Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Smerfetka 84 wrote:Dziewczyny a co tu znowu taka cisza?
ana, ona, mag, goldenka jak sie czujecie? Maluchy dają popalić?
Ja czuję się dobrze. Jedynie w nocy często boli mnie krzyż i biodra czasem. Teraz ruchu miałam trochę więcej w związku z remontem, trochę latania było. No i oczywiście codziennie spacery z moim piesem. Mój mały też sobie skacze w brzuszku, ale jest to tak przyjemne, że chciałabym nawet częściejmalgos741 lubi tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:A mój mąż dalej nie ustaje w swoich motywacjach i dzwoni dziś do mnie czy ja wiem, że on też powinien brać kwas foliowy no mnie ten mój chłop zaskakuje. Przecież ja od niego ciągle słyszałam nie popadajmy w paranoje nie będę niczego łykał. Co za przemiana what the fuck? Podmienili mi męża
Emilka to wspaniale, że Twój mąż znalazł w sobie motywację super się czyta takie wiadomoście_mil_ka lubi tę wiadomość
-
goldenka28 wrote:Ja czuję się dobrze. Jedynie w nocy często boli mnie krzyż i biodra czasem. Teraz ruchu miałam trochę więcej w związku z remontem, trochę latania było. No i oczywiście codziennie spacery z moim piesem. Mój mały też sobie skacze w brzuszku, ale jest to tak przyjemne, że chciałabym nawet częściej
-
ona84 wrote:Hey co do bioder to trafienia, zasypiam na lewym boku, ból biodra i kości udowej mnie boli, dawaj szynko na prawy i co ból też się odzywa masakra. Na plecach nie zasnę krece się długo, aż z czasem udaje się. Biodra mam kosciste, czy to już taki bol będzie w dzień, dzień do konca ciąży
Nie mam pojęcia, czy to minie, ale mi też dokucza prawie każdej nocy. Też kręcę się bardzo i nie mogę sobie miejsca znaleźć. Do tego krzyż. No ale najważniejsze by było wszystko ok u dzidziolka, ja tam wszystko zniosę[/url] -
ona84 wrote:Hey co do bioder to trafienia, zasypiam na lewym boku, ból biodra i kości udowej mnie boli, dawaj szynko na prawy i co ból też się odzywa masakra. Na plecach nie zasnę krece się długo, aż z czasem udaje się. Biodra mam kosciste, czy to już taki bol będzie w dzień, dzień do konca ciąży
ooo to ja wyjątkowo nie mam z tym problemów i nawet zaczęłam sypiać na plecach, gdzie nigdy wcześniej tak nie spałam bo nie mogłam zasnąć -
U nas wszystko dobrze, odpoczywam i delektuję się ostatnimi dniami kiedy będę mogła się wysypiac Noce u mnie też różne, często trzeba nadrabiać drzemką w południe, ale związane jest to raczej z większym pragnieniem lub koniecznością załatwienia się w nocy.
Dziewczyny a na wasze bóle to ja bym radziła umówić się na konsultację u fizjoterapeuty.
Emilka, super że Mąż dalej w tak dobrej formie:D Tak trzymać !Smerfetka 84, e_mil_ka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
mag87 wrote:U nas wszystko dobrze, odpoczywam i delektuję się ostatnimi dniami kiedy będę mogła się wysypiac Noce u mnie też różne, często trzeba nadrabiać drzemką w południe, ale związane jest to raczej z większym pragnieniem lub koniecznością załatwienia się w nocy.
Dziewczyny a na wasze bóle to ja bym radziła umówić się na konsultację u fizjoterapeuty.
Emilka, super że Mąż dalej w tak dobrej formie:D Tak trzymać !
Jejku Mag jak szybko ten suwaczek Ci sie przesuwa.... na kiedy masz termin? -
nick nieaktualnymag87 wrote:U nas wszystko dobrze, odpoczywam i delektuję się ostatnimi dniami kiedy będę mogła się wysypiac Noce u mnie też różne, często trzeba nadrabiać drzemką w południe, ale związane jest to raczej z większym pragnieniem lub koniecznością załatwienia się w nocy.
Emilka, super że Mąż dalej w tak dobrej formie:D Tak trzymać !
Dziewczyny ja również zachęcam do udania się do fizjoterapetki. Chodzę do fizjoterapeutki uroginekologicznej od dwóch miesięcy. Bardzo poleca fizjoterapię w ciąży. Mówi mi, że jakby się nam udało to żebym do niej chodziła na wizyty. Bóle są mniejsze, szybciej dochodzi się do siebie po porodzie.
Mag termin już tuż, tuż żeby to się dało tak wyspać na zapasWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2019, 13:33
mag87 lubi tę wiadomość
-
Wiki a do logo chodzisz? Co prawda mi jak narazie Nic bólowo nie dolega, ale jak sobie przypomnę ten czas po porodzie i co się wtedy działo to może faktycznie warto pomyśleć juz o tym będąc w ciąży
A na te bóle bioder tak doraźnie mozna wykorzystać taką poduchę rogala, później przy karmieniu tez się bardzo przydajeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2019, 21:48
-
nick nieaktualnySłomka chodzę do Kliniki dla Kobiet Feminea do Agnieszki Chudzik-Bulkowskiej. Mi pomaga w rozmasowaniu zrostów i w ogólnym pozbyciu się napięć w miednicy.
