Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Smerfetka 84 wrote:Nie wiedziałam że to trzeba zgłaszać, masakra. Niestety ja Ci w tym akurat nie pomoge ale jak będzie potrzebna pomoc w becikowym itp to nie ma problemu
Smerfetka 84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygoldenka28 wrote:Dziewczyny może któraś z Was się orientuję w jaki sposób należy zgłosić do ZUSU na zwolnieniu mój wyjazd do rodziców na około 1,5 tygodnia? Boję się trochę że jak wybędę to akurat na złość będzie konrol, a muszę jechać bo mąż zaczyna malować i nie chce wąchać tych smrodów. Przy mnie nawet dobrze wywietrzyć nie może. Myślałam, że wytrwam ten remont do końca w domu, ale jednak zdecydowałam się jechać chociaż na trochę, na największe malowanie.
Ja też się bałam, że akurat w takich sytuacjach zechcą mnie nawiedzić. Mnie sprawdzali, ale byłam w domu. Nie wiem jak to jest z tym zgłaszaniem, ale w razie wątpliwości w sprawach ZUS dzwoniłam na infolinię 22 560 16 00. -
Ena wrote:Mag - Nie ma oficjalnych przepustkek. Ja biję się w pierś i się przyznaję, że jak cztery lata temu leżalam w szpitalu to kilka razy takowe przepustki sobie robiłam... Tylko to trzeba było dobrze zorganizować - odpowiednia pora, buty na zmianę, opaska na ręku zakryta...
Hahaha no nie wierzę Uciekałaś nielegalnie i nikt się nie zorientował? Chyba bym się tego po Tobie nie spodziewała
Co do bloga mama pediatra- super stronka, wczoraj zajrzałam i nie starczyło mi wieczora żeby przejrzeć wszystkie wpisy. -
nick nieaktualnymag87 wrote:Hahaha no nie wierzę Uciekałaś nielegalnie i nikt się nie zorientował? Chyba bym się tego po Tobie nie spodziewała
Co do bloga mama pediatra- super stronka, wczoraj zajrzałam i nie starczyło mi wieczora żeby przejrzeć wszystkie wpisy.
Jakby ci mąż poraz kolejny przywiózł z domu szare dresy zamiast koszuli nocnej, krem do twarzy zamiast balsamu do ciała itp. to na pewno byś sobie takie przepustki robiła A zakupy w sklepie naprzeciwko szpitala były bardzo ekscytujące jak spotkałam się w alejkach z produktami z położonymiasiastokrota, e_mil_ka, mag87 lubią tę wiadomość
-
Smerfetka 84 wrote:Ja wiem że maluch nas okręci wokół palca i nie będę miała serca wyeksmitować. Dlatego chce dostawne łóżeczko żeby mieć blisko siebie a nie narażać na wiercącego się tatusia22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualnyLura82 wrote:Teraz doczytałem.... Haha wiesz u nas dopóki była dostawka mąż spał z nami, teraz w salonie. A my królowe we dwie w wielkim łóżku
Smerfetka 84 lubi tę wiadomość
-
Ena wrote:Jakby ci mąż poraz kolejny przywiózł z domu szare dresy zamiast koszuli nocnej, krem do twarzy zamiast balsamu do ciała itp. to na pewno byś sobie takie przepustki robiła A zakupy w sklepie naprzeciwko szpitala były bardzo ekscytujące jak spotkałam się w alejkach z produktami z położonymi
Ja coś też o tym wiem haha. Mój mąz jak wychodzilam ze szpitala przywiózl mi zamiast normalnej bluzki koszulke od pizamy.🤣 tak czy siak z pizamy przebralam sie w pizame udając że wszystko jest okasiastokrota, Smerfetka 84, Ena, mag87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Ja coś też o tym wiem haha. Mój mąz jak wychodzilam ze szpitala przywiózl mi zamiast normalnej bluzki koszulke od pizamy.🤣 tak czy siak z pizamy przebralam sie w pizame udając że wszystko jest ok
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny właśnie byliśmy w strefie fotelików, miałyście racje REWELACJA. Super podejście i ceny. Na pewno tam wrócimy. Dzięki za polecenie
Ena lubi tę wiadomość
-
My właśnie po badaniu. Wszystko dobrze, zdrowiutka
goldenka28, Halszka112, Wiki03, xyz159, Ena, eni33, asiastokrota, e_mil_ka, mag87 lubią tę wiadomość
-
ona84 wrote:To super ja w pon mam wizytę ile waży??
Anna co u Ciebie??
Ok 460g ma dłuuugie nogi na początku nie chciała z doktorem współpracować leżała z rękami i nogami na głowie -
nick nieaktualny
-
wewelinka wrote:Witam mam pytanie czy w Olsztynie jest przeprowadzany trasfer czy tylko punkcja jader i punkcja kobiet,? A reszta odbywa sie w Białymstoku?
Ja miałam wszystko w Olsztynib -
nick nieaktualny
-
Hej
Ah te nasze chłopy, chyba bym nie wpadła na to ale dzięki wam popodpisuje wszystko mojemu żeby potem nie było pomylek:P
Smerfetka gratulacje, u Was też dziewuszka? Fotelik już wybraliście czy narazie tylko byliscie na rozeznaniu się w sytuacji?
Słomka haloo wzywamy Cię do odpowiedzi:) Co u Ciebie? Fasolka kielkuje?
Kobity, wszystkiego naj z okazji naszego swieta:)eni33, Halszka112, goldenka28, Smerfetka 84, asiastokrota, Karcia lubią tę wiadomość
-
mag87 wrote:Hej
Ah te nasze chłopy, chyba bym nie wpadła na to ale dzięki wam popodpisuje wszystko mojemu żeby potem nie było pomylek:P
Smerfetka gratulacje, u Was też dziewuszka? Fotelik już wybraliście czy narazie tylko byliscie na rozeznaniu się w sytuacji?
Słomka haloo wzywamy Cię do odpowiedzi:) Co u Ciebie? Fasolka kielkuje?
Kobity, wszystkiego naj z okazji naszego swieta:)
Tak jest mała Gwiazdeczka nam rośnie W sumie to juz wybraliśmy i ten pierwszy wybraliśmy Cybexa z bazą, ale zakup dopiero w maju zrobimy ale jesteśmy już na ten zdecydowani, idealie pasuje do samochodu
Dziewczynki wszystkiego co najlepsze ;*e_mil_ka, Karcia lubią tę wiadomość