Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Halszka112 wrote:Mag śliczne imię wybrałaś dla córeczki. Może córcia poczeka na tatę i razem przywitacie ją na świecie.
Słomka podbijam pytanie dziewczyn, co u Ciebie ??
Wiadomo co u Gosi i Oliwki ??
Agonia zaczęłaś przygotowania ??
Emilko robiłaś już kiry ?? A mąż super postawa, tak trzymać.
Kiry zrobie dopiero w czerwcu bo w czerwcu bedziemy u androloga. -
nick nieaktualny
-
słomka :) wrote:Mamy już córcie, teraz nastawiamy się na drugą
Nie Mag, różnica będzie ponad dwa latka , mam siostrę z podobną różnica między nami- i życia bez niej sobie nie wyobrażam
Aaa racja a ja głupia przeczytałam na suwaczku ze wasza pierwsza córcia to ma 9 miesięcy a nie rok j 9:)
Izaura- Nina to był mój pierwszy typ i do końca walczyłam ale nie udało się przekonac meza:)Izaura lubi tę wiadomość
-
mag87 wrote:Aaa racja a ja głupia przeczytałam na suwaczku ze wasza pierwsza córcia to ma 9 miesięcy a nie rok j 9:)
Izaura- Nina to był mój pierwszy typ i do końca walczyłam ale nie udało się przekonac meza:)
Z tymi imionami i mężami to tak jest, mój się uparł na Marysie i chociaż nie bardzo byl to mój typ i chciałam jakoś delikatnie podpowiedzieć inne ale nie dało się więc odpuściłam nie walczylammag87 lubi tę wiadomość
-
Smerfetka 84 wrote:Z tymi imionami i mężami to tak jest, mój się uparł na Marysie i chociaż nie bardzo byl to mój typ i chciałam jakoś delikatnie podpowiedzieć inne ale nie dało się więc odpuściłam nie walczylam
Jesteś już na zwilnieniu -
ona84 wrote:Smerfetka na którą dziś masz??
Jesteś już na zwilnieniu
na 16:20 dzisiaj. Nie, jeszcze pracuje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
goldenka28 wrote:Dziewczyny, a co ile tygodni macie teraz wizyty ? Ja póki co, co 4 tygodnie. Teraz dopiero za 2 tygodnie wizyta, ale jutro idę już do położnej.
ja miałam co 4 ale teraz nam wypadła po 3 bo w przyszłym tyg dr ma nie bycgoldenka28 lubi tę wiadomość
-
hej, Dziewczyny kogo polecacie w Artemidzie do leczenia ?Starania od 2016- 2 lata sami
od 2018 lipiec pod opieką kliniki
hormony ok, immunologia ok
zespól luf
amh 4,12 - brak pcos
u męża wszystko w porządku
2 lUl nieudane
8.11 pierwsze IVF - udane
9.12 - bijące serduszko.
Zostań z Nami i rośnij zdrowo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Nie ma wiary czy przeznaczenia, z którymi nie możemy nic zrobić- wszystko, co jeszcze się nie wydarzyło może zostać zmienione(...)" -
Mag super wybraliście imię dla małej . Będzie moją imienniczką i jest mi niezmiernie miło Gosia super imię
Ena dzięki, że pytasz od dzisiaj zaczęłam przyjmować estrofem, a 03.04.2019r. mam wizytę kontrolną. Przez rewolucyjne zmiany w pracy znowu jestem zestresowana i nie mogę się wyciszyć. Pół roku walki o spokój a tu znowu dupa. Na razie ciągle myślę o pracy. Oczywiście jak się chciałam umówić na 10 dc na wizytę to okazało się, że doktorek ma urlop w tych dniach i chciałam 8 dc to znowu z rana a ja przecież muszę dojechać i zrobić badania. No więc tak naciskałam, że w końcu do niego dzwonili i on się zgodził mnie przyjąć później. Jednym słowem zawsze pod górkę.e_mil_ka, mag87 lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
ona84 wrote:JEST 4bo ja mam wizytę
ja mialam miec wizyte 4 to powiedzial ze go nie bedzie i zeby przelozyc o tydzien na 28 marca dlatego dzisiaj jade -
ona84 wrote:A kiedy ci to mówił, którego?
jak bylam na tej ostatniej wizycie 7 marca i ustalał kolejną,mówił ze ma jakies szkolenie czy konferencje