Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny powiedzcie mi czy na tej bezplatnej wizycie w Inviccie bede mogla dostac juz wytyczne zeby zaczać przygotowania do ivf. Chodzi mi czy na tej wizycie ustalą już protokół i leki.
Chcialabym umowic sie na maj a w czerwcu podejsc do ivf. -
Dziewczyny czy myślałyście o korzystaniu albo korzystałyście do porodu z TENSa?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
e_mil_ka wrote:Dziewczyny powiedzcie mi czy na tej bezplatnej wizycie w Inviccie bede mogla dostac juz wytyczne zeby zaczać przygotowania do ivf. Chodzi mi czy na tej wizycie ustalą już protokół i leki.
Chcialabym umowic sie na maj a w czerwcu podejsc do ivf.
Emilko u nas to wyglądało tak, że dr przeglądał z nami wyniki, omawiał je i leczenie jakie było stosowane i jakie możemy u nich wybrać. Po tym zlecił jeszcze badanie M bo od niego zależało jakim programem byśmy mieli iść i kazał się zgłosić od 2 do 5 dc żeby zacząć. -
Halszka112 wrote:Emilko u nas to wyglądało tak, że dr przeglądał z nami wyniki, omawiał je i leczenie jakie było stosowane i jakie możemy u nich wybrać. Po tym zlecił jeszcze badanie M bo od niego zależało jakim programem byśmy mieli iść i kazał się zgłosić od 2 do 5 dc żeby zacząć.
Czyli przed rozpoczeciem stymulacji byliscie na wizycie 2 razy? To znaczy jak maz zrobil te wyniki to jeszcze raz jechaliscie na wizyte? Dopytuje sie bo u nas mam problem organizacyjny przez męza pracę i niestety wszystko musimy przeniesc na wrzesien ale chce sie zorientowac jak to zaplanowac kiedy wybrac sie na pierwsza wizyte. -
e_mil_ka wrote:Czyli przed rozpoczeciem stymulacji byliscie na wizycie 2 razy? To znaczy jak maz zrobil te wyniki to jeszcze raz jechaliscie na wizyte? Dopytuje sie bo u nas mam problem organizacyjny przez męza pracę i niestety wszystko musimy przeniesc na wrzesien ale chce sie zorientowac jak to zaplanowac kiedy wybrac sie na pierwsza wizyte.
Nie, byliśmy raz. Teraz na wizycie startującej pokażemy wyniki.e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
leo wrote:Cześć cioteczki
Podpowiedzcie mi proszę, robiłyście wirusologię w artemidzie czy w innych laboratoriach? I na wizytę zabierałyście że sobą?
Pozdrawiamy z Jerzym
Ja dziś po wizycie dziewczyna rośnie i wszystko okSmerfetka 84, Halszka112, e_mil_ka, Ena, ana1122 lubią tę wiadomość
-
ona84 wrote:Hey. Tak robiłam ostatnio w Artemidzie. A wcześniej w innych labo. Myślę że spokojnie możesz zrobić po wizycie, bo kiedy chcesz podchodzić do crio,,??
Ja dziś po wizycie dziewczyna rośnie i wszystko ok
Super!!! Panienki nam rosną -
ona84 wrote:Hey. Tak robiłam ostatnio w Artemidzie. A wcześniej w innych labo. Myślę że spokojnie możesz zrobić po wizycie, bo kiedy chcesz podchodzić do crio,,??
Ja dziś po wizycie dziewczyna rośnie i wszystko ok
Ile waży Twoja Gwiazdeczka? -
leo wrote:Dzięki ona84,
muszę się jeszcze podleczyć , porobić badania,zadzwonić do Białegostoku dowiedzieć o dokładne koszty i wtedy ruszyć ...
1040oststnio w Białymstoku płaciłam monitoring 400i wirusologia też chyba z400
Mała wazy 0,632gleo, Smerfetka 84, Halszka112 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a co tu tak cicho?
Ana jak się czujesz?
Czy ktoś wie co u Oliwki??
Asiu jak tam Adaś???asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Hey ja byłam też w czwartek na wizycie i dr dał zielone światło. Tzn ten okres w marcu jeszcze czekamy a w kwietniu mogę ruszać po mrozaczka. Dał już recepty i cała rozpiskę co i jak. I nawet zgody do podpisania. Teraz będziemy robić na cyklu sztucznym i dostałam te plasterki co wy mialyscie. Powiedzcie jaki jest ich koszt. Tyle co napisane w necie że ok 20 zł? Tylko się zastanawiam czy zaczynać od kwietnia bo 2. 05 mamy wesele i nadodatek jest majówka a wtedy wypadają te pierwsze wizyty poglądowe. I trochę się martwię jak będą mieli otwarte. A z drugiej strony wesele jest na kurpiach a być na weselu na kurpiach i nic nie wypić to się nie da. A nie mam zamiaru wszystkim opowiadać czemu nie pije. Bo napewno lepiej przy tych lekach tego nie robić. Jeszcze się zastanawiam ale chyba poczekam do okresu który przyjdzie w połowie maja i wtedy zacznę swoją ostatnia przygodę w Artemidzie i Białymstoku.
asiastokrota, Smerfetka 84, Halszka112, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny,
dziękuję Smerfetko 84 wszystko u nas dobrze. Dzisiaj byliśmy na szczepieniu. Bałam się jak diabli a moje kochanie było dzielne >3 Adaś staje się posiadaczem nowych zębów więc jest marudny i stał się niejadkiem, więc wróciliśmy do jedzenia kaszy i mleka oraz wszystkiego co jest płynne i nie wymaga gryzienia Podczytujemy Was regularnie (jak Adam śpi ) pozdrawiamy
Smerfetka 84, Halszka112, e_mil_ka, Izaura, Agonia777 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
My dziś po połówkowym. Mały rośnie, jedynie co nas trochę zmartwiło to, to że był słabo wypełniony żołądek, musimy to jeszcze skontrolować. No i dwa torbiele w splotach naczyniówkowych, ale mówił dr że one się wchłoną. Oby z tym żołądkiem było dobrze.
Smerfetka 84, asiastokrota, Izaura lubią tę wiadomość
[/url] -
goldenka28 wrote:My dziś po połówkowym. Mały rośnie, jedynie co nas trochę zmartwiło to, to że był słabo wypełniony żołądek, musimy to jeszcze skontrolować. No i dwa torbiele w splotach naczyniówkowych, ale mówił dr że one się wchłoną. Oby z tym żołądkiem było dobrze.
Będzie dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 18:51
goldenka28 lubi tę wiadomość
-
asiastokrota wrote:Cześć Dziewczyny,
dziękuję Smerfetko 84 wszystko u nas dobrze. Dzisiaj byliśmy na szczepieniu. Bałam się jak diabli a moje kochanie było dzielne >3 Adaś staje się posiadaczem nowych zębów więc jest marudny i stał się niejadkiem, więc wróciliśmy do jedzenia kaszy i mleka oraz wszystkiego co jest płynne i nie wymaga gryzienia Podczytujemy Was regularnie (jak Adam śpi ) pozdrawiamy
U nas na zęby pomaga dentinox, po nim nawet coś zjadaasiastokrota lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