321, polopiryna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny