Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Karcia wrote:ana a Ty planujesz teraz w sierpniu jedną iui a później in vitro?dobrze pamiętam.Dziewczyny a czemu nie robią tej punkcji i transferu w artemidzie tylko w jakimś tam szpitalu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 22:24
-
Karcia i jak tam jutro testujesz czy jednak@ przyjdzie. Ja tez juz zaczynam watpic bo dzis tem z 37.2 spadla do 36.8
-
Nie testuje bo na 100% jutro przylezie małpa albo jeszcze dziś bo już mnie brzuch napieprza.Martwię się bo pokładałam dużą nadzieję w tej iui a się nie udało. a teraz znów pokładam całą wiare w in vitro ale jak się nie uda to rezygnuje już ze starań bo to nie na moje siły i moją kieszeń.Karcia
-
Ja tez in vitro ale robie sobie miesiac przerwy i we wrzesniu ruszam pelna para. Jeszcze wieze ze sie uda teraz a jesli nie to pokladam nadzieje w in vitro i tak jak ty 1 raz i oby byly mrozaki bo te koszta mnie zrujnuja. Teraz pare dziewczyn podchodzi to bede na bierzaco kiedy wizyty bo pewnie przyda sie jakis urlop chociażby na wyjazd do Białegostoku.
-
Eve nic się nie bój ja w 11 dpt miałam ponad 2000 przy jednym zarodku, także nikt Ci nie podrzucił drugiego
Dziewczyny od Jaśka pozdrowienia macie ♥
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 16:17
Lura82, leo, sonia86, Ali.G, Bianka4, malgos741, Asia08 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Dziękujemy. Cudne maleństwo. Jaki już duży.
asia-m-b, Lura82, eni33 lubią tę wiadomość
-
asia-m-b wrote:
I niech będzie co ma być, jeden zarodek czy dwa,byle były
Teraz zastanawiam się nad tym zwolnieniem,bo jutro mam wizytę.
asia-m-b lubi tę wiadomość
-
Karcia wrote:kurcze jak ten czas szybko leci a my nadal w miejscu co niektóre. Sliczny twój bąmbelek Asiu.