Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysonia86 wrote:Hej Ena, przede mną druga inseminacja w poniedzialek, pierwsza robiona przez dr S na niepękniętym pecherzyku niestety nieskuteczna, ale mam nadzieję że twoje słowa w tym cyklu okażą się prorocze
jeśli nie, to podchodzę do in vitro. Dziewczyny u mnie też przez trzy cykle obserwowali polipa, a na histeroskopii nic nie wyszło.
Judytka - zawsze dr W zalecał mi branie Femibionu, ale ostatecznie wybierałam akurat te witaminy, które były w promocji jak robiłam zamówienie w Gemini. Trzeba luknąć na skład i porównać 1 z classic.
sonia86, Karcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarcia ja bym poszła do tej pracy, bo wtedy człowiek nie myśli intensywnie o tym całym staraniu. Przyzwyczaisz się do dobrego ( dwóch wypłat), a jak będzie trzeba, to się odzwyczaisz. Ja jestem teraz na wychowawczym, czyli kasa tylko z wypłaty męża, ale jakoś leci. Wszystko można pogodzić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 22:27
Karcia lubi tę wiadomość
-
Karcia wrote:nie zasiłek nie przepadnie bo to praca na czarno stres napewno by był ale myślę że bym nie myslała tak o dziecku. Ale czego się boje że się przyzwyczaimy do 2 wypłat a później ciężko będzie jak bym się zwolniła.
Karcia lubi tę wiadomość
-
oki to może pójdę
. w poniedziałek dr Zbroch mój ulubiony i też mam wizyte rano i odrazu wkraczam z tematem in vitro tylko że dziewczyny mi to na 100% wyjdą złe badania typu morfologia i ob sód potas itp od zawsze mam złe te wyniki z roku na rok coraz gorsze a teraz na tej diecie to mam takie odloty że hoho i boje się że będę musiała to unormować a to się trochę z tym zejdzie.
Karcia -
A co twój lekarz rodzinny na te złe wyniki, przecież to poważna sprawa i też może miec wpływ na problemy z zajściem w ciążę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 22:50
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Karcia wrote:oki to może pójdę
. w poniedziałek dr Zbroch mój ulubiony i też mam wizyte rano i odrazu wkraczam z tematem in vitro tylko że dziewczyny mi to na 100% wyjdą złe badania typu morfologia i ob sód potas itp od zawsze mam złe te wyniki z roku na rok coraz gorsze a teraz na tej diecie to mam takie odloty że hoho i boje się że będę musiała to unormować a to się trochę z tym zejdzie.
-
sonia o mojej rodzinnej już kiedyś tu pisałam że to psychiczna baba nic zupełnie nic odsyła mnie do innego tamten twierdzi że to obowiązek rodzinnej i tak w koło. Ja mam np straszną anemie i żadne leki nie pomagają i np ob mam 60 a norma do 12 miałam też crp podwyższone i tak dostałam skierowanie do endokrynologa-ginekologa i tak też trafiłam do artemidy ale lekarz nawet na to nie zwrócił uwagi tylko na hormony a reszte ma gdzieśKarcia
-
ona84 wrote:Orchidea ciekawe ile bedziesz czekac.
Ja pytajac sie o laparoskopie to termin na listopad a dostalam skierowanie do malarkiewicza tam we wrzesniu
Prawdopodobnie wrzesień / październik. Moglam miec tam ale dr P powiedział że gdyby tfu tfu podczas zabiegu okazało się, że to miesniak to tam nie maja takiego sprzętu do ich usuwania jak w wojewodzkim -
Karcia wrote:sonia o mojej rodzinnej już kiedyś tu pisałam że to psychiczna baba nic zupełnie nic odsyła mnie do innego tamten twierdzi że to obowiązek rodzinnej i tak w koło. Ja mam np straszną anemie i żadne leki nie pomagają i np ob mam 60 a norma do 12 miałam też crp podwyższone i tak dostałam skierowanie do endokrynologa-ginekologa i tak też trafiłam do artemidy ale lekarz nawet na to nie zwrócił uwagi tylko na hormony a reszte ma gdzieś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2016, 09:18
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Karcia pamietaj daj znac po wizycie jakim protokolem idziