Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ena dziękuję za odpowiedź
Młody w maju 13 lat kończy
Kurczę to coraz mniej nadzieji mam na to że jeszcze kiedykolwiek będę miała dzieci
Możliwe że jeżeli za pierwszym iui się nie uda to jeszcze raz drożność zrobię i jeszcze raz spróbuje A potem się poddam. Teraz mam stymulacje letrezolem. Wcześniej miałam kilka razy clo zanim do artemidy pojechałam ale to tylko dla zwiększenia szans bo owu jest zawsze punktualnie
Za stara jestem chyba już na to by liczyć na cud
W lipcu 38lat stuknie
-
mag87 wrote:Sorki że tak późno, ale zanim wróciłam do domu to dopiero dopadłam kompa. U nas wszystko ok, szyjka niezmienna od poprzedniej wizyty, raczej powinnam wytrzymać do końca tygodnia a jak nie to mam skierowanie do szpitala na przyszły wtorek Gosia waży 3100
Jejuuu dziewczyny , to się robi coraz bardziej realne, ale mam pełno w gaciach
Mag ale nas przetrzymałaś, a już myślałam, że w szpitalu jesteś dlatego się nie odzywasz. Super, że wszystko wporzadku i może Gosia czeka na powrót tatymag87 lubi tę wiadomość
-
APolcia wrote:Ena dziękuję za odpowiedź
Kurczę to coraz mniej nadzieji mam na to że jeszcze kiedykolwiek będę miała dzieci
Możliwe że jeżeli za pierwszym iui się nie uda to jeszcze raz drożność zrobię i jeszcze raz spróbuje A potem się poddam. Teraz mam stymulacje letrezolem. Wcześniej miałam kilka razy clo zanim do artemidy pojechałam ale to tylko dla zwiększenia szans bo owu jest zawsze punktualnie
W lipcu 38lat stuknie
Jaka tam stara! Nie poddawaj się, jak widzisz tu na naszym forum, cuda często się zdarzają -
APolcia cześć, mi się wydaje, że tu na forum chyba nie udało się IUI nikomu niestety. Ja sama podchodziłam do dwóch.
Ale przecież możesz przełamać to. Powodzenia !! -
nick nieaktualnyAPolcia wrote:Ena dziękuję za odpowiedź
W lipcu 38lat stuknie
Jeszcze masz czas na zajście w ciążę, zatem uszy do góry i działaj dziewczyno. Chyba, że uważasz że 38 lat to już starość to czekaj na wnuki
Mag - wizja końca ciąży tuż, tuż... Już czuję też dreszcz emocjimag87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie na pewno n tak stara się nie czuje
Nie będę po prostu szukać jakiś sposobów jak iui czy in vitro. Zdam się na los.
Teraz chcemy spróbować iui, na in vitro niestety troche kasy brak
Czytałam gdzieś ostatnio że olsztyn rozważa program finansowania in vitro Ale pewnie tylko dla mieszkańców zameldowanych w mieście więc raczej się nie złapie gdyby coś wyszlo z tego programu -
Dziewczyny, Wy juz robiłyście test obciążeniowy glukozą, powiedzcie mi jaką najlepiej kupić żeby się dało przez to przejść bez sensacji żołądkowych? Wiem, że cytryne mam wziąc i albo ją wcisnąć albo zagryść ale może jest jakiś smak mniej szkodliwy
-
Apolcia też słyszałam o tym programie ale chyba konkretnego terminu nie podali, w ogóle chyba mało szczegółów zdradzili.
Smerfetka ja kiedyś pisałam że kupiłam gotowy roztwór o smaku Coca coli. Poprosiłam w aptece żeby mi zamówili, w szpitalu wojewódzkim przeszło chociaż słyszałam też opinie że te gotowce trochę fałszuje wyniki.
Ena dokładnie, jest dreszczyk emocji, wczoraj dr tak mnie pouciskal że wracałam wieczorem do domu z takim bólem że az chciałam wziąć tabletkę. Na stojąco bolało, na siedząco też, podczas leżenia to samo. Tyle że ból by L od strony pachwin i więzadeł a nie taki typowo skurczowy. Od wczoraj jeżdżę z torbami szpitalnymi w aucie i odliczam dni do powrotu meza;)Smerfetka 84 lubi tę wiadomość
-
Mag super że Gosiaczek już taki duży . Teraz zaciskamy kciuki by poczekała na tatusia
Ena co do spotkania 6 kwietnia to na razie chętna jesteś Ty, Polopiryna, Ja i chyba Emilka. Nie wiem czy jeszcze ktoś i czy lepiej nie odłożyć na inny termin tylko nie wiem jaki. Dziewczyny piszcie kiedy najlepiej spotkanie bo warto by było nas więcej.e_mil_ka lubi tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualnyAPolcia wrote:Nie na pewno n tak stara się nie czuje
Nie będę po prostu szukać jakiś sposobów jak iui czy in vitro. Zdam się na los.
Teraz chcemy spróbować iui, na in vitro niestety troche kasy brak
Czytałam gdzieś ostatnio że olsztyn rozważa program finansowania in vitro Ale pewnie tylko dla mieszkańców zameldowanych w mieście więc raczej się nie złapie gdyby coś wyszlo z tego programu
Mag - dobrze się zabezpieczasz - nie znasz dnia, ani godziny -
nick nieaktualnyAgonia777 wrote:Mag super że Gosiaczek już taki duży . Teraz zaciskamy kciuki by poczekała na tatusia
Ena co do spotkania 6 kwietnia to na razie chętna jesteś Ty, Polopiryna, Ja i chyba Emilka. Nie wiem czy jeszcze ktoś i czy lepiej nie odłożyć na inny termin tylko nie wiem jaki. Dziewczyny piszcie kiedy najlepiej spotkanie bo warto by było nas więcej. -
mag87 wrote:Agonia na którą jutro masz wizytę? Trzymam kciuki żeby były same dobre wieści, daj nam znać jak wrocisz:)
Spotkanie rzeczywiście nie po drodze. Gosia pisała że jak mała by była zdrowa to chętnie by się spotkała ale jeszcze się obawia i poza tym troszkę za zimno i nie chce ryzykować. Nie ma co się dziwić trzeba o Wojowniczkę dbać. Dlatego może poczekamy ze spotkaniem na cieplejsze dni to i Mag z Gosiaczkiem przyjdą.Smerfetka 84, Wiki03 lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Agonia czekamy na wieści &&&
-
nick nieaktualny======A.R.T.E.M.I.D.O.W.E===M.A.L.U.C.H.Y=====
19.01.2017: Asia-m-b- na świat przyszedł JAŚ !
02.02.2017: Leo - na świat przyszedł JERZYK !
13.03.2017: Eve87 - na świat przyszła IGA !
29.05.2017: słomka - na świat przyszła MARCELINA !
29.06.2017: Asia08 - na świat przyszla MICHALINA !
03.07.2017: Polopiryna- na świat przyszedł IREK !
08.07.2017: Ana1122 - na świat przyszedł ANTOŚ !
11.07.2017: Makumba - na świat przyszła ANIA !
28.09.2017: Tera - na świat przyszła OLIWKA !
30.10.2017: sonia86 - na świat przyszedł WITUŚ !
13.11.2017: Eni -na świat przyszła EMILKA !
01.12.2017: Lura - na świat przyszła MARYSIA !
26.02.2018: Nadziejka88 - na świat przyszła ANTOSIA !
27.05.2018: malawiki1 - na świat przyszedł FILIP !
08.11.2018: Gosia321 - na świat przyszła OLIWKA !
26.12.2018: Ena – na świat przyszedł Olaf !
2.01.2019: Asiastokrota – odnalezienie synka Adasia !
=============K.A.L.E.N.D.A.R.Z===================
Kwiecień:
03: Agonia777 - wizyta przed crio
08: Wiki03 - wizyta startowa przed IVF
14: Halszka112 - zabieg
16: Mag87 - termin porodu
Lipiec:
06: Ona84 - termin porodu
22: Smerfetka84 - termin porodu
31: Goldenka28 - termin porodu
Ana, Słomka – na kiedy macie termin porodu to wpiszę do kalendarzaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2019, 13:47
asiastokrota, Izaura, Ena, mag87 lubią tę wiadomość