Słomka jak się czujesz? Co u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2019, 08:09
-
słomka :) wrote:Wiki a do logo chodzisz? Co prawda mi jak narazie Nic bólowo nie dolega, ale jak sobie przypomnę ten czas po porodzie i co się wtedy działo to może faktycznie warto pomyśleć juz o tym będąc w ciąży
A na te bóle bioder tak doraźnie mozna wykorzystać taką poduchę rogala, później przy karmieniu tez się bardzo przydaje[/QUOT
Hey mam taką poduche wcześniej fajnie mi się z nią spało a teraz jakość jak nogi zarzucam na nia to mi nie wygodnie -
nick nieaktualnycZeŚĆ DZiEWCzYWNY
EMILKA - MĄŻ ci się naprawił Ja to bym od razu węszyła, że mój coś przeskrobał albo czegoś ode mnie chce i się próbuje wkupić w moje łaski
Mag - zawsze jak wchodzę na forum to zerkam, czy jest twój post, że zostałaś mamą, choć kibicuję, abyś dotrwała do terminu.
Brzuchatki - życzę mało przykrych, ciążowych dolegliwości
Wiki - zapiszę sobie nazwisko tej kobiety, bo może się przydać...Oj te skutki poporodowe
mag87, Smerfetka 84, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Smerfetka oj zasuwa ten suwaczek, termin mam na 16.04 ale czuje że Gosia przyjdzie szybciej. Mam już generalnie mega stresa, ale raczej dlatego że będę sama w trakcie porodu i te parę dni po. Mój M wyjeżdża od 1.04 w delegację i
ma lot powrotny dopiero 5.04. Teoretycznie mógłby wrócić wcześniej ale wiazaloby się to że sporymi kombinacjami.
Ena dzięki, ja też mam nadzieję że dotrwam. Niech minie tylko ten i kolejny tydzień i będę już spokojna:)
Wiki ojjj tak, byłoby super moc się wyspać na zapas. Ja kocham spać! Ale wszyscy mi mówią że po porodzie organizm się przestawia i na innych obrotach pracuje, sen schodzi na dalszy plan. Ciekawe kiedy będę miała pierwszy kryzys
Miłego dnia Kochane:)
Agonia777, Smerfetka 84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymag87 wrote:Cześć
Smerfetka oj zasuwa ten suwaczek, termin mam na 16.04 ale czuje że Gosia przyjdzie szybciej. Mam już generalnie mega stresa, ale raczej dlatego że będę sama w trakcie porodu i te parę dni po. Mój M wyjeżdża od 1.04 w delegację i
ma lot powrotny dopiero 5.04. Teoretycznie mógłby wrócić wcześniej ale wiazaloby się to że sporymi kombinacjami.
Ena dzięki, ja też mam nadzieję że dotrwam. Niech minie tylko ten i kolejny tydzień i będę już spokojna:)
Wiki ojjj tak, byłoby super moc się wyspać na zapas. Ja kocham spać! Ale wszyscy mi mówią że po porodzie organizm się przestawia i na innych obrotach pracuje, sen schodzi na dalszy plan. Ciekawe kiedy będę miała pierwszy kryzys
Miłego dnia Kochane:)
Trochę lipa z tym wyjazdem męża, ale miejmy nadzieję, że mała poczeka do terminu i tata już będzie na miejscu.
Zaburzy ci się struktura dnia i nocy - to na pewno. Ale tak sobie wszystko potem ogarniesz, że zrekompensujesz sobie nocny sen, drzemkami w dzień. -
Mag śliczne imię wybrałaś dla córeczki. Może córcia poczeka na tatę i razem przywitacie ją na świecie.
Słomka podbijam pytanie dziewczyn, co u Ciebie ??
Wiadomo co u Gosi i Oliwki ??
Agonia zaczęłaś przygotowania ??
Emilko robiłaś już kiry ?? A mąż super postawa, tak trzymać.e_mil_ka, mag87 lubią tę wiadomość
-
Juz zdradzam co nas Jesteśmy już w 13 tc., miałyśmy już szczegółowe prenatalne I trymestru, z USG wszystko ok, czekamy na wynik Pappa. Dr obstawia, że bedzie dziewczynka - ale jeszcze pewności nie ma.
Całe szczęście uroki I trymestru pomału mijają- nudności i senność już do opanowania.
Dziewuchy śpijcie jak macie na to ochotę- ja przy moim Szkrabie muszę kombinować jak nie usnąć
Mag trzymam kciuki, żeby jednak Malutka poczekała na tatę. Podczas porodu lepiej mieć obok siebie Męża, u mnie bardzo się przydał i jak sam mówi, ma zupełnie inny obraz porodu, nie taki "filmowy"
Emilka super, że nastąpiła taka zmiana w Twoim M. Nowy zastrzyk energii bije od Ciebie
Wiki03, goldenka28, e_mil_ka, mag87, Izaura, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysłomka :) wrote:Juz zdradzam co nas Jesteśmy już w 13 tc., miałyśmy już szczegółowe prenatalne I trymestru, z USG wszystko ok, czekamy na wynik Pappa. Dr obstawia, że bedzie dziewczynka - ale jeszcze pewności nie ma.
Całe szczęście uroki I trymestru pomału mijają- nudności i senność już do opanowania.
Dziewuchy śpijcie jak macie na to ochotę- ja przy moim Szkrabie muszę kombinować jak nie usnąć
Mag trzymam kciuki, żeby jednak Malutka poczekała na tatę. Podczas porodu lepiej mieć obok siebie Męża, u mnie bardzo się przydał i jak sam mówi, ma zupełnie inny obraz porodu, nie taki "filmowy"
Emilka super, że nastąpiła taka zmiana w Twoim M. Nowy zastrzyk energii bije od Ciebie