Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiu trzymajcie się mocno i wszystko będzie dobrze, Malutka silna Dziewczynka jeszcze troche i dogoni swoich rówieśników :*
Asia08, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
azja_am wrote:CZESC DZIEWCZYNKI
GOSIA I OLIWKA MODLĘ SIĘ ZA WAS OBIE I WIERZĘ ŻE BĘDZIE WSZYSTKO DOBRZE
U MNIE NA 6 ZAPŁODNIONYCH JAJECZEK JEST 6 DOBRZE ROZWIJAJĄCYCH SIĘ ZARODKÓW(INFORMACJA W 3 DOBIE )
W CZWARTEK TRANSFER
OPTYMIZ MNIE NIE OPUSZCZA NA RAZIE
O której masz transfer??? trzymam mocno kciuki &&&& daj znać po wszystkim -
nick nieaktualny
-
azja_am kciuki zaciśnięte &&&&
Gosiu my wierzymy w naszą Wojowniczkę a wiara czyni cuda w miarę możliwości będę dziewczyny informować co u Was słychać. Tulimy Was mocno
Ena a Ty już rozpakowana czy nadal w dwupaku?
Miłego dnia dziewczyny!!Smerfetka 84, Asia08, Gosia321 lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Wiki03 wrote:Azja, Ona, Smerfetka - dziś ważny dzień dla Was. Za każdą trzymam kciuki &&& czekamy na same dobre wieści
-
nick nieaktualnyCześć
Gosia - nasza dzielna mama
AZJA, ONA, SMERFETKA - powodzenia i czekamy na dobre wieści.
Agonia - ja w dwupaku Chociaż pojawiają się jakieś skurcze przepowiadające, ale nie nastraszyły mnie na tyle, żeby się spakowaćGosia321 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki
Wlasnie wyruszylismy po naszego kropka,transfer o 11.20
Dziekuje za kciuki
Moja przyjaciolka irodzila w 26 tygodniu wiec wiem Gosiu co przezywasz wierze ze wszystko bedzie dobrze i za to trzymam mocno kciuki, zapytam czy zostaly jej jeszcze jakies ciuszki na Oliwke bo tez urodzila coreczke...
Smwrfetka,ONa kciuki i za was mamy z mezem cztery to na kazdego po jednym
asiastokrota, Smerfetka 84, e_mil_ka, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAzja kciuki za Was żeby kropus z Wami został.
Ena spokojnie jeszcze troszkę musisz poczekać powodzenia
Gosi fajnie że coś tu napisałaś wszystko będzie dobrze kochane!!! Lekarze będą mogli się uczyć na Waszym przykładzie i wspominać przez długie lata jaką mieli silną, malutką pacjentkę i jej Mamę Wojowniczkę :-*asiastokrota, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyona84 wrote:Azja kciuki zaciskam zaraz będziesz w 2paku.
Co na skleroze hihi wczoraj zastrzyk zapinalam a dziś nie pamiętam czy tab. Bralam rano czy nie.
Oooo moja skleroza i roztrzepanie sięga zenitu. Od godziny szukam faktury... Miałam ją na biurku i czary mary - nie ma... -
Hej Dziewczyny, mam pytanie .. zaczęłam leczenie w Artemidzie i prowadzi mnie dr. Stefaniak- co o Niej myślicie ? za wszystkie odpowiedzi będę wdzięczna bo już przerobiłam tylu lekarzy, że chciałabym w końcu trafić w dobre ręceStarania od 2016- 2 lata sami
od 2018 lipiec pod opieką kliniki
hormony ok, immunologia ok
zespól luf
amh 4,12 - brak pcos
u męża wszystko w porządku
2 lUl nieudane
8.11 pierwsze IVF - udane
9.12 - bijące serduszko.
Zostań z Nami i rośnij zdrowo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Nie ma wiary czy przeznaczenia, z którymi nie możemy nic zrobić- wszystko, co jeszcze się nie wydarzyło może zostać zmienione(...)" -
22.11 - 15 dzień życia Oliwki ❤❤
Dziś moja myszka kończy pełne 2 tygodnie tu opisuje wam każdy dzień od momentu jak się pojawiła ale dobowo dziś mija 14 dni od pojawienia się mojego małego szczęścia.
Kolejna noc minęła spokojnie stan jest nadal ciężki ale stabilny i oby tak dalej niech walczy moja siłaczka ❤❤❤Smerfetka 84, Karcia, malgos741, Asia08, eni33, asiastokrota, xyz159, e_mil_ka, Gosia321 lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Hej
Gosiu, cały czas jesteśmy z Wami, nie przestajemy się modlić ;*
Dziewczyny- Azja, Ona, Smerfetka - powodzenia dzisiaj! Czekamy na dobre wieści
Cześć Miśka, ja tylko raz byłam na wizycie u dr Stefaniak, była to wizyta zwykła, monitorująca, ale ogólne wrażenie Pani dr zrobiła na mnie pozytywne. Nie wiem jak przy dalszym i głębszym leczeniu się sprawdza, dlatego za wiele nie jestem w stanie powiedzieć.
Agonia, Halszka, spróbowałam poczytać co nieco o tych kirach i jest to jakaś czarna magia. Stosunek cytokin była dla mnie czymś niezrozumiałym, ale toooo ? Odpisał Wam już coś docent?
Halszka kogo wybrałas na dr prowadzącego w Gd?Smerfetka 84, Wiki03, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
Agonia777 wrote:22.11 - 15 dzień życia Oliwki ❤❤
Dziś moja myszka kończy pełne 2 tygodnie tu opisuje wam każdy dzień od momentu jak się pojawiła ale dobowo dziś mija 14 dni od pojawienia się mojego małego szczęścia.
Kolejna noc minęła spokojnie stan jest nadal ciężki ale stabilny i oby tak dalej niech walczy moja siłaczka ❤❤❤
Agonia super wieści, oby tak dalej. Nasza Siłaczka :* -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jak tam po wizytach? Ja w sobotę robię pierwsza betę bo do niedzieli mam leki i muszę wiedzieć co i jak bo pede musiała podjechać do Artemidy po receptę.