Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Goldenka gratuluję!!!!! Super usłyszeć takie wieści. No Kochane trzeba ustawić się w kolejce jak taka dobra passa na forum.
Ona przeżyłam badanie. Tylko po wypiciu glukozy chętnie bym zagryzła cytrynką. Nie wiem co wyniki znaczą muszę czekać do wizyty. Tsh mam w normie, ale robiłam prolaktynę i norma jest do 23,3 a u mnie jest 42. Więc muszę pogadać z ginekologiem jakie leczenie. Nie spodziewałam się że mam tak wysoką prolaktynę.
Przepraszam że nie wkleiłam wieści od Oliwki ale byłam na pogrzebie dziadka i nie miałam czasu. Dopiero wróciłam do domu.goldenka28 lubi tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualnyHeja
Goldenka gratuluję Tak - ja pisałam o naturalnych cudach - ja, Ty jesteśmy tego przykładami.
Eni - przyrost bety pozytywny - czekamy na serduszko
Mag - oooo zaraz wyrodna matka, że wozi dziecko w nosidełku A ja jaka wyrodna - dziecię me pije mleko prosto z lodówki, je lody o każdej porze roku, biega po deszczu
A dacie wiarę, że mi ta krzywa cukrowa nie straszna? Ten glukozowy roztwór jest pycha Naprawdę mi smakuje.goldenka28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mag87 wrote:Eni gratulacje, robisz jeszcze bętę czy czekasz już na usg?
Goldenka ale czad! Cuda się zdarzają kiedy się ich nie spodziewamy. Moje gratulacje:)
Dziewczyny to może któraś przyspieszy z transferem taki tu u nas wysyp ostatnio:)
Super super super!!! -
Goldenka28 cudowna wiadomość GRATULACJE kochana jesteś w ciąży ciesz się
Brak wieści o Oliwce to dobre wieści. Znaczy że nic się złego nie dzieje. Gosiu cały czas myślę o Tobie i Oliwce, trzymajcie się dzielne Dziewczyny.goldenka28 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
To jest niewiarygodne co się dzieje na forum. Dziewczyny ustawiajcie się w kolejkę i każda pokolei wysoki wynik bety ma przedstawiać, Emilka ty też bez wykrętów. Wszystkie dziewczyny do dzieła solidarnie
Smerfetka 84, e_mil_ka, Karcia, Wiki03 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Emilka staraliśmy się nie całe 2 lata. U nas na początku w marcu było 100 tys./ml, później po 2 miesiącach 1,1 mln, w maju operacja żylaków powrózka nasiennego, 5 miesięcy po operacji 1.72 mln/ ml i właściwie po miesiącu się udało
e_mil_ka lubi tę wiadomość
[/url] -
goldenka28 wrote:Dziewczyny wiecie co... ja do tej pory nie wierzę, a wiem od piątku i cały czas jestem w szoku, aż serce mi ciągle wali jak szalone i nie mogę się uspokoić. Jestem w ciąży (5 tydzień), zupełnie naturalnej (mój mąż miał w ostatnim badaniu w październiku 1,72 miliony/ml plemników). W piątek beta 1980, w niedzielę 4065. U lekarza jeszcze nie byłam, chciałam się dziś dostać do swojego, do którego chodziłam wcześniej, ale nie było szans. Po prostu zacznę wierzyć w cuda... A ostatnio Ena chyba o tym pisałaś oby się tylko utrzymało
No to super! Gratulacje! -
Agonia777 wrote:Goldenka gratuluję!!!!! Super usłyszeć takie wieści. No Kochane trzeba ustawić się w kolejce jak taka dobra passa na forum.
Ona przeżyłam badanie. Tylko po wypiciu glukozy chętnie bym zagryzła cytrynką. Nie wiem co wyniki znaczą muszę czekać do wizyty. Tsh mam w normie, ale robiłam prolaktynę i norma jest do 23,3 a u mnie jest 42. Więc muszę pogadać z ginekologiem jakie leczenie. Nie spodziewałam się że mam tak wysoką prolaktynę.
Przepraszam że nie wkleiłam wieści od Oliwki ale byłam na pogrzebie dziadka i nie miałam czasu. Dopiero wróciłam do domu.
Co do prlaktyny gdy trafilam do Artemidy przyjmowalam bromergon na jej obnizenie. U mnie wynik 52. Tam uslyszalam ze takiego poziomu prolaktyny sie nie leczy. Jednak ja sie z tym nie zgadzam bo przy moim wyniku myslam niewielki wyciek z piersi a to nie jest normalne. Odstawilam bromergon i dwa lata mialam spokoj i z wyciekiem i z bolacymi piersiami przed miesiaczka oraz infekcjami. Od niedawna znowu bol wyciek i infekcje. Ponownie na bromergonie. Wszystko jak ręką odjał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 21:56
-
goldenka28 wrote:Emilka staraliśmy się nie całe 2 lata. U nas na początku w marcu było 100 tys./ml, później po 2 miesiącach 1,1 mln, w maju operacja żylaków powrózka nasiennego, 5 miesięcy po operacji 1.72 mln/ ml i właściwie po miesiącu się udało
Powiedz mi kto Was kierował na operację i gdzie byla przeprowadzona i jaki koszt takiego zabiegu. Moj mąz bardzo zainteresowal sie Waszym przypadkiemLura82 lubi tę wiadomość
-
goldenka28 wrote:Dziewczyny wiecie co... ja do tej pory nie wierzę, a wiem od piątku i cały czas jestem w szoku, aż serce mi ciągle wali jak szalone i nie mogę się uspokoić. Jestem w ciąży (5 tydzień), zupełnie naturalnej (mój mąż miał w ostatnim badaniu w październiku 1,72 miliony/ml plemników). W piątek beta 1980, w niedzielę 4065. U lekarza jeszcze nie byłam, chciałam się dziś dostać do swojego, do którego chodziłam wcześniej, ale nie było szans. Po prostu zacznę wierzyć w cuda... A ostatnio Ena chyba o tym pisałaś oby się tylko utrzymało
Gratuluję bardzo !!!goldenka28 lubi tę wiadomość
-
A ja Wam powiem dziewczyny, że już w cuda nie wierzę... sorki ale tak czuję, dodatkowo dołują mnie święta... Te poprzednie miały być ostatnie kiedy jesteśmy sami we dwójkę...no może do końca nie sami bo z naszym pieskiem
Karcia lubi tę wiadomość
-
Halszka112 wrote:A ja Wam powiem dziewczyny, że już w cuda nie wierzę... sorki ale tak czuję, dodatkowo dołują mnie święta... Te poprzednie miały być ostatnie kiedy jesteśmy sami we dwójkę...no może do końca nie sami bo z naszym pieskiem
Głowa do góry trzeba wierzyć do końca az nas nie dopadnie menopauzaasiastokrota, azja_am, goldenka28, sonia86, Wiki03 lubią tę wiadomość