Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyleo wrote:Kobietki jesteśmy już po badaniach, robiliśmy je w Wojewódzkim, doktorka okiem wszystko jest ok, uffff:) ale i tak wyniki przyjdą pocztą.
Asia chyba Twój Jasiek będzie miał kolegę(bardzo duże prawdopodobienstwo)leo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Leo suuuuper
Karcia przykro mi
Eni mocno trzymam kciuki żebyś byla pierwszą szczęściarą z Artemidy jeśli chodzi o IUI &&&&Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 16:46
leo lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Hej hej! Byłam u dr P w Artemidzie z prośbą o laparo, bo podejrzewałam u siebie endometriozę. Spędziłam tam prawie pół godziny, wszystkiego wysłuchał, poopowiadał, skupiał się na mnie i był zainteresowany - niebo a ziemia w porównaniu do dr D. W szczerej rozmowie przyznał, że jak chcę to możemy już robić iui i nie muszę być stymulowana przez tyle mcy - czego bardzo chciał dr D. Wtf? Na usg zobaczył polip, który chce usunąć histeroskopowo, bo prawdopodobnie tu leży przyczyna, moja miesiaczka stulecia w zeszłym tyg to potwierdza. Dostałam skierowanie do wojewódzkiego - nie do artemidy, żeby było zabawniej. Cholera jasna, lekarz do którego chodziłam przez pół roku też widział ten polip i nie chciał kompletnie nic z tym robić. Tyle straconego czasu
Leo gratulacje ogromne!
-
orchid wrote:Hej hej! Byłam u dr P w Artemidzie z prośbą o laparo, bo podejrzewałam u siebie endometriozę. Spędziłam tam prawie pół godziny, wszystkiego wysłuchał, poopowiadał, skupiał się na mnie i był zainteresowany - niebo a ziemia w porównaniu do dr D. W szczerej rozmowie przyznał, że jak chcę to możemy już robić iui i nie muszę być stymulowana przez tyle mcy - czego bardzo chciał dr D. Wtf? Na usg zobaczył polip, który chce usunąć histeroskopowo, bo prawdopodobnie tu leży przyczyna, moja miesiaczka stulecia w zeszłym tyg to potwierdza. Dostałam skierowanie do wojewódzkiego - nie do artemidy, żeby było zabawniej. Cholera jasna, lekarz do którego chodziłam przez pół roku też widział ten polip i nie chciał kompletnie nic z tym robić. Tyle straconego czasu
Leo gratulacje ogromne! -
nick nieaktualny
-
dziewczyny dziś dostałam dobrą propozycje pracy praca bardzo lekka siedzi się i nic nie robi i tak się zastanawiam czy ją przyjąć skoro mam niedługo podchodzić do in vitro i jak się uda to długo przecież ta nie popracuje ale jak by nie patrzył dodatkowe pieniądze się teraz by przydały i zawsze przecież jest ryzyko że się nie uda a tak to bym zarobiła na kolejne podejście i sama nie wiem boje się ze tego ie pogodzę wizyt i jak bym zaciążyła to tylko np 7 miesięcy bym popracowała a później szkoda by mi było z takiej dobrej pracy zrezygnować ale jak bym miała dziecko to chyba bym wyjścia nie miała i sama nie wiem jak wy myślicie?Karcia
-
Karcia wrote:dziewczyny dziś dostałam dobrą propozycje pracy praca bardzo lekka siedzi się i nic nie robi i tak się zastanawiam czy ją przyjąć skoro mam niedługo podchodzić do in vitro i jak się uda to długo przecież ta nie popracuje ale jak by nie patrzył dodatkowe pieniądze się teraz by przydały i zawsze przecież jest ryzyko że się nie uda a tak to bym zarobiła na kolejne podejście i sama nie wiem boje się ze tego ie pogodzę wizyt i jak bym zaciążyła to tylko np 7 miesięcy bym popracowała a później szkoda by mi było z takiej dobrej pracy zrezygnować ale jak bym miała dziecko to chyba bym wyjścia nie miała i sama nie wiem jak wy myślicie?
-
Hej, nie odzywałam się wcześniej bo nic się nie działo... mam termin na pobranie kariotypu ..jeszcze miesiąc..czekania ale na nfz..
co do dr.P to mam mieszane uczucia bo prowadzi moją koleżankę i dziwię się że nie zlecił jej podstawy czyli hormonów... powtórka z rozrywki tak jak u mnie ..tylko od razu przepisał jej badania genetyczne..01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Mam pytanko do dziewczyn staraczek które biorą femibion. Który rodzaj bieżecie? Ja biorę Natal1 ale zastanawiam się czy go nie zmienić na Classic bo wychodzi taniej.Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
Ena wrote:Orchid to trafiłaś na konkretnego lekarza. Wcześniejsze wizyty = zbywanie.
Dziewczyny a Sonia i Agusza nie zaszły w ciążę po inseminacji?jeśli nie, to podchodzę do in vitro. Dziewczyny u mnie też przez trzy cykle obserwowali polipa, a na histeroskopii nic nie wyszło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 21:36
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Judytka wrote:Mam pytanko do dziewczyn staraczek które biorą femibion. Który rodzaj bieżecie? Ja biorę Natal1 ale zastanawiam się czy go nie zmienić na Classic bo wychodzi taniej.
-
sonia86 wrote:Hej Ena, przede mną druga inseminacja w poniedzialek, pierwsza robiona przez dr S na niepękniętym pecherzyku niestety nieskuteczna, ale mam nadzieję że twoje słowa w tym cyklu okażą się prorocze
jeśli nie, to podchodzę do in vitro. Dziewczyny u mnie też przez trzy cykle obserwowali polipa, a na histeroskopii nic nie wyszło.
-
ana rzada duża firma to po prostu siedzenie na maszynach i generalnie nic nie robienie pieniądze też najniższa krajowa ale co drugi dzień ale i w weekendy jeden dzień.Praca bez zarejstrowania bo ja nie moge być zarejstrowana przez ten zasiłek.Karcia
-
Karcia wrote:ana rzada duża firma to po prostu siedzenie na maszynach i generalnie nic nie robienie pieniądze też najniższa krajowa ale co drugi dzień ale i w weekendy jeden dzień.Praca bez zarejstrowania bo ja nie moge być zarejstrowana przez ten zasiłek.