Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia321 wrote:Nie i hematolog tez mi nie zlecil a ostatnio bylam. A czemu pytasz masz zlecone czy zastanawiasz sie czy robic
Nie mam zleconego, ale się zastanawiałam czy nie zrobić. W sumie nic się że mną nie dzieje , nie krwawi ani nic z tych rzeczy, raczej tak z czystej ciekawości czy jest ok. -
Mag ja miałam straszna zgage. Ja jadłam migdały które pomagały dosłownie na pół godziny, trochę lepiej było z piciem letniego mleka no i czasami brałam rennie. Ogólnie unikalam produktów które wzmagaja zgage. Pomidory najbardziej i produkty mocno przetworzone czyli sztuczne.
mag87 lubi tę wiadomość
-
Ena ja rodziłam koniec lutego w Malarkiewiczu i mojej małej wystarczaly body na długi rękaw i polspiochy lub sam pajac. Przykryta była kocykiem jak spała. Ogólnie to w szpitalu było bardzo ciepło, aż czasami za bardzo napalone w piecu było. Rozkow zabraniali. Można było mieć zawiniete dziecko i położone spać ale broń boże nosić w rozku. Gdzie ja w domu tylko w rozku nosiłam nie wiem jak jest w wojewódzkim czy miejskim. Może tam jest troszkę chłodniej to wtedy można cieplej ubrać.
-
mag87 wrote:Nie mam zleconego, ale się zastanawiałam czy nie zrobić. W sumie nic się że mną nie dzieje , nie krwawi ani nic z tych rzeczy, raczej tak z czystej ciekawości czy jest ok.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
goldenka28 wrote:Dziewczyny wiecie może, czy w Artemidzie robią badanie fragmentacji DNA plemników? Może robił którejś mąż/partner i wiecie jaki jest mniej więcej koszt i czy w ogóle tutaj robią ?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
A wlasnie dziewczyny zapomnialam powiedziec gdyby ktoras z Was chciala miec cesarke i dla innych lekarzy nie dla prowadzacego potrzebowalaby zaswiadczenie o wskazaniach przy trombofili to dla hematologa bezpieczniejszym rozwiazaniem porodu w tej sytuacji jest ccBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
Gosia321 wrote:Mowisz ze zapraszasz to kiedy mam wpasc01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ona84 wrote:Hey*Ana a kiedy powinna być @i w którym dc mialas crio?
-
ana1122 wrote:Powinnam mieć teraz w czwartek a transfer miałam w 19 dc
-
ona84 wrote:Idziesz jutro powtarzać betę? Daj znać raz na jakiś czas czy coś się zmieniło z objawow. Ja chyba oszaleje
e_mil_ka, asiastokrota, ana167, malgos741, polopiryna lubią tę wiadomość
-
ona84 wrote:Tak tak jak bym badala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2018, 21:18