Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ena ja też od wczoraj nie mogę się na niczym skupić. Byłam w szoku jak przeczytałam wiadomość co sie dzieje. Co chwila odświerzam forum w oczekiwaniu na wieści. Będzie dobrze musi być Gosia to taki wojownik nie podda się A Oliwcia to na pewno w mamę poszła , da radę
Wiki03, Izaura, Karcia, ana1122, Gosia321 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Kurcze, nie jestem na bieżąco, Gosia miała termin na luty chyba? Poród wcześniejszy przez tą torbiel, czy malutka sama się tak pospieszyła? Gosiu dużo zdrówka dla Oliwki, na pewno jest silna i dzielna jak Jej Mama.
Gosia321 lubi tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
nick nieaktualnyEna wrote:Oj dziewczyny nie wiem jak Wy, ale ja ciągle myślę o Gosi i Oliwce...
Smerfetka 84, Wiki03, malgos741, sonia86, ana1122, Karcia, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa znak kilkoro dzieci - skrajnych wcześniaków i wiem jak ciężką drogę te rodziny musiały przejść. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze u Oliwki.
Izaura ja dowiedziałam się dzień po porodzie Gosi i codziennie o nich myślę.Gosia321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wcześniej o narodzinach Oliwki nie miałam pojęcia.. i odkąd się dowiedziałam też nie mogę się ogarnąć. Ciągle o nich myślę... Najpierw Gosia tak dzielnie walczyła żeby w ogóle Oliwka się pojawiła, a teraz muszą walczyć o jej życie... to takie niesprawiedliwe.. ale mam nadzieję, że już teraz będzie tylko lepiej. Dziękuję dziewczyny, że nas informujecie
Izaura mogę Cię prosić o priv ?Izaura, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj z rana jeszcze wiadomości nie było do Gosi. Może później coś napisze. Dziewczyny z grupy na fb i drugim forum zorganizowały zbiórkę na pomoc dla Oliwki i rodziców tzw. PREZENT MIKOŁAJKOWI DLA OLIWKI. Będzie można wpłacać pieniążki kwota ustalona na 20 zł. Jeżeli ktoś chce wspomóc będę miała później nr konta.
Wiki03, asiastokrota, Smerfetka 84, mag87, Halszka112, sonia86, Lura82, ana1122, Karcia, e_mil_ka lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualny
-
MIKOLAJKI DLA OLIWKI❤️
Kochane kobietki!! Tyle tu modlitwy, ciepłych myśli, trzymanych kciuków za naszą dzielną CalineczkęAsia08, Izaura lubią tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Też czekam na wiadomość o Gosi i Oliwce... I chętnie pomogę, chociaż w taki sposób. Jak napisałyście o operacji Oliwki to myślałam, że to chodzi o operację w brzuszku. Dopiero później sie zorientowałam...
Agonia mam już wyniki kirów ale nic nie rozumiem, a Ty się czegoś dowiedziałaś ??Gosia321 lubi tę wiadomość
-
Zaakceptujcie zaproszenia ode mnie lub zaproście mnie do znajomych to wyślę na privieWiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Halszka112 wrote:Też czekam na wiadomość o Gosi i Oliwce... I chętnie pomogę, chociaż w taki sposób. Jak napisałyście o operacji Oliwki to myślałam, że to chodzi o operację w brzuszku. Dopiero później sie zorientowałam...
Agonia mam już wyniki kirów ale nic nie rozumiem, a Ty się czegoś dowiedziałaś ??Halszka112 lubi tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
MIKOLAJKI DLA OLIWKI❤️
Kochane kobietki!! Tyle tu modlitwy, ciepłych myśli, trzymanych kciuków za naszą dzielną Calineczkę Jak wszystkie się domyślamy, Malutka niestety spędzi Święta w szpitalu. Jej nieoczekiwane przyjście na świat to niespodziewane wydatki dla rodziców, związane choćby z pobytem w innym mieście, szpitalu, dojazdami itp - same dobrze wiecie!
Wszystkie jesteśmy poruszone historia naszej Siłaczki i z tego powodu otwieramy zbiórkę na Mikołajki dla Oliwki. Nie będzie to zbiórka zabawek, ubranek, pieluch, bo nie wiemy dokładnie czego im potrzeba! Jeśli, któraś z Was jest w stanie sprawić Oliwce malutki prezencik to prosimy o wpłacanie grosików na konta naszych skarbników . Rodzice na pewno doskonale rozdysponują uzbieraną sumą. Wiadomo, że nie będą to miliony, ale już kiedyś udowodniłyśmy, że jak się chce to można wiele! Proponowana kwota to 20zl, ale każdy grosz się liczy W tytule przelewu wpisujcie OLIWKA
- przelewami krajowymi zajmie się @dżoasia w odpowiedzi prześle Wam nr konta.
-dziewczyny z zagranicy bez polskiego konta mogą robić przelewy przez paypal (paypal.com), które zostaną wysłane W paypal wystarczy podać nr telefonu, na który wysyłamy pieniążki w odpowiedzi prześle Wam nr tel
Wszystkie pieniążki będą przelane na konto Gosi w dniu Mikołajek 6 grudnia wiec prosimy o wpłaty do końca listopada. Z góry dziękujemy za Waszą pomoc dla naszej kochanej Kruszynki ❤️❤️❤️
Wasze MikołajkiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 20:14
Smerfetka 84, Izaura, Karcia, Halszka112, malgos741, e_mil_ka lubią tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
nick nieaktualnyWiki03 wrote:Ja wcześniej o narodzinach Oliwki nie miałam pojęcia.. i odkąd się dowiedziałam też nie mogę się ogarnąć. Ciągle o nich myślę... Najpierw Gosia tak dzielnie walczyła żeby w ogóle Oliwka się pojawiła, a teraz muszą walczyć o jej życie... to takie niesprawiedliwe.. ale mam nadzieję, że już teraz będzie tylko lepiej. Dziękuję dziewczyny, że nas informujecie
Izaura mogę Cię prosić o priv ? -
nick nieaktualny
-
Gosia i Oliwka życzę wam dużo zdrówka i sił. Trzymamy kciuki za was bardzo mocno:-) jesteście bardzo dzielnie dziewczyny... Podziwiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 09:58
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny info od Gosi:
"Nie stresujcie się kochane dziś info o Oliwce będzie później na razie mamuśka wyruszyła w Warszawie zarejestrować Oliwkę w urzędzie stanu cywilnego. Uroki nie bycia małżeństwem
Noc minęła spokojnie bez atrakcji także kolejna doba za nami"Wiki03, Asia08, sonia86, mag87, asiastokrota, Smerfetka 84, Karcia, eni33, malgos741, e_mil_ka lubią tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Transfer ostatniego kropka ?