Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
carola12 wrote:Czesc dziewczyny:).Lecze sie w Novum,jestem po 2 nieudanych procedurach in vitro.Mieszkam w Olsztynie i stad moje pytanie do Was.Czy mialyscie jakies doswiadczenia z akupunktura? i czy byscie mogly kogos z Olsztyna polecic?
Wiem że Sonia korzystała. Transfer udany ale gdzie co? Nie wiem. Moze się wypowie jesli znajdzie chwile. -
e_mil_ka wrote:Wiem że Sonia korzystała. Transfer udany ale gdzie co? Nie wiem. Moze się wypowie jesli znajdzie chwile.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 22:17
e_mil_ka lubi tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
E_mil_ka ,dziekuje za wywolanie Soni:).Sonia,dziekuje za odpowiedz:).Strone ich juz widzialam ale zalezalo mi na opinii kogos kto korzystal z tych uslug.Mi akupunkture polecila lekarka i chyba wyprobuje ja przed transferem.
e_mil_ka, sonia86 lubią tę wiadomość
carola12 -
nick nieaktualnycarola12 wrote:E_mil_ka ,dziekuje za wywolanie Soni:).Sonia,dziekuje za odpowiedz:).Strone ich juz widzialam ale zalezalo mi na opinii kogos kto korzystal z tych uslug.Mi akupunkture polecila lekarka i chyba wyprobuje ja przed transferem.
Skoro są głosy, że to pomaga, to warto skorzystać. Ja nie orientuję się w tym temacie.carola12 lubi tę wiadomość
-
ona84 wrote:Hey dziewczyny ile przytylyscie już w ciazy??
Ja cos ok 5kg. Ale u mnie już troche przybyło w trakcie brania zastrzyków. Na oko nie było widać ale waga pokazywała więcej niż zwykle. Niby teraz poza brzuchem nie widać żeby mi coś przybylo ale ja czuje się cięższa i wolniejsza. -
ona84 wrote:Co..!! To nie dużo, ja pewnie tyle będę mieć za tydzień na wizycie
Ona na wagę nie ma co patrzeć. Cały nadmiar i tak po porodzie zniknie Ja myślę, że to indywidualna kwestia. Pamiętasz jak Gosia mówiła że dużo przytyła po sterydach? Ja też brałam do 17 tyg spore dawki a mnie to nie tknęło. Jem zupełnie normalnie, w zasadzie tak jak przed ciążą, nie objadam się za dwóch, bo nie mam miejsca w żołądku, nie mam zachcianek, poza tym od połowy ciąży męczy mnie straaaaszna zgaga.
Ale nie ukrywam że czasem zjem jakiś shit bo z tym nie umiem walczyć- także w domu jest co jakiś czas pizza, teściowie wpychają mi ciasta, na które nie mam ochoty ale z grzeczności coś skubnę, sama podjadam czekoladki i chyba co najgorsze chipsy
Pytałam kiedyś dr W czy nie za mało waże to powiedział że lekarze uznają zdrową ciążę od 7- 8 kg na plusie, ja mam jeszcze 2 tygodnie, myślę że do 10 kg dobiję. A skoro dzidzka dobrze przybiera to nie ma się czym zamartwiać
Miłego dnia Kochanee_mil_ka, Smerfetka 84 lubią tę wiadomość
-
mag87 wrote:Ona na wagę nie ma co patrzeć. Cały nadmiar i tak po porodzie zniknie Ja myślę, że to indywidualna kwestia. Pamiętasz jak Gosia mówiła że dużo przytyła po sterydach? Ja też brałam do 17 tyg spore dawki a mnie to nie tknęło. Jem zupełnie normalnie, w zasadzie tak jak przed ciążą, nie objadam się za dwóch, bo nie mam miejsca w żołądku, nie mam zachcianek, poza tym od połowy ciąży męczy mnie straaaaszna zgaga.
Ale nie ukrywam że czasem zjem jakiś shit bo z tym nie umiem walczyć- także w domu jest co jakiś czas pizza, teściowie wpychają mi ciasta, na które nie mam ochoty ale z grzeczności coś skubnę, sama podjadam czekoladki i chyba co najgorsze chipsy
Pytałam kiedyś dr W czy nie za mało waże to powiedział że lekarze uznają zdrową ciążę od 7- 8 kg na plusie, ja mam jeszcze 2 tygodnie, myślę że do 10 kg dobiję. A skoro dzidzka dobrze przybiera to nie ma się czym zamartwiać
Miłego dnia Kochane
Każda z nas jest inna i różnie przybiera na wadze. Ja też nie obiadam się nie mam jakiś zachcianek. Początek ciazy to wiecej leżalam, zero ruchu. Teraz to już więcej. Wiem że tyc w ciazy powinno się tak do 13kg, ja sobie tak palnelam że bym chciała do jakieś wagi przytyć, jak tak będzie to wyjdzie14kg. Nie wiem czemu Diabetolog mi kazała wagę kontrolować że niby moja wyjściowa hmm. Ale ja byłam aktywna i wiem że to nie był tyluszczyk.Mam znajome co tyły do 10"kg, a siostra rodzona 25kg przytuła. Jak ktoś mi mówi że przytl do30kg w ciazy to Szok
Wczoraj byłam nad morzem full ludzi, ciepło. Jodu się nawdychalam. Podróż z tyłu auta i ciasno.e_mil_ka, mag87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyona84 wrote:Hey
Każda z nas jest inna i różnie przybiera na wadze. Ja też nie obiadam się nie mam jakiś zachcianek. Początek ciazy to wiecej leżalam, zero ruchu. Teraz to już więcej. Wiem że tyc w ciazy powinno się tak do 13kg, ja sobie tak palnelam że bym chciała do jakieś wagi przytyć, jak tak będzie to wyjdzie14kg. Nie wiem czemu Diabetolog mi kazała wagę kontrolować że niby moja wyjściowa hmm. Ale ja byłam aktywna i wiem że to nie był tyluszczyk.Mam znajome co tyły do 10"kg, a siostra rodzona 25kg przytuła. Jak ktoś mi mówi że przytl do30kg w ciazy to Szok
Wczoraj byłam nad morzem full ludzi, ciepło. Jodu się nawdychalam. Podróż z tyłu auta i ciasno.
