X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    leo wrote:
    Kobietki jesteśmy już po badaniach, robiliśmy je w Wojewódzkim, doktorka okiem wszystko jest ok, uffff:) ale i tak wyniki przyjdą pocztą.
    Asia chyba Twój Jasiek będzie miał kolegę(bardzo duże prawdopodobienstwo) :)
    Super - cieszymy się razem z Tobą. A mnie się marzy jeszcze jedna laska.

leo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia przykro mi...

Dziewczyny któraś pisała, że chce się zapisać do dr P na 13 sierpnia - nie ma go tego dnia-- ja miałam iść wtedy na wizytę, ale dziś dzwonili z Artemidy że go nie ma.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 14:49

• ona84 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wogole zaszla ktoras po iui?

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tego forum żadnej się nie udało po iui niestety

Karcia
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz jak będę to powiem doktorówi że mówią że 15% skuteczności a narazie żadna nie zaszła. Ciekawe co powie?

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • asia-m-b Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leo suuuuper :D
    Karcia przykro mi :(
    Eni mocno trzymam kciuki żebyś byla pierwszą szczęściarą z Artemidy jeśli chodzi o IUI &&&&

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 16:46

leo lubi tę wiadomość

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png
    "Nie war­to uciekać przed nieunik­nionym, gdyż wcześniej czy później tra­fia się w miej­sce, gdzie nieunik­nione właśnie przy­było i cze­ka."

• leo Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia napisałam Ci wiadomość :p

zrz6sg18xvo5c80a.png

4c3tvfxm38vphymt.png
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bede miec laparoskopie we wrzesniu a pozniej tez iui tylko nie wiem czy pare cykli probowac i dopiero czy odrazu.a

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • orchid Przyjaciółka

Wysłany: 22 lipca 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej! Byłam u dr P w Artemidzie z prośbą o laparo, bo podejrzewałam u siebie endometriozę. Spędziłam tam prawie pół godziny, wszystkiego wysłuchał, poopowiadał, skupiał się na mnie i był zainteresowany - niebo a ziemia w porównaniu do dr D. W szczerej rozmowie przyznał, że jak chcę to możemy już robić iui i nie muszę być stymulowana przez tyle mcy - czego bardzo chciał dr D. Wtf? Na usg zobaczył polip, który chce usunąć histeroskopowo, bo prawdopodobnie tu leży przyczyna, moja miesiaczka stulecia w zeszłym tyg to potwierdza. Dostałam skierowanie do wojewódzkiego - nie do artemidy, żeby było zabawniej. Cholera jasna, lekarz do którego chodziłam przez pół roku też widział ten polip i nie chciał kompletnie nic z tym robić. Tyle straconego czasu :(

Leo gratulacje ogromne!

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    orchid wrote:
    Hej hej! Byłam u dr P w Artemidzie z prośbą o laparo, bo podejrzewałam u siebie endometriozę. Spędziłam tam prawie pół godziny, wszystkiego wysłuchał, poopowiadał, skupiał się na mnie i był zainteresowany - niebo a ziemia w porównaniu do dr D. W szczerej rozmowie przyznał, że jak chcę to możemy już robić iui i nie muszę być stymulowana przez tyle mcy - czego bardzo chciał dr D. Wtf? Na usg zobaczył polip, który chce usunąć histeroskopowo, bo prawdopodobnie tu leży przyczyna, moja miesiaczka stulecia w zeszłym tyg to potwierdza. Dostałam skierowanie do wojewódzkiego - nie do artemidy, żeby było zabawniej. Cholera jasna, lekarz do którego chodziłam przez pół roku też widział ten polip i nie chciał kompletnie nic z tym robić. Tyle straconego czasu :(

Leo gratulacje ogromne!
    Ja nie wiem co oni mają z tymi polipami. U mnie też niby znaleźli. 3 Lekarzy że to polip 2 że to taka macica i taki mój urok. A aby doktor D kazał wycinać inni Nie.

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Orchid to trafiłaś na konkretnego lekarza. Wcześniejsze wizyty = zbywanie.

Dziewczyny a Sonia i Agusza nie zaszły w ciążę po inseminacji?

