Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Agonia trzymam kciuki mocno
Mag tak byłam na konsultacji u brata Agonii calkowicie inna diagnoza no i chyba trafna bo po cwiczeniach jest lepiej. Jeszcze odczuwam ból ale to juz nie jest ból promieniujacy do całej nogi. Ból ktory pozostał nie jest stały więc myślę ze jesli bede cwiczyc to przejdzie całkowicie. Obejdzie sie bez blokady bo ona by i tak nic nie dała.
No dzis czuje sie lepiej ale nie wiem czy jak zjem sniadanie znowu nie bedzie rewolucji. -
Mag dali mi dwa razy zastrzyk przeciw wymiotny ale nie zadziałały. Ale dzisiaj jest już dużo lepiej i wychodzę do domku także super !!!
Mag córcia Twoja to uparciuch, woli siedzieć u mamy w brzuszku
Izaura, Wiki03, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny beta poniżej 2 ........ Nie mam siły poddaję się.Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agonia, nie wiem co powiedzieć, byłam pewna że się uda.....
-
Agonia777 wrote:Dziewczyny beta poniżej 2 ........ Nie mam siły poddaję się.
Nawet nie wiem co powiedzieć żeby Cię pocieszyć
Coraz bardziej obawiam się kolejnej procedury bo ja gdzies w głębi czuje ze nie jest mi dane. A kiedy słysze o kolejnych niepowodzeniach tych trudnych przypadkow czuje ze tez jestem w tym gronie. -
Agonia też nie wiem co napisać... Wiem, że żadne słowa teraz nie ulżą Wam w tym żalu i smutku 🙁 jedynie czas tu może być lekarstwem. Tak bardzo wierzyłam, że tym razem się uda. Wypłaczcie się, wspierajcie i narazie nie zastanawiajcie się co dalej, czas wszystko pokaże.[/url]
-
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Nawet nie wiem co powiedzieć żeby Cię pocieszyć
Coraz bardziej obawiam się kolejnej procedury bo ja gdzies w głębi czuje ze nie jest mi dane. A kiedy słysze o kolejnych niepowodzeniach tych trudnych przypadkow czuje ze tez jestem w tym gronie.
Emilko ja czuję podobnie... Walczę, staram się, ale w głębi czuję że to wszystko jest z góry skazane na porażkę... Bardzo trudno jest opanować swoje myśli i emocje... Szczególnie w takich momentach jak tenWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2019, 13:31
-
Dziewczyny ważne że jesteście ze mną i mnie wspieracie a co los przyniesie zobaczymy.Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Transfer ostatniego kropka ? -
Wiki czasem wlasnie sie zastanawiam czy to przeczucie czy moj pesymizm. Z jednej strony ciesze sie ze bede mohla sprobowac jeszcze raz a tak strasznie boje sie znowu zobaczyc niska bete albo w ogole zadnej bety. Nie wiem czy ta procedura nie bedzie ostatnia chociaz moj maz jest tak zdeterminowany ze jest gotowy nawet na trzecią. Ja chyba juz robie sie zmeczona.
-
Agonia trzymam za Was kciuki nadal moze jeszcze znajdziecie sily do walki. A jesli nie to i tak bedziecie zwycięzcami. Z reszta wszystkie jestesmy wygrane bo przetrwac tyle co my wszystkie .... nie jedna osoba by sie załamala.
Izaura, Wiki03 lubią tę wiadomość
-
ona84 wrote:A ja myślę że na każdą przyjdzie czas i zostanie mama tylko musi być ten jedyny zarodek. U jednej uda się odrazu a u innej pare lat może to. Trwać.
Oby Twoja teoria sie sprawdziła tylko to czekanie. Czasem juz nie chce sie czekać -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny powoli dochodzę do siebie nie jest tak źle. Na pewno odpuszczamy na razie in vitro. Moje ciało musi wrócić do formy a poza tym nie mamy już kasy. Może zdecydujemy się na adopcję trudno powiedzieć. Na pewno chcę zrobić porządek z endomendą. Nie znacie może jakiegoś ginekologa specjalisty w tej dziedzinie chcę aby usunął mi wszystkie zmiany laparoskopowo. Na pewno będę rozmawiać o tym z Hajdusiankiem, ale może ktoś bliżej jest.
Mag nadal w dwupaku?? Czekam na zdjęcie Gosiaczka
Uwielbiam Was . Może będę mniej zaglądać, ale o Was będę pamiętać.Wiki03, Smerfetka 84, Halszka112, Ena, asiastokrota, goldenka28, malgos741 lubią tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Transfer ostatniego kropka ?