Cześć
Fajny wypad - też bym pojechała, ale moja choroba lokomocyjna mówi Nieeee.
Agonia ja się dostosuję do terminu spotkania. -
Ena wrote:Cześć
Fajny wypad - też bym pojechała, ale moja choroba lokomocyjna mówi Nieeee.
Agonia ja się dostosuję do terminu spotkania.
Wczoraj to najwiecej było ludzi z dużo z dziećmi tak od narodzin do 2lat -
Witam
Jestem tu nową. Staramy się o dziecko prawie 5 lat naturalnie. Od listopada jeździmy do artemidy olsztyn. W przyszłą sobotę mam wizytę przed pierwszym iui
Trochę poczytałam wasze forum i jesteście w bardzo zaawansowanych staraniach i dużej wiedzy. Wiele też przszlyscie.
Zastanawiam się cały czas jakie są szanse na powodzenie. Czy jest tu ktoś co po iui zaszła w ciążę
Męża badania są ok i u mnie owu bez problemów hormony amh też
Mamy już dzieci - zdiagnozowano mam niepłodność wtórna -
ona84 wrote:Hey
Wczoraj byłam nad morzem full ludzi, ciepło. Jodu się nawdychalam. Podróż z tyłu auta i ciasno.
Ona zazdroszczę wypadu, drogą do Gdańska jest teraz super, a wypoczynek nad morzem bezcenny:)
Dziewczyny mamy, kiedy zrobilyscie swoim dzieciaczkom pierwszy wypad gdzieś ciutke dalej? W jakim wieku były wasze pociechy? Jakbym chciała pojechać z Mała i mężem np nad morze to po 3 miesiącach byłoby już ok czy to za szybko?
Dzisiaj ostatnia wizyta u dr. W trzymajcie kciuki -
mag87 wrote:Ona zazdroszczę wypadu, drogą do Gdańska jest teraz super, a wypoczynek nad morzem bezcenny:)
Dziewczyny mamy, kiedy zrobilyscie swoim dzieciaczkom pierwszy wypad gdzieś ciutke dalej? W jakim wieku były wasze pociechy? Jakbym chciała pojechać z Mała i mężem np nad morze to po 3 miesiącach byłoby już ok czy to za szybko?
Dzisiaj ostatnia wizyta u dr. W trzymajcie kciuki
Trzymam kciuki mocno &&&& daj znać po wizycie -
mag87 wrote:Ona zazdroszczę wypadu, drogą do Gdańska jest teraz super, a wypoczynek nad morzem bezcenny:)
Mag spokojnie możesz, droga super, wiesz ile tam było ludzi z takimi maluszkami. Zawsze można się zatrzymać. Tak mi podróż szybko minęło. A z powrotem to już wogole -
nick nieaktualnymag87 wrote:Ona zazdroszczę wypadu, drogą do Gdańska jest teraz super, a wypoczynek nad morzem bezcenny:)
Mag czekamy na wieści od Twojego maleństwa -
nick nieaktualnyAPolcia wrote:Witam
Jestem tu nową. Staramy się o dziecko prawie 5 lat naturalnie. Od listopada jeździmy do artemidy olsztyn. W przyszłą sobotę mam wizytę przed pierwszym iui
Trochę poczytałam wasze forum i jesteście w bardzo zaawansowanych staraniach i dużej wiedzy. Wiele też przszlyscie.
Zastanawiam się cały czas jakie są szanse na powodzenie. Czy jest tu ktoś co po iui zaszła w ciążę
Męża badania są ok i u mnie owu bez problemów hormony amh też
Mamy już dzieci - zdiagnozowano mam niepłodność wtórna
Hej
Nawet nie wiem, czy któraś dziewczyna z forum zaszła w ciążę po iui. To wszystko jedna wielka niewiadoma. U mnie też była niepłodność wtórna. Byłam wielokrotnie stymulowana, by wywołać owulację, 1 iui, 2 in vitro i ostatecznie zaszłam naturalnie. A ile lat ma pierworodny/-a?
Polopiryna - moja sytuacja podobna - jak infekcji nie będzie, to zabieram dzieciory pod pachę i lecimy.
Mag - my chyba pierwszy raz na jakieś dłuższe turnee ruszyliśmy jak Zu miała coś koło 1 miesiąca. Jedno wspomnienie z tamtego wypadu było dominujące - ile to trzeba rzeczy zabrać Jak wizyta?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 21:04
-
Sorki że tak późno, ale zanim wróciłam do domu to dopiero dopadłam kompa. U nas wszystko ok, szyjka niezmienna od poprzedniej wizyty, raczej powinnam wytrzymać do końca tygodnia a jak nie to mam skierowanie do szpitala na przyszły wtorek Gosia waży 3100
Jejuuu dziewczyny , to się robi coraz bardziej realne, ale mam pełno w gaciachgoldenka28, Smerfetka 84, Halszka112, asiastokrota, e_mil_ka, Agonia777, Wiki03 lubią tę wiadomość