Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia321 wrote:Nie i hematolog tez mi nie zlecil a ostatnio bylam. A czemu pytasz masz zlecone czy zastanawiasz sie czy robic
Nie mam zleconego, ale się zastanawiałam czy nie zrobić. W sumie nic się że mną nie dzieje , nie krwawi ani nic z tych rzeczy, raczej tak z czystej ciekawości czy jest ok. -
Mag ja miałam straszna zgage. Ja jadłam migdały które pomagały dosłownie na pół godziny, trochę lepiej było z piciem letniego mleka no i czasami brałam rennie. Ogólnie unikalam produktów które wzmagaja zgage. Pomidory najbardziej i produkty mocno przetworzone czyli sztuczne.
mag87 lubi tę wiadomość
-
Ena ja rodziłam koniec lutego w Malarkiewiczu i mojej małej wystarczaly body na długi rękaw i polspiochy lub sam pajac. Przykryta była kocykiem jak spała. Ogólnie to w szpitalu było bardzo ciepło, aż czasami za bardzo napalone w piecu było. Rozkow zabraniali. Można było mieć zawiniete dziecko i położone spać ale broń boże nosić w rozku. Gdzie ja w domu tylko w rozku nosiłam
nie wiem jak jest w wojewódzkim czy miejskim. Może tam jest troszkę chłodniej to wtedy można cieplej ubrać.
-
mag87 wrote:Nie mam zleconego, ale się zastanawiałam czy nie zrobić. W sumie nic się że mną nie dzieje , nie krwawi ani nic z tych rzeczy, raczej tak z czystej ciekawości czy jest ok.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
goldenka28 wrote:Dziewczyny wiecie może, czy w Artemidzie robią badanie fragmentacji DNA plemników? Może robił którejś mąż/partner i wiecie jaki jest mniej więcej koszt i czy w ogóle tutaj robią ?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
A wlasnie dziewczyny zapomnialam powiedziec gdyby ktoras z Was chciala miec cesarke i dla innych lekarzy nie dla prowadzacego potrzebowalaby zaswiadczenie o wskazaniach przy trombofili to dla hematologa bezpieczniejszym rozwiazaniem porodu w tej sytuacji jest ccBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
Gosia321 wrote:Mowisz
ze zapraszasz to kiedy mam wpasc
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ona84 wrote:Hey*Ana a kiedy powinna być @i w którym dc mialas crio?
-
ana1122 wrote:Powinnam mieć teraz w czwartek a transfer miałam w 19 dc
-
ona84 wrote:Idziesz jutro powtarzać betę? Daj znać raz na jakiś czas czy coś się zmieniło z objawow. Ja chyba oszaleje
e_mil_ka, asiastokrota, ana167, malgos741, polopiryna lubią tę wiadomość
-
ona84 wrote:Tak tak jak bym badala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2018, 21:18