Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie nic a nic nie spytałam o co chodzi z tymi zabiegami i juz od mojego M oberwało mi się za to i sama tez jestem na siebie zła. Widzisz a mi dr W mówił, zebym w koszta liczył dwa wyjazdy do Bialego- punkcja i transfer. A tak dużej różnicy czasowej miedzy nami nie bedzie. Ja tez zdecydowanie będę chciała do Białego.
-
Karcia wydaje mi się, że dopiero po. Tych tabletek mam na 21 dni, wizytę mam w dzień kiedy biorę 19 tabletkę, receptę dostalam tylko na antyki, dlatego myślę, że po. Moje AMH to coś kolo 3,5. Karcia a Twój wynik widział jakiś lekarz? Ja w sumie tez żałuję ze dałam się namówić na 3 iui, byłabym juz w połowie drogi ivf. W Artemidzie chyba nie było przypadku zajscia po iui, a przynajmniej nie wśród dziewczyn z forum.
-
No właśnie jeszcze sie nie umówiłam za tydzień jadę na urlop wracam 5.08 nowy cykl zacznę 9-10.08 wiec teoretycznie 13.08 mogla bym juz byc na wizycie to by był 3dc, nie chciała bym przedłużać wszystkiego ze względu na brak badań ale nie wiem jakie zrobić. Ile czekałyscie na pierwsza wizytę
-
Karcia wrote:słomka miałam robionę amh miałam ponad 9 dziewczyny czy AMH można mieć za wysokie?
-
paluszkowa wrote:Ale ze mnie zielony ogórek nic niewiem, tez sie tak czułyście
-
Paluszkowa
Ja miałam zrobić w 3 dc fsh i estradiol.
Jakiegokolwiek dc : amh, HBs Ag, anty HCV, HIV, VDRL, toxmoplazmoza IgG, Toxmoplazmoza IgM, Rubella Igm Rubella IgG, (to tzw wiruzologia ważna 3 miesiące), cytologia (bo miałam nie ważną), Chlamydia (wymaz z kanału szyjki- to zrobisz na wizycie)
Mąż: HIV, Anty-HCV, HBs-Ag, VDRL, Anty Hbs, Chlamydia (z moczu)
Wszystkie wyniki oprócz cytologii i chlamydii dostaliśmy jeszcze tego samego dnia
Wydaje sie, że tego dużo. A tak naprawdę to jedno ukłucie. Tylko koszt wysokiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 14:55
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Ahh jeszcze jedno. Na chlamydie raczej nie zrobią badania w 3 dc cyklu. jeżeli bardzo wam zależy na czasie to może umów się jeszcze przed urlopem.
Do kogo chcesz się umówić na wizytę? bo 13-go to chyba trafisz na dr P.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualnypaluszkowa wrote:No właśnie jeszcze sie nie umówiłam za tydzień jadę na urlop wracam 5.08 nowy cykl zacznę 9-10.08 wiec teoretycznie 13.08 mogla bym juz byc na wizycie to by był 3dc, nie chciała bym przedłużać wszystkiego ze względu na brak badań ale nie wiem jakie zrobić. Ile czekałyscie na pierwsza wizytę
-
paluszkowa wrote:No właśnie jeszcze sie nie umówiłam za tydzień jadę na urlop wracam 5.08 nowy cykl zacznę 9-10.08 wiec teoretycznie 13.08 mogla bym juz byc na wizycie to by był 3dc, nie chciała bym przedłużać wszystkiego ze względu na brak badań ale nie wiem jakie zrobić. Ile czekałyscie na pierwsza wizytę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 17:16
-
O matko ile badań wszytko mogę zrobić w dniu wizyty u nich na miejscu tak. A jak w czerwcu teraz robiłam tsh prl antyTOP i aTG USG tarczycy to musze powtarzać czy mogą byc bo to jakby nie liczyć 200zl. Kiedy mam dzwonić żeby umówić sie na wizyta np. na 13 juz teraz? A co jak mi sie przesunie cykl? Sorki za tyle pytań ale jak czegos niewiem to mnie dodatkowy stres. Dzieki za pomoc
Karcia lubi tę wiadomość
-
To mnie uspokoiłyście trochę lekarz widział wynik i powiedział że jest ok. paluszkowa myślę że tydzień wcześniej w zupełności wystarczy ja np dziś dzwoniłam i na poniedziałek się umówiłam. Więc okres oczekiwania nie jest długi. eve a powiedz mi ( choć napewno już to pisałaś ale skleroza moja daje o sobie znać) ile masz jeszcze mrożaków ?Karcia
-
Karcia wrote:eve a powiedz mi ( choć napewno już to pisałaś ale skleroza moja daje o sobie znać) ile masz jeszcze mrożaków ?
Co do punkcji i transferu w Białym to z tego co mi wiadomo to w Oln nie ma embriologa.