Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
kicia88 wrote:Doktor D powiedzial ze na ivf musimy byc przygotowani nakosz ok 15 tys bo u nas w gre wchodzi i tak tylko dawca dlatego jak narazie stwierdzilismy ze sprobujemy aid to zawsze mniej to tylko 1,5 tys wiec jest ogromna roznica. Dlatego jak czytam ze jedna zmiescila sie w 5 druga w 7 to ja sie zastanawiam za co my mielismy zaplacic az 15????
No to teraz wszystko jasne jeśli mielibyście podchodzić z nasieniem dawcy to niestety kosztuje więcej, a może mówił o adoptowanych zarodkach i stąd taka kwota?
A która dziewczyna pisała, że zmieścili się w 5 tyś? ja zauważyłam, że wszystkim mniej czy więcej wychodzi 7 tyś.
5 tyś to nierealna kwota,
*250zł wizyta kwalifikacyjna ale zazwyczaj na jednej się nie kończy
*1000zł pakiet wizyt,
*ok 750zł badania, (wcześniej zapomniałam o chlamydii)
*3000zł punkcja
*1000zł transfer
*leki w zależności od stymulacji i protokołu ( antykoncepcyjne, gonapeptyl, menopur) u każdego inaczej 1000zł
*wyjazdy do Białegostoku z noclegiem albo bez
Więc jak to możliwe, ze ktoś mógł zamknąć się w 5000???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 13:49
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
No to super cieszymy sie razem z toba.
-
nick nieaktualny
-
Eve tak już zostanie kochana z tym popłakiwaniem ja mam to cały czas i bywają momenty, że do tej pory nie mogę w to uwierzyć.. jestem bardzo wdzięczna.Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
bez problemu w artemidzie dostaniesz zwolnienie
ja miałam już po transferze zwolnienie i po becie od razu dostałam ciążoweAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
nick nieaktualny
-
asia-m-b wrote:bez problemu w artemidzie dostaniesz zwolnienie
ja miałam już po transferze zwolnienie i po becie od razu dostałam ciążowe
leo wrote:Eve super wieści, gratulacje:)
Mija wrote:Witajcie dziewczyny . Obserwuje watek od dawna i postanowiłam się dołączyć.
Jestem po pierwszym ivf niestety nieudane .
Mam do was pytanie , czy wy miałyście transfer pod kontrola usg ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 17:26
-
Witaj Mija
Miałam trzy transfery w artemidzie bez usg z czego dwa udane
Ja w innej klinice miałam pod kontrolą usg ale jak widzisz, te bez usg też są skuteczne. Przykro mi, że nie udał się pierwszy transfer czy macie mrozaczki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 17:27
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
nick nieaktualnyMamy 2 mrozaczki w czerwcu byl nieudany transfer teraz cykl na odpoczynek i w sierpniu badz we wrzesniu bedziemy chcieli podejsc do crio .
Ciagle zastanawiam sie dlaczego sie nieudaalo nam transfer robil dr Z i bylo bez usg czasami mysle ze moze to mialo jakis wplyw ... Mielismy taki ladny zarodek 3AA embriolog mowil ze musi byc ciaza , a pozniej bylo jeszcze wieksze rozczarowanie tylko