Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySmerfetka 84 wrote:Dziewczyny, jak tam wasze przygotowania do Świąt??
Przygotowania hmm... Czysto teoretycznie mam wszystko dopięte na przedostatni guzik, a praktycznie... Póki co wszystkie wielkie dni spędzam na placach zabaw i na razie w kuchni nie koczuję. W tym roku zjazd rodzinny u nas, bo junior będzie chrzczony. Generalnie mam zasadę, że jak święta są u nas, to sprzątam dopiero po, zatem wszystko przede mną.Smerfetka 84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygoldenka28 wrote:Dziewczyny, a Wy planujecie kupić monitor oddechu ? Może któraś mama korzystała, jaki możecie polecić? Lepsze są te pod materac, czy zakładane na pieluszkę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2019, 20:19
goldenka28 lubi tę wiadomość
-
ona84 wrote:Ja myślałam by kupić, ale polecają dla wcześniakow. Narazie się wstrzymuje zawsze po porodzie można dokupić. Chwala i też nie znajome moje ze często piszczy a nic się nie dzieje i że zawału można dostać. Znajoma ma bliźniaki i mówiła że jej monitor ja oszukał parę razy wyjela go z łóżeczka,. Te co są zadowolone toPolecają pod materac bebysense 5lub 7 tej fitmy
Właśnie też się tego obawiam, czy to się czasem nie włącza bez powodu, na pewno można się czasem wystraszyć, ale z jednej strony zawsze pewniej się człowiek czuje, dlatego się zastanawiam, ale też jeszcze nie wiem czy kupię.[/url] -
nick nieaktualnygoldenka28 wrote:Właśnie też się tego obawiam, czy to się czasem nie włącza bez powodu, na pewno można się czasem wystraszyć, ale z jednej strony zawsze pewniej się człowiek czuje, dlatego się zastanawiam, ale też jeszcze nie wiem czy kupię.
Jak się alarm włączy to można nie tylko się wystarczyć, ale zawału dostać... -
goldenka28 wrote:Właśnie też się tego obawiam, czy to się czasem nie włącza bez powodu, na pewno można się czasem wystraszyć, ale z jednej strony zawsze pewniej się człowiek czuje, dlatego się zastanawiam, ale też jeszcze nie wiem czy kupię.
Mam2pokoje nie duże, wiem dobrze ze i tak co chwilę bede zaglądać czy śpi lub naet będzie spała tam gdzie będę siędziec niekoniecznie w łóżku.
Jak ktoś ma domek lub duże mieszkanie, Mode szybciej się przyda. Jak narazie o tym zakupie nie myślę. -
Cześć Dziewczyny,
Ena widziałam że mnie wywołujesz ale nie miałam czasu napisać U nas niby dobrze a nie do końca. Mamy takie mniejsze i większe problemy i zmartwienia. Jesteśmy zdrowi to bardzo ważne We wtorek mieliśmy sprawę adopcyjną, miało się wszystko zakończyć. Jednak jak to u nas nie może być łatwo. Okazało się że koleś, który jest wpisany w akt urodzenia Adasia jako ojciec, złożył do sądu wniosek o zaprzeczenie ojcostwa. Wstrzymało to naszą sprawę nie wiadomo na jak długo. I to jest najgorsze. Musi zakończyć się tamta sprawa by nasza też mogła. Niby sędzina nam powiedziała, że w naszej sprawie nic to nie zmienia po prostu wydłuży się to wszystko w czasie. Nikt nam Adama nie zabierze. Jeśli sąd zadecyduje że nie jest on ojcem jego dane zostaną wykreślone z aktu urodzenia a w to miejsce zostanie wpisane "ojciec nieznany". Nikt też nie będzie szukał prawdziwego ojca. Miało nam się rozpocząć nowe życie jednak musimy jeszcze trochę poczekać. Mam nadzieję że nie wystąpią jakieś okoliczności, w których nam cała ta sytuacja zaszkodzi. Nadal nie jesteśmy opiekunami prawnymi Adama.... Jest to problem. Nie możemy Go ochrzcić .....
