Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyleo wrote:Kobietki jesteśmy już po badaniach, robiliśmy je w Wojewódzkim, doktorka okiem wszystko jest ok, uffff:) ale i tak wyniki przyjdą pocztą.
Asia chyba Twój Jasiek będzie miał kolegę(bardzo duże prawdopodobienstwo)leo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Leo suuuuper
Karcia przykro mi
Eni mocno trzymam kciuki żebyś byla pierwszą szczęściarą z Artemidy jeśli chodzi o IUI &&&&Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 16:46
leo lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Hej hej! Byłam u dr P w Artemidzie z prośbą o laparo, bo podejrzewałam u siebie endometriozę. Spędziłam tam prawie pół godziny, wszystkiego wysłuchał, poopowiadał, skupiał się na mnie i był zainteresowany - niebo a ziemia w porównaniu do dr D. W szczerej rozmowie przyznał, że jak chcę to możemy już robić iui i nie muszę być stymulowana przez tyle mcy - czego bardzo chciał dr D. Wtf? Na usg zobaczył polip, który chce usunąć histeroskopowo, bo prawdopodobnie tu leży przyczyna, moja miesiaczka stulecia w zeszłym tyg to potwierdza. Dostałam skierowanie do wojewódzkiego - nie do artemidy, żeby było zabawniej. Cholera jasna, lekarz do którego chodziłam przez pół roku też widział ten polip i nie chciał kompletnie nic z tym robić. Tyle straconego czasu
Leo gratulacje ogromne!
-
orchid wrote:Hej hej! Byłam u dr P w Artemidzie z prośbą o laparo, bo podejrzewałam u siebie endometriozę. Spędziłam tam prawie pół godziny, wszystkiego wysłuchał, poopowiadał, skupiał się na mnie i był zainteresowany - niebo a ziemia w porównaniu do dr D. W szczerej rozmowie przyznał, że jak chcę to możemy już robić iui i nie muszę być stymulowana przez tyle mcy - czego bardzo chciał dr D. Wtf? Na usg zobaczył polip, który chce usunąć histeroskopowo, bo prawdopodobnie tu leży przyczyna, moja miesiaczka stulecia w zeszłym tyg to potwierdza. Dostałam skierowanie do wojewódzkiego - nie do artemidy, żeby było zabawniej. Cholera jasna, lekarz do którego chodziłam przez pół roku też widział ten polip i nie chciał kompletnie nic z tym robić. Tyle straconego czasu
Leo gratulacje ogromne! -
nick nieaktualny
-
dziewczyny dziś dostałam dobrą propozycje pracy praca bardzo lekka siedzi się i nic nie robi i tak się zastanawiam czy ją przyjąć skoro mam niedługo podchodzić do in vitro i jak się uda to długo przecież ta nie popracuje ale jak by nie patrzył dodatkowe pieniądze się teraz by przydały i zawsze przecież jest ryzyko że się nie uda a tak to bym zarobiła na kolejne podejście i sama nie wiem boje się ze tego ie pogodzę wizyt i jak bym zaciążyła to tylko np 7 miesięcy bym popracowała a później szkoda by mi było z takiej dobrej pracy zrezygnować ale jak bym miała dziecko to chyba bym wyjścia nie miała i sama nie wiem jak wy myślicie?Karcia
-
Karcia wrote:dziewczyny dziś dostałam dobrą propozycje pracy praca bardzo lekka siedzi się i nic nie robi i tak się zastanawiam czy ją przyjąć skoro mam niedługo podchodzić do in vitro i jak się uda to długo przecież ta nie popracuje ale jak by nie patrzył dodatkowe pieniądze się teraz by przydały i zawsze przecież jest ryzyko że się nie uda a tak to bym zarobiła na kolejne podejście i sama nie wiem boje się ze tego ie pogodzę wizyt i jak bym zaciążyła to tylko np 7 miesięcy bym popracowała a później szkoda by mi było z takiej dobrej pracy zrezygnować ale jak bym miała dziecko to chyba bym wyjścia nie miała i sama nie wiem jak wy myślicie?
-
Hej, nie odzywałam się wcześniej bo nic się nie działo... mam termin na pobranie kariotypu ..jeszcze miesiąc..czekania ale na nfz..
co do dr.P to mam mieszane uczucia bo prowadzi moją koleżankę i dziwię się że nie zlecił jej podstawy czyli hormonów... powtórka z rozrywki tak jak u mnie ..tylko od razu przepisał jej badania genetyczne..01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Mam pytanko do dziewczyn staraczek które biorą femibion. Który rodzaj bieżecie? Ja biorę Natal1 ale zastanawiam się czy go nie zmienić na Classic bo wychodzi taniej.Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
Ena wrote:Orchid to trafiłaś na konkretnego lekarza. Wcześniejsze wizyty = zbywanie.
Dziewczyny a Sonia i Agusza nie zaszły w ciążę po inseminacji?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 21:36
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Judytka wrote:Mam pytanko do dziewczyn staraczek które biorą femibion. Który rodzaj bieżecie? Ja biorę Natal1 ale zastanawiam się czy go nie zmienić na Classic bo wychodzi taniej.
-
sonia86 wrote:Hej Ena, przede mną druga inseminacja w poniedzialek, pierwsza robiona przez dr S na niepękniętym pecherzyku niestety nieskuteczna, ale mam nadzieję że twoje słowa w tym cyklu okażą się prorocze jeśli nie, to podchodzę do in vitro. Dziewczyny u mnie też przez trzy cykle obserwowali polipa, a na histeroskopii nic nie wyszło.
-
ana rzada duża firma to po prostu siedzenie na maszynach i generalnie nic nie robienie pieniądze też najniższa krajowa ale co drugi dzień ale i w weekendy jeden dzień.Praca bez zarejstrowania bo ja nie moge być zarejstrowana przez ten zasiłek.Karcia
-
Karcia wrote:ana rzada duża firma to po prostu siedzenie na maszynach i generalnie nic nie robienie pieniądze też najniższa krajowa ale co drugi dzień ale i w weekendy jeden dzień.Praca bez zarejstrowania bo ja nie moge być zarejstrowana przez ten zasiłek.