Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiki03 wrote:Strach na pewno będzie, nie ma się co dziwić... ale naprawdę dużo zrobiłaś przed tym podejściem, ogarnęłaś insulinę, masz dodatkowo accofil... Wierzę, że tym razem się uda i tego Ci życzę :-*
Mag a Ty jak się czujesz? Kiedy idziesz do szpitala?
O mały włos miałabym przesuniętą procedurę o miesiąc ze względu na wysokie TSH... ale jednak zaczynamy za tydzień z gonapeptylem w międzyczasie mam monitorować tarczycę następna wizyta 29 kwietnia
Mag trzymam mocno kciuki by Gosiaczek szybko i bezproblemowo przyszedł na świat &&&&&&Wiki03, mag87 lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualny
-
Ojejku Mag, mam nadzieję że już dostałaś łóżko i leżysz wygodnie na sali. Daj nam znać jakby coś się zaczęło.
Wiki super, że zaczęłaś stymulację mimo szalejącego TSH. Trzymam kciuki !!
Agonia dobrej nocyWiki03 lubi tę wiadomość
-
Dostałam łóżko już o 13, miałam farta ale spotkałam znajoma to mówiła że na patologii też ok 5 łóżek się zwolnilo także nie by L to zły dzień. Załapałam się na obiadek i kolacje, zdarzyła mnie odwiedzić rodzinka i spotkałam znajomych że szkoły rodzenia. Dzisiaj dość szybko minął mi dzień, a to ktg, a to wypełnianie dokumentów, potem znowu sprawdzanie tętna.
Agonia powodzenia jutro:)Wiki03, Izaura, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
Mag dobrze że się odezwałaś bo myślałam że już się zaczęło
Agonia, mocno zaciskam jutro kciuki! -
Dzięki dziewczyny
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
nick nieaktualny
-
mag87 wrote:Dostałam łóżko już o 13, miałam farta ale spotkałam znajoma to mówiła że na patologii też ok 5 łóżek się zwolnilo także nie by L to zły dzień. Załapałam się na obiadek i kolacje, zdarzyła mnie odwiedzić rodzinka i spotkałam znajomych że szkoły rodzenia. Dzisiaj dość szybko minął mi dzień, a to ktg, a to wypełnianie dokumentów, potem znowu sprawdzanie tętna.
Agonia powodzenia jutro:)22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
My dziś po badaniu. U małego wszystko dobrze, waży 724 g, mieliśmy wcześniej torbiele w splotach naczyniówkowych, na szczęście już ich nie ma, wchłonęły się jedynie te moje przepływy w tętnicach macicznych dalej słabe, prawa ok, lewa słabiutko za 3 tygodnie kolejna wizyta i jeśli się już nie poprawią to dostanę zastrzyki w brzuch. Oby tylko mały cały czas ładnie przybierał jak do tej pory
Smerfetka 84, Halszka112, asiastokrota, e_mil_ka, Karcia, Wiki03, mag87 lubią tę wiadomość
[/url] -
goldenka28 wrote:My dziś po badaniu. U małego wszystko dobrze, waży 724 g, mieliśmy wcześniej torbiele w splotach naczyniówkowych, na szczęście już ich nie ma, wchłonęły się jedynie te moje przepływy w tętnicach macicznych dalej słabe, prawa ok, lewa słabiutko za 3 tygodnie kolejna wizyta i jeśli się już nie poprawią to dostanę zastrzyki w brzuch. Oby tylko mały cały czas ładnie przybierał jak do tej pory
Super że z Maluchem wszystko dobrze, kawał chłopa z Niego macie już imie?goldenka28 lubi tę wiadomość
-
Dzięki za kciuki. Jestem już w domu padnięta. Proszę trzymajcie dalej bo we wtorek pierwsza beta.
Izaura, e_mil_ka, Halszka112, Smerfetka 84, Wiki03, goldenka28, asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
J_agoda wrote:Taaa! Heeej! Ty też szczuplutka, w życiu bym nie powiedziała, że to końcówka ciąży 😱😘😘😘
Jagoda ja właśnie z tych drobniejszych, w ciąży urósł mi tylko brzuch. A i tak mi się wydaje że jest mega duży.
Jak Ty się czujesz po zabiegu? Wychodzisz dzisiaj?
Agonia trzymamy mega mocno kciuki kochana:* -
nick nieaktualny