Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Izaura w ja jestem w stanie coś zorganizować po swoim maluchu jeśli chodzi o ciuszki no jest tego tyle że i na dziewczynkę się przyda ,zazwyczaj to rzeczy uniseks i kilka sztuk się znajdzie od rozm 44.Proszę o jakiś adres i nr konta do zbiórki Mikołajkowej.Piszcie do mnie śmiało jeśli czegoś potrzeba.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nick nieaktualny[email protected] wrote:Izaura w ja jestem w stanie coś zorganizować po swoim maluchu jeśli chodzi o ciuszki no jest tego tyle że i na dziewczynkę się przyda ,zazwyczaj to rzeczy uniseks i kilka sztuk się znajdzie od rozm 44.Proszę o jakiś adres i nr konta do zbiórki Mikołajkowej.Piszcie do mnie śmiało jeśli czegoś potrzeba.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 10:42
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny zaakceptowałam zaproszenia ale nie mogę wysłać do Was wiadomości. Poproszę o adres mamy Gosi i numer konta.
Izaura lubi tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Jak zwykle nie mogę nic napisać bo mi wszystko kasuje, potrzebuję nr konta i adres do paczki kupię kilka małych ubranek i postaram się dziś wysłać. Napiszcie mi proszę na priv, bo nie mogę zaprosić agoni nie wiem czemu.
Izaura lubi tę wiadomość
Karcia -
asiastokrota wrote:Agonia jak odnaleźć grupę Gosi na fb?
asiastokrota lubi tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Agonia mi też w wiadomości prywatnej napisz nr konta
-
Ojej nie było mnie chwilę na forum i tyle wiadomości.
Przede wszystkim trzymam kciuki za Oliwke i za Gosie. Dziewczyny jesteście silne i wszystkie jesteśmy z wami. Poproszę o dane do przelewu. Chociaż tak mogę pomóc.
Gosia urodziła w Warszawie? Dobrze ze stan Oliwki jest stabilny. Mala kruszynka kochana.Gosia321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynadziejka88 wrote:Ojej nie było mnie chwilę na forum i tyle wiadomości.
Przede wszystkim trzymam kciuki za Oliwke i za Gosie. Dziewczyny jesteście silne i wszystkie jesteśmy z wami. Poproszę o dane do przelewu. Chociaż tak mogę pomóc.
Gosia urodziła w Warszawie? Dobrze ze stan Oliwki jest stabilny. Mala kruszynka kochana.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 16:31
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
21.11 - 14 dzien zycia Oliwki ❤❤
2 doba po operacji 3 noc wszystko nadal jest stabilnie Przy watrobie zrobil sie 1cm krwiak w zwiazku z tym Oliwka ma podane leki zeby spala i jak najmnie sie ruszala zeby krwiak mogl sie wchlonac lub zostac wyssany przez saczek. Przez najblize dni bedzie dalej toczona krew i nikt nie jest w stanie powiedziec jak dlugo beda trwaly takie dzialania. Wszyscy trzymaja kciuki zeby to ze jest dobrze i zeby mozna bylo schodzic z pewnych lekow czy zastanowic sie nad odlaczeniem od respiratora nastapilo jak najszybciej
Wiki03 lubi tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx