Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ZosiaSamosia3 wrote:nie było zagrożenia hiperką?
z tych 18 komórek ile udało się zapłodnić? jakie mas AMH?
Niestety wylądowałam w szpitalu z mocną hiperką. AMH 10,0. Mam stwierdzone lekko policystyczne jajniki. Z 6 komorek najlepszych zaplodniono 5 i 5 zamrozono w fazie blastocysty. -
ZosiaSamosia3 wrote:ana1122 przeczytałam twoją historię na forum... i z tego co wyczytałam to podchodziłaś do jednej inseminacji i później do ivf na krótkim protokole z uwagi na niskie AMH? Pierwszy transfer się powiódł i masz synka po połowie roku zdecydowałaś się na kolejne podejście i wróciłaś po cio i też się przyjął ....?
Przechodzenie przez te wszystkie procedury jest uciążliwe ale i tak szczęściara z Ciebie -
goldenka28 wrote:Emilka, a co u Was ? Udało Wam się znaleźć jakiegoś endokrynologa ?
Zdecydowalidmy sie na tą Wankowska. Obecie mąz jest w trasie ale ma dzwonić i sie zarejestrować. Ustalilismy z mezem ze w czerwcu chcemy ruszyc z przygotowaniamj do in vitro juz nie moge sie czekac. -
e_mil_ka wrote:Zdecydowalidmy sie na tą Wankowska. Obecie mąz jest w trasie ale ma dzwonić i sie zarejestrować. Ustalilismy z mezem ze w czerwcu chcemy ruszyc z przygotowaniamj do in vitro juz nie moge sie czekac.
Super ! Szybko zleci, niedługo zacznie się wiosna, a później do czerwca już poleci szybkoe_mil_ka lubi tę wiadomość
[/url] -
dziewczyny czy wiece może czy w Artemidzie w Olsztynie posiadają embrioskop czy muszą wyjmować raz dziennie zarodki aby sprawdzić jak się rozwijają?Wiek 34 starania od 2 lat
Drożność ok, nasienie super żołnierze , AMH 2,43 , niepłodność idiopatyczna, wyniki immunologi - ANA miano 1:160
2.2018- ciąża poroniona
od tej pory acard
4X iui Artemida Olsztyn 7-10.2018
od 02.01.2019 r. pierwsze ivf
(antyki, później od 22 dnia cyklu Gonapeptyl Daily później dołożony Monopur byłam stymulowana przez 12 dni, punkcję 31.01.2019 r , transfer 3.02.2019 r. ( 3mrożarki,4AB, 4BB, 4CC świeży 11AA 3 dniowy)
11dpt 18,1
13dpt 61,4 (przyrost 250%)
16 dpt 107.4 (przyrost 45%)
18 dpt 101 (spadek) -
Nie zaglądałam tu dluzsza chwile,a tu takie nowiny. Asiastokrotka wielkie gratulacje dla Was z okazji zostania rodzicami ! Aż łza mi się w oku zakręciła jak przeczytałam,że doczekaliście się synka i ogromnie Was podziwiam za cała drogę która przeszliście.
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.
Mąż dzwonił do tej endokrynolog Wańkowskiej. Okazuje się fajna babka, bo nie ukrywała, że nie zna się na takich sprawach aż tak dobrze ale dała konkat do doc. Michała Rabijeskiego endoktynologa i andorloga z Warszawy. Już mąż dzwonił i zapisał się na wizyte. Od razu kazali mu zrobić aktualne wyniki i już w wynikami przyjechać.
Piszę, bo może komuś się przydadzą informacje gdzie z takim problemem się udać.
Jestem ciekawa wizyty może dzięki temu mój mąż nie będzie musiał przyjmować antydepresantów a może przynajmniej zmniejszymy ryzyko powrotu depresji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 15:29
Smerfetka 84, goldenka28, Izaura, asiastokrota, Halszka112, xyz159 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przy zębach bardzo często jest katar, wodniste przeważnie.
Ja jak katar bardzo dokucza przeplukuje nos płynem (ampułki jak sól fizjologiczna) isonastin, po wpuszczeniu płynu, zaraz odciagam "katarkiem "
Jak katar jest umiarkowany i sam wypływa to tylko często psikam woda morska i 2 razy dziennie, np przed spaniem lub mlekiem odciagam gile.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
asiastokrota wrote:Dziewczyny używacie dla dzieci maści czy olejków eterycznych? Jeśli tak to jakich?
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Hey o jej co tu taka cisza?
Dziewczyny po malu już bym zaczęła kupować ale normalnie nie wiem co.
Podpytujac koleżanek każda mówi co innego. Chodzi mi w łóżeczku pod czym śpi dzidzia.Jedna kołderki nie kupiła do tej pory a synek ma1,5roku tylko śpi w spiworku, inna mowi że strach w spiworku i weź tu wybierz co tu kupić Ech.. -
ona84 wrote:Hey o jej co tu taka cisza?
Dziewczyny po malu już bym zaczęła kupować ale normalnie nie wiem co.
Podpytujac koleżanek każda mówi co innego. Chodzi mi w łóżeczku pod czym śpi dzidzia.Jedna kołderki nie kupiła do tej pory a synek ma1,5roku tylko śpi w spiworku, inna mowi że strach w spiworku i weź tu wybierz co tu kupić Ech..
Widze że masz tak samo jak ja. Też już chętnie poszłabym na zakupy ale z jednej strony boje się zapeszać a z drugiej strasznie ciągnie. Ty masz o tyle lepiej że wiesz komu kupić a ja nidm ostatnio nie wytrzymałam i skarpetki kupiłam. Ubaw mam z męża który stwierdził że jakieś małe a mina bezcenna jak się dowiedział że będą przydużeasiastokrota lubi tę wiadomość
-
Smerfetka 84 wrote:Widze że masz tak samo jak ja. Też już chętnie poszłabym na zakupy ale z jednej strony boje się zapeszać a z drugiej strasznie ciągnie. Ty masz o tyle lepiej że wiesz komu kupić a ja nidm ostatnio nie wytrzymałam i skarpetki kupiłam. Ubaw mam z męża który stwierdził że jakieś małe a mina bezcenna jak się dowiedział że będą przyduże
Smerfetka 84 lubi tę wiadomość
-
ona84 wrote:Już parę ciuszków i rzeczy kupiłam hihi.ale orientacji w rozmiarze to nie mam biorę coś myślę że będzie ok a ja patrzę to na9-12"miesiecy.
Hahaha. Na początek to 56 i 62. A oglądałaś już wózki? Bo ja przeciągnęłam męża przez sklep zaczyna się wczuwać tylko przerażają go ceny dziecięcych gadżetów -
Smerfetka 84 wrote:Hahaha. Na początek to 56 i 62. A oglądałaś już wózki? Bo ja przeciągnęłam męża przez sklep zaczyna się wczuwać tylko przerażają go ceny dziecięcych gadżetów