Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Wzięło mnie na wspomnienia, też prałam ale chyba nie w loveli, a jeleniu 🤔🤔🤔.
Może dane mi będzie przeżyć powtórkę. Ten wspaniały czas wybierania fotelików, wózków, ubranka, cudoooo!!!!
Pozytywnie zazdroszczę . Miłej soboty wszystkim!Smerfetka 84 lubi tę wiadomość
Marzenia się spełnia -
nadziejka88 wrote:My mamy roana bass soft i jestem mega zadowolona. Gondola bardzo duża, jedna z większych na rynku. Teraz uzytkujemy spacerowke i też jest mega wygodna. Tylko trzeba mieć duży bagażnik samochodowy do tego wózka. My mamy wózek w ekoskorze kolor Island Stone na białym stelażu i rewelacja. Wilgotną ściereczka przetre i czysty.
Ubranka piore też w lovela. Zazwyczaj w 40 stopniach bo tyle jest napisane na metkach.
Właśnie mówisz, że ten biały stelaż jest dobry,
? Też mi się bardziej podobają, ale obawiam się że przy słabej pogodzie będzie strasznie brud widać, a jednak u mnie to głównie będzie na jesień/zimę, na trochę lata się może załapiemy. Wózek na pewno bierzemy ten, tylko jeszcze nie wiem jaki kolor i czy nowy, czy od koleżanki używany bo ma na sprzedaż, ale z szarym stelażem🙂[/url] -
goldenka28 wrote:Avionaut to polska firma produkująca foteliki, mają dużo atestów, również za granicą i są podobno bardzo bezpieczne no i najlżejsze jakie są, 2,5 kg
Właśnie oglądałam ten fotelik, bardzo fajny troche podobny do cybexa i też ma baze.
Fajny ten wózek który wybraliście ale troche duży jak dla nas, do auta nie zapakujemy niby auto nie wygląda na małe ale niestety bagażnik jest ciasny zastanawiamy się nad zmianą ale szkoda bo ten jeszcze nowy ale gadżety maleństwa mogą się nie mieścićgoldenka28 lubi tę wiadomość
-
======A.R.T.E.M.I.D.O.W.E===M.A.L.U.C.H.Y=====
19.01.2017: Asia-m-b- na świat przyszedł JAŚ !
02.02.2017: Leo - na świat przyszedł JERZYK !
13.03.2017: Eve87 - na świat przyszła IGA !
29.05.2017: słomka - na świat przyszła MARCELINA !
29.06.2017: Asia08 - na świat przyszla MICHALINA !
03.07.2017: Polopiryna- na świat przyszedł IREK !
08.07.2017: Ana1122 - na świat przyszedł ANTOŚ !
11.07.2017: Makumba - na świat przyszła ANIA !
28.09.2017: Tera - na świat przyszła OLIWKA !
30.10.2017: sonia86 - na świat przyszedł WITUŚ !
13.11.2017: Eni -na świat przyszła EMILKA !
01.12.2017: Lura - na świat przyszła MARYSIA !
26.02.2018: Nadziejka88 - na świat przyszła ANTOSIA !
27.05.2018: malawiki1 - na świat przyszedł FILIP !
08.11.2018: Gosia321 - na świat przyszła OLIWKA !
26.12.2018: Ena – na świat przyszedł Olaf !
2.01.2019: Asiastokrota – odnalezienie synka Adasia !
