Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Tym razem u mnie tez sie nie udalo
-
eni33 wrote:Tym razem u mnie tez sie nie udalo
-
nick nieaktualny
-
No ja niby jutro mam mieć iui, ale owulke czułam dzisiaj rano, dr w tak mnie załatwił. W piątek oecherzyk miał 19 mm, estradiol 216, a on ustalił inseminacje na poniedziałek, dwa razy pytałam się czy nie będzie za późno, a on że napewno nie. No masakra jakas, chyba nie ma sensu już nawet jutro jechać, jak mozna tak zdzierac kase i olewac ludzi...3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Kurczę to tak załatwił cię doktor W? A ja aby W nim pokładam nadzieję. Pewnie wszyscy oni tacy sami . A dostalas coś na pęknięcie pęcherzyka?
-
ana1122 wrote:Kurczę to tak załatwił cię doktor W? A ja aby W nim pokładam nadzieję. Pewnie wszyscy oni tacy sami . A dostalas coś na pęknięcie pęcherzyka?3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
-
sonia86 wrote:No niestety dr W po raz kolejny zawiódł moje zaufanie, dostałam pregnyl, kazał zrobić wczoraj o 23, zrobiłam i tak później bo dzisiaj o 6, a owu czułam już około 9, myślę że zastrzyk nawet nie zdążył zadziałać i pecherzyk pękł samoistnie. Wściekła jestem jak diabli.
-
iui jest do bani jak dla mnie to nie wiele większe szanse niż po zwykłych przytulankach ale trzeba wszystkiego spróbować przecież są dziewczyny którym się udało a więc można tylko dlaczego nie nam tu na tym forum. Sonia tak czy siak trzymam kciuki żeby nie było za późno a na którą masz jutro wizytę?Karcia
-
Ja to dziewczyny zawsze mam owu w sobote. Więc myślę że jak dostanę zastrzyk W czwartek. To W piątek akurat będzie na iui.
Właśnie na która masz wizytę? -
Najgorsze jest to że nie mogłaś się dzisiaj kochać z partnerem bo trzeba trzymać nasienie na jutro. A komorka żyje 12 godzin co nie?
-
Weź tu wyceluj żeby trafić W te 6 godzin po pęknięciu. Masakra jakas. Karcia ty kiedy masz wizytę? podchodzicie do ivf już od tego cyklu?
-
Jutro mąż miał być o 8.30 a ja dwie godziny później, pojedziemy rano, poproszę żeby mi dr zbroch zrobił usg czy są jeszcze jakieś szanse, jeśli nie, to będę chciała odzyskać przynajmniej część kasy, 800 zł piechotą nie chodzi.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
-
sonia86 wrote:Jutro mąż miał być o 8.30 a ja dwie godziny później, pojedziemy rano, poproszę żeby mi dr zbroch zrobił usg czy są jeszcze jakieś szanse, jeśli nie, to będę chciała odzyskać przynajmniej część kasy, 800 zł piechotą nie chodzi.
-
Dzięki dziewczyny, dam znać napewno, ale myślę że już nic z tego nie będzie, od nowego cyklu też chcemy ruszyć w kierunku in vitro. Dobrej nocy.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna