Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
słomka :) wrote:Dzieki Dziewczyny za info , Luna a ten komplet badań to jakie. Ja przy iui miałam jakieś robione i się zastanawiam czy to będzie powtórka czy coś nowego?
-
15 tyś A który lekarz tak powiedział? To jakaś bzdura totalna dzięki Bogu zresztą te pieniążki oczywiście są rozłożone w czasie najpierw tysiąc za pakiet wizyt. Przed samą punkcją 3000 plus 1000 za transfer. Oczywiście leki w międzyczasie.
Lura jakos dużo Was te badania wyniosły.. my placilismy coś koło 500 za mnie i za męża.
Dziewczyny niczego się nie bójcie to wszystko jest do przejścia. Wiadomo, że coś co jest nieznane może przerażać Ale nie martwcie się pomożemy jak tylko będziemy mogłyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 17:56
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Paluszkowa pamiętaj ze najpierw jest wizyta kwalifikacyjna koszt 250zl najlepiej żeby był to 3 dc i pamiętaj weź ze sobą całą dokumentację leczenia. I jeśli nie chcecie IUI to nie dajcie sobie wmówić żeby próbować trzeba twardo stać przy swoim.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 18:54
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
kicia88 wrote:Piszecie ze w 7 tys powinno sie zmiescic ale jak ja bylam z mezem w klinice to lekarz powiedzial ze w 15 powinnismy sie zmiescic wiec ja czegos tu nie kumam troche ;/Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
Ja bylam dzis na wizycie robilam progesteron wyszedl 28.09 dzis 20 dzien cylku dr Z powiedzial ze ladny wynik. Jeszcze tydzien musze czekac to wieczność☺
asia-m-b lubi tę wiadomość
-
Paluszkowa odmówić nie ale mogą Cię namawiać na IUI, nie daj się! powiedz, że czas Cię goni powiedz, że już bardzo długo się staracie.
Mi dr Olszewska w Zygocie mówiła wprost, że przy naszych wynikach: wszystko ok przy takim okresie starań (3 lata bez zabezpieczeń) nie ma sensu robić IUI
Eni to faktycznie bardzo ładny wynik trzymam kciuki :*Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
Dziewczyny a jak to u was było,jaka jest wasza droga do rodzicielstwa, bo ja czasmi czuje ze inni nie rozumieją, mamy w domu troje dzieci, chłopca i dwie dziewczynki jestesmy rodzina zastępcza, ale chcemy tez nasze dziecko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 22:27
-
asia-m-b wrote:Kicia my nie piszemy ze powinniście się zmieścić tylko, że się zmieścicie przeciez my przez to przyszliśmy w artemidzie i wiemy ile zapłaciliśmy który lekarz takich głupot Wam nagadał?
-
paluszkowa wrote:Dziewczyny a jak to u was było,jaka jest wasza droga do rodzicielstwa, bo ja czasmi czuje ze inni nie rozumieją, mamy w domu troje dzieci, chłopca i dwie dziewczynki jestesmy rodzina zastępcza, ale chcemy tez nasze dziecko
-
asia-m-b wrote:Lura jakos dużo Was te badania wyniosły.. my placilismy coś koło 500 za mnie i za męża.
D
AMH - 165, oraz milionowy raz FSH i estradiol -56, cytologia - 25, wirusologia obojga -600.
Paluszkowa raczej nikt ci nie odmówi ivf. My pojechaliśmy zdecydowani na ivf, doktor nas przekonywał na chociaż jedno iui, ale twardo odmówiliśmy (sam na koniec przyznał, że uważa iui za bezsensowne, a za kilka lat i tak tego nikt nie będzie już robil)22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