=============K.A.L.E.N.D.A.R.Z=================
Kwiecień:
03: Agonia777 - wizyta przed crio
08: Wiki03 - wizyta startowa przed IVF
10: Agonia777 - transfer
14: Halszka112 - zabieg
16: Mag87 - termin porodu
29: Wiki03 - wizyta przed rozpoczęciem stymulacji
Lipiec:
06: Ona84 - termin porodu
22: Smerfetka84 - termin porodu
31: Goldenka28 - termin porodu -
e_mil_ka wrote:Agonia jak się czujesz? Wiem że to wcześnie ale ja już przebieram nogami
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Agonia777 wrote:Dzięki za pamięć. Na razie czuję się dobrze. Czasami łapie mnie taki upierdliwy ból w krzyżu, cos zakuje w brzuchu no o dzisiaj kręci mi się w głowie ale to pewnie po lekach. Dzisiaj znowu intralipid i dodatkowo agolutin
Te wlewy robią Ci w Invicie? -
Męża ciocia jest pielęgniarką i przyjeżdża do domu, zastrzyki też w domu robi. Oszczędzam czas i pieniądze.
goldenka28, e_mil_ka lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
goldenka28 wrote:Właśnie mówisz, że ten biały stelaż jest dobry,
? Też mi się bardziej podobają, ale obawiam się że przy słabej pogodzie będzie strasznie brud widać, a jednak u mnie to głównie będzie na jesień/zimę, na trochę lata się może załapiemy. Wózek na pewno bierzemy ten, tylko jeszcze nie wiem jaki kolor i czy nowy, czy od koleżanki używany bo ma na sprzedaż, ale z szarym stelażem🙂
Tak mamy biały i jak się pobrudzil to tylko sciereczka, przetrzeć i czysty. Ja jestem bardzo zadowolona.goldenka28 lubi tę wiadomość
-
Halszka112 wrote:Nadziejka odezwałaś się, co tam u Was słychać ??
Dziękuję, że pytasz u nas wesolo z małym krasnalem. Malutka zaczęła chodzić więc musimy mieć oczy dookoła głowy. Wróciłam do pracy, nie było łatwo, ale niestety koniec macierzyńskiego. Po rodzeństwo dla małej wracamy po nowym roku. A jak u ciebie samopoczucie przed zabiegiem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2019, 21:55
Halszka112, J_agoda lubią tę wiadomość
-
nadziejka88 wrote:Dziękuję, że pytasz u nas wesolo z małym krasnalem. Malutka zaczęła chodzić więc musimy mieć oczy dookoła głowy. Wróciłam do pracy, nie było łatwo, ale niestety koniec macierzyńskiego. Po rodzeństwo dla małej wracamy po nowym roku. A jak u ciebie samopoczucie przed zabiegiem?
Macierzyński jest zdecydowanie za krótki A Antosia w żłobku czy babcie się zajmują wnusia ?? Czas szybko leci Twoja córcia już zasuwa na nóżkach, super !! Pewnie już ma nie jednego guza
A ja chyba trochę się stresuje przed zabiegiem. Do tej pory na luzie do tego podchodziłam ale dzisiaj już idę do szpitala a jutro zabieg. -
nick nieaktualnyCześć
Nadziejka właśnie - kto jest z małą, jak wy jesteście w pracy. Ja na samą myśl o poszukiwaniu niani robi mi się słabo...
Goldenka - pierwszy wózek Zu miał czarny stelaż, drugi biały, Olafa srebrny i szczere przyznam, że w utrzymaniu czystości są jednakowe.goldenka28 lubi tę wiadomość
-
Mag no Ty to jestes siłaczka my tu ciagle czekamy na wiesci o narodzinach zeby Was do kalendarza wpisać.
Halszka stresik normalna rzecz. Trzymam kciuki:)
Halszka112, mag87 lubią tę wiadomość
-
Z wnusia zostały babcie. Mam to szczęście że mam bardzo blisko mame i teściowa które są na emeryturze i mogą zostać z malutka. Instytucja babci jest złota
Halszka powodzenia!!!
Agonia trzymamy kciuki za kropka!!!Halszka112, e_mil_ka, goldenka28 lubią tę wiadomość
-
Halszka112 wrote:Dzięki dziewczyny !!! Już na sali jestem
Kciuki i trzymaj się tam!!!Halszka112 lubi tę wiadomość