Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
leo wrote:Jaki cudny Jasiek:) ciotka całuję
My jutro 7.30 mamy prenatalne, mam obawy...
Asiu czy mam byc na czczo?
I ile kaski mam przygotować?
Leo nie musisz być na czczo, to zwykłe usg tylko dłuższe a krew też robisz? (do krwi też nie trzeba być na czczo) powiem Ci szczerze, że nie mam pojęcia ile to kosztuje, ja z racji "podeszłego" wieku miałam za friko
no i pogoń precz te obawy!! wszystko będzie super ♥Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyana1122 wrote:Ja dziś odbieram wyniki do iui trochę się boję że coś wyjdzie. Niby nie powinno ale lekki strach jest
ana1122 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kobietki jesteśmy już po badaniach, robiliśmy je w Wojewódzkim, doktorka okiem wszystko jest ok, uffff:) ale i tak wyniki przyjdą pocztą.
Asia chyba Twój Jasiek będzie miał kolegę(bardzo duże prawdopodobienstwo)ana1122, Ali.G, eni33, asia-m-b, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Karcia wrote:a ja tak jak sądziłam drugie iui nie udane @ przyszła z samego rana.
-
Karcia przykro mi
-
Karcia wrote:bo ja to mam wrażenie że oni specjalnie partolą te iui żeby więcej kasy wyciągnąć i na in vitro iść. ana Tobie napewno się uda bo sama wiesz że z tym cholerstwem nie ma reguły. Eni a Ty kiedy testujesz?
-
Ja to jak sie nic nie wydarzy i bede miala odwage to w niedziele ale moze przeciagne do poniedzialku. Wczoraj czulam sie troszke okresowo ale dzis tem tez byla wysoka 37. Mi 1 robil dr Zbroch a druga dr Sokolowska.