Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona84 ale super. Wszystkiego najlepszego. Niech beta pięknie przyrasta
-
ona84 wrote:Dziś są moje urodziny od rana życzenia i życzą jednego ja odrazu w ryk.
Głową mi pęka od tego wszystkiego śmiech płacz...
Beta 42 -
ona84 wrote:Dziś są moje urodziny od rana życzenia i życzą jednego ja odrazu w ryk.
Głową mi pęka od tego wszystkiego śmiech płacz...
Beta 42
Jejku jak dobrze czytać takie dobre wiadomości!!! Gratuluje Ci bardzo!!!! I wszystkiego co najlepsze!!!
To teraz kolej na mnie.ana1122 lubi tę wiadomość
-
goldenka28 wrote:Super dziewczyny ! Cieszę się, że tu tyle dobrego
Ana i Ona gratuluję i trzymam kciuki za ładny przyrost
A możecie powiedzieć dziewczyny, gdzie miałyście in vitro, bo tak dokładnie nie śledziłam forumgoldenka28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja następna i też do Białegostoku.
ana1122 lubi tę wiadomość
-
ona84 wrote:Ana masz jakieś objawy hihih
Smerfetka 84 lubi tę wiadomość
-
Ona mega mega Gratuluję!!!! wierzyłam, że teraz jest Twój czas Kciuki za piękny przyrost i szczęśliwe 9 miesięcy. GRATULUJĘ!!!!!
Ja sobie ten cykle jeszcze odpuszczam. Strach mnie nadal paraliżuje, bo chyba na razie nie jestem gotowa na kolejna porażkę. W weekend napisze do Paśnika w sprawie acoofilu i moich wątpliwości, możliwe, że jeszcze zrobię dodatkowe badania czyli KIR bo to ma wpływ na implantację. Nie mam jeszcze wyniku histopat więc i na to muszę poczekać. A i jeszcze glukozę na czczo bo ostatnio słodyczy nie jem wcale ale jak zjem obiad to po 10 minutach jestem taka senna, że ledwo nad tym panuję. Nie wiem co to może oznaczać.
Smerfetka więc listopad jest Twój Kochana
Wiki super, że się odezwałaś. Kiedy planujecie rozpocząć procedurę?
Ena sto lat dla ZU od ciotki
Izaura a jak u Ciebie sytuacja??
Ucałowania dla wszystkich MIłego weekendu !!!Smerfetka 84, Izaura lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Agonia777 wrote:Ona mega mega Gratuluję!!!! wierzyłam, że teraz jest Twój czas Kciuki za piękny przyrost i szczęśliwe 9 miesięcy. GRATULUJĘ!!!!!
Ja sobie ten cykle jeszcze odpuszczam. Strach mnie nadal paraliżuje, bo chyba na razie nie jestem gotowa na kolejna porażkę. W weekend napisze do Paśnika w sprawie acoofilu i moich wątpliwości, możliwe, że jeszcze zrobię dodatkowe badania czyli KIR bo to ma wpływ na implantację. Nie mam jeszcze wyniku histopat więc i na to muszę poczekać. A i jeszcze glukozę na czczo bo ostatnio słodyczy nie jem wcale ale jak zjem obiad to po 10 minutach jestem taka senna, że ledwo nad tym panuję. Nie wiem co to może oznaczać.
Smerfetka więc listopad jest Twój Kochana
Wiki super, że się odezwałaś. Kiedy planujecie rozpocząć procedurę?
Ena sto lat dla ZU od ciotki
Izaura a jak u Ciebie sytuacja??
Ucałowania dla wszystkich MIłego weekendu !!!
Mam nadzieję, że będzie mój, że uda mi się dołączyć do dziewczyn -
aha, dziewczyny pamiętacie o zmianie PLASTERKA?
ana1122 lubi tę wiadomość
-
Smerfetka 84 wrote:Mam nadzieję, że będzie mój, że uda mi się dołączyć do dziewczyn
Storczyki. -
ona84 wrote:Hey właśnie zapomniałam jak zawsze innych leków że trzeba brać. D3 b12 z Olimpu bit dla kobiet w ciąży i zastrzyki i encort. I od początku tego miesiąca byłam spokojna w środku inne nastawienie. A tak naprawdę to dzięki Gosi ona mi dużo mówila i też S
Storczyki.
No węź ja biore poza tylko dodatkowo kwas foliowy i nic więcej... to poprosze liste wszystkiego co mam brac