Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiki03 wrote:Emilka czyli udało się Wam dogadać z mężem? Jest lepiej? Bardzo Ci kibicuje...
O dziwo się udało mam nadzieję że to nie jest chwilowa poprawa naszych relacji.Wiki03 lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj wyglądam jak biedronka, jestem cała wysypana i swędzi jak cholera. I jak cholera boje się co z kropkiem
-
nick nieaktualny
-
Czyli jednak trochę nas się uzbiera na nowy rok
XVY znamy Twój strach i obawy. Ja ostatnie crio odciągam w czasie ile się da robię dodatkowe badania by się obstawić lekami a i tak nie mam pewności czy to pomoże. Ale jak nie spróbujemy to się nie przekonamy. A robiłaś jakieś dodatkowe badania??Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Cześć dziewczyny
Każdej z nas życzę dużo wytrwałości, siły i chęci do działania. To najważniejsze.
Smerfetka to normalne, że się obawiasz, ale złe myśli a kysz!
Ja wiem, że niby lepiej teraz niż w trakcie ciąży ale boje sie o to zagnieżdżenie. Pani dr powiedziała że już w ten czwartek moge zrobić bete i tak normalnie skakałabym z radości że tak szybko a teraz boje się i nie wiem czy pójde. -
nick nieaktualnySmerfetka 84 wrote:Ja wiem, że niby lepiej teraz niż w trakcie ciąży ale boje sie o to zagnieżdżenie. Pani dr powiedziała że już w ten czwartek moge zrobić bete i tak normalnie skakałabym z radości że tak szybko a teraz boje się i nie wiem czy pójde.
-
nick nieaktualnySmerfetka a kiedy byłaś szczepiona przeciwko ospie? Ja myślałam, że osoby, które były szczepione nie zachorują albo nawet tego nue zauważą, że przechodzą tę wirusówkę. Tal było w grupie Zuzki. Na 25 dzieci zachorowało po kolei 20,a 5 dzieci szczepionych w ogóle nie miała oznak choroby.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2018, 09:15
-
Ena wrote:Bo wiesz jak to działa - jak zrobisz badanie bety, to masz czarno na białym wynik i albo , albo . Dopóki nie masz wyniku ciągle jest nadzieja i wiara, że będzie pozytywnie. Ja lubię przeciągać takie badania
Też tak chyba zrobie, poza tym 5 dpt to chyba ciut za szybko.
Ale kurcze żadnych sygnałów z brzucha nic a nic -
Ena wrote:Smerfetka a kiedy byłaś szczepiona przeciwko ospie? Ja myślałam, że osoby, które były szczepione nie zachorują albo nawet tego zauważą, że przecjodzą tę wirusówkę. Tal było w grupie Zuzki. Na 25 dzieci zachorowało po kolei 20,a 5 dzieci szczepionych w ogóle nie miała oznak choroby.
Jako dziecko. I do tej pory wszyscy dookoła chorowali a ja nie. Teraz dopadło -
Dziewczyny czy ja na cyklu naturalnym przed crio muszę robić estradiol dziś wizyta 10 dc. Bo dr nic nie mówił.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEna jakoś leci, chciałbym zacząć leczenie immuno, ale nie układa mi się narazie, dużo innych spraw rodzinnych i wydatków. Mieszkanie wykańczamy to też studnia bez dna. Do Polski pewnie po nowym roku zawitam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2018, 13:37
-
eni33 wrote:Dziewczyny czy ja na cyklu naturalnym przed crio muszę robić estradiol dziś wizyta 10 dc. Bo dr nic nie mówił.
Ja na pierwszej wizycie monitorujacej n8gdy nie robiłam. Dopiero na kolejnej. -
Ena, jak Twoja bostonka?
-
Jest 3 dpt a ja nadal nic nie czuje, czy ten mój kropek żyje... Poprzednio po kilku dniach miałam fazy na słodkości i czułam się jak przed okresem a teraz nic a nic