Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
leo wrote:Jaki cudny Jasiek:) ciotka całuję
My jutro 7.30 mamy prenatalne, mam obawy...
Asiu czy mam byc na czczo?
I ile kaski mam przygotować?
Leo nie musisz być na czczo, to zwykłe usg tylko dłuższea krew też robisz? (do krwi też nie trzeba być na czczo) powiem Ci szczerze, że nie mam pojęcia ile to kosztuje, ja z racji "podeszłego" wieku miałam za friko
no i pogoń precz te obawy!! wszystko będzie super ♥Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyana1122 wrote:Ja dziś odbieram wyniki do iui trochę się boję że coś wyjdzie. Niby nie powinno ale lekki strach jest
ana1122 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kobietki jesteśmy już po badaniach, robiliśmy je w Wojewódzkim, doktorka okiem wszystko jest ok, uffff:) ale i tak wyniki przyjdą pocztą.
Asia chyba Twój Jasiek będzie miał kolegę(bardzo duże prawdopodobienstwo)ana1122, Ali.G, eni33, asia-m-b, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Karcia wrote:a ja tak jak sądziłam drugie iui nie udane
@ przyszła z samego rana.
-
Karcia przykro mi
-
Karcia wrote:bo ja to mam wrażenie że oni specjalnie partolą te iui żeby więcej kasy wyciągnąć i na in vitro iść. ana Tobie napewno się uda bo sama wiesz że z tym cholerstwem nie ma reguły. Eni a Ty kiedy testujesz?
-
Ja to jak sie nic nie wydarzy i bede miala odwage to w niedziele ale moze przeciagne do poniedzialku. Wczoraj czulam sie troszke okresowo ale dzis tem tez byla wysoka 37. Mi 1 robil dr Zbroch a druga dr Sokolowska.