Z pozytywnych rzeczy dzisiaj mieliśmy badanie słuchu abr, nie śpię od 2.30. Adaś jest wykończony, robiłam wszystko by nie zasnął i wytrzymał do badania o godz. 7. Udało się badanie zrobione. Najważniejsze że wynik jest dobry i podejrzenie niedosłuchu nie zostało potwierdzone. Adam słyszy i to jest bardzo dobra wiadomość. Kamień z serca. Na tym zakończyliśmy wizyty u specjalistów. Została nam tylko rehabilitacja. Huura
Synu codziennie mnie czymś zaskakuje, uczy sie nowych rzeczy bardzo szybko. Zrobił się spokojny, wyciszony, o ile nie rozrabia Rośnie jak na drożdżach. Coraz więcej mówi, jeszcze po swojemu Chce chodzić coraz więcej jeszcze trzymany za ręce ale myślę że już niedługo.
U nas święta są bardzo daleko nic nie mamy zrobione i chyba nic nie będziemy robić. Chcemy odpocząć i spędzić ten czas razemWiki03, e_mil_ka, Halszka112, Izaura, Karcia, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Kochane, 17.04 o godz 14.25 przyszła na świat nasza córeczka Małgosia (3260g, 54 cm). Jestesmy w niej zakochani po uszy
Teraz dochodzę do siebie i próbuje zawalczyć o laktacje bo z tym jest u mnie słabiutko. Więcej dam znać jak troszkę się sytuacja uspokoi.
Pozdrawiam:*asiastokrota, Wiki03, Smerfetka 84, e_mil_ka, goldenka28, Halszka112, Izaura, xyz159, Asia08, Karcia, malgos741, polopiryna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mag87 wrote:Kochane, 17.04 o godz 14.25 przyszła na świat nasza córeczka Małgosia (3260g, 54 cm). Jestesmy w niej zakochani po uszy
Teraz dochodzę do siebie i próbuje zawalczyć o laktacje bo z tym jest u mnie słabiutko. Więcej dam znać jak troszkę się sytuacja uspokoi.
Pozdrawiam:*
Mag jaka super wiadomość!!!! aż się poryczałam gratulacje Kochana i cieszcie się sobą -
nick nieaktualny======A.R.T.E.M.I.D.O.W.E===M.A.L.U.C.H.Y=====
19.01.2017: Asia-m-b- na świat przyszedł JAŚ !
02.02.2017: Leo - na świat przyszedł JERZYK !
13.03.2017: Eve87 - na świat przyszła IGA !
29.05.2017: słomka - na świat przyszła MARCELINA !
29.06.2017: Asia08 - na świat przyszla MICHALINA !
03.07.2017: Polopiryna- na świat przyszedł IREK !
08.07.2017: Ana1122 - na świat przyszedł ANTOŚ !
11.07.2017: Makumba - na świat przyszła ANIA !
28.09.2017: Tera - na świat przyszła OLIWKA !
30.10.2017: sonia86 - na świat przyszedł WITUŚ !
13.11.2017: Eni -na świat przyszła EMILKA !
01.12.2017: Lura - na świat przyszła MARYSIA !
26.02.2018: Nadziejka88 - na świat przyszła ANTOSIA !
27.05.2018: malawiki1 - na świat przyszedł FILIP !
08.11.2018: Gosia321 - na świat przyszła OLIWKA !
26.12.2018: Ena – na świat przyszedł Olaf !
2.01.2019: Asiastokrota – odnalezienie synka Adasia !
17.04.2019: Mag87 - na świat przyszła Gosia !
=============K.A.L.E.N.D.A.R.Z=================
Kwiecień:
03: Agonia777 - wizyta przed crio
08: Wiki03 - wizyta startowa przed IVF
10: Agonia777 - transfer
14: Halszka112 - zabieg
16: Mag87 - termin porodu
29: Wiki03 - wizyta przed rozpoczęciem stymulacji
Lipiec:
06: Ona84 - termin porodu
22: Smerfetka84 - termin porodu
31: Goldenka28 - termin porodu
-
mag87 wrote:Kochane, 17.04 o godz 14.25 przyszła na świat nasza córeczka Małgosia (3260g, 54 cm). Jestesmy w niej zakochani po uszy
Pozdrawiam:*
Gratuluję i życzę dużo zdrówka mamusi i Waszej księżniczce ☺️[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć
Mag ogromne gratulacje. Czekam z niecierpliwością na relację z finału twojej ciąży.
ASIASTOKROTKA oj... Wszystko się przedłuży. Rozumiem cię, bo chciałabyś już mieć formalności za sobą. Super, że ze słuchem ok.asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Meg Gratuluję.