• Karcia Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny dziś dostałam dobrą propozycje pracy praca bardzo lekka siedzi się i nic nie robi i tak się zastanawiam czy ją przyjąć skoro mam niedługo podchodzić do in vitro i jak się uda to długo przecież ta nie popracuje ale jak by nie patrzył dodatkowe pieniądze się teraz by przydały i zawsze przecież jest ryzyko że się nie uda a tak to bym zarobiła na kolejne podejście i sama nie wiem boje się ze tego ie pogodzę wizyt i jak bym zaciążyła to tylko np 7 miesięcy bym popracowała a później szkoda by mi było z takiej dobrej pracy zrezygnować ale jak bym miała dziecko to chyba bym wyjścia nie miała i sama nie wiem jak wy myślicie?

Karcia
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia wrote:
    dziewczyny dziś dostałam dobrą propozycje pracy praca bardzo lekka siedzi się i nic nie robi i tak się zastanawiam czy ją przyjąć skoro mam niedługo podchodzić do in vitro i jak się uda to długo przecież ta nie popracuje ale jak by nie patrzył dodatkowe pieniądze się teraz by przydały i zawsze przecież jest ryzyko że się nie uda a tak to bym zarobiła na kolejne podejście i sama nie wiem boje się ze tego ie pogodzę wizyt i jak bym zaciążyła to tylko np 7 miesięcy bym popracowała a później szkoda by mi było z takiej dobrej pracy zrezygnować ale jak bym miała dziecko to chyba bym wyjścia nie miała i sama nie wiem jak wy myślicie?
    Karcia Ale to jakaś praca biurowa? duża firma? duże pieniądze? wiesz wszystko ma znaczenie.

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, nie odzywałam się wcześniej bo nic się nie działo... mam termin na pobranie kariotypu ..jeszcze miesiąc..czekania ale na nfz..
    co do dr.P to mam mieszane uczucia bo prowadzi moją koleżankę i dziwię się że nie zlecił jej podstawy czyli hormonów... powtórka z rozrywki tak jak u mnie ..tylko od razu przepisał jej badania genetyczne..

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Judytka Ekspertka

Wysłany: 22 lipca 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanko do dziewczyn staraczek które biorą femibion. Który rodzaj bieżecie? Ja biorę Natal1 ale zastanawiam się czy go nie zmienić na Classic bo wychodzi taniej.

Judytka871
    12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
    01.2015 - Druga nieudana inseminacja
    10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
    11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
    Kolejny planowany krok - IVF
  • sonia86 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena wrote:
    Orchid to trafiłaś na konkretnego lekarza. Wcześniejsze wizyty = zbywanie.

Dziewczyny a Sonia i Agusza nie zaszły w ciążę po inseminacji?
    Hej Ena, przede mną druga inseminacja w poniedzialek, pierwsza robiona przez dr S na niepękniętym pecherzyku niestety nieskuteczna, ale mam nadzieję że twoje słowa w tym cyklu okażą się prorocze :) jeśli nie, to podchodzę do in vitro. Dziewczyny u mnie też przez trzy cykle obserwowali polipa, a na histeroskopii nic nie wyszło.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 21:36

3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
    Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
    Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
    f2wli09k3u36asu6.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judytka wrote:
    Mam pytanko do dziewczyn staraczek które biorą femibion. Który rodzaj bieżecie? Ja biorę Natal1 ale zastanawiam się czy go nie zmienić na Classic bo wychodzi taniej.
    Ja brałam classic Ale ma W sobie jod i nie mogę brać

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sonia86 wrote:
    Hej Ena, przede mną druga inseminacja w poniedzialek, pierwsza robiona przez dr S na niepękniętym pecherzyku niestety nieskuteczna, ale mam nadzieję że twoje słowa w tym cyklu okażą się prorocze :) jeśli nie, to podchodzę do in vitro. Dziewczyny u mnie też przez trzy cykle obserwowali polipa, a na histeroskopii nic nie wyszło.
    A kto będzie ci robił 2?

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana rzada duża firma to po prostu siedzenie na maszynach i generalnie nic nie robienie pieniądze też najniższa krajowa ale co drugi dzień ale i w weekendy jeden dzień.Praca bez zarejstrowania bo ja nie moge być zarejstrowana przez ten zasiłek.

Karcia
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia wrote:
    ana rzada duża firma to po prostu siedzenie na maszynach i generalnie nic nie robienie pieniądze też najniższa krajowa ale co drugi dzień ale i w weekendy jeden dzień.Praca bez zarejstrowania bo ja nie moge być zarejstrowana przez ten zasiłek.
    Właśnie miałam cię zapytac czy ci przepadnie zasiłek? A stres? bo wiesz też nie pomaga w zajściu w ciaze. Zawsze kasa się przyda. Ale Nie będziesz miała problemu z urlopem na wizyty W art?

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
‹‹ 206 207 208 209 210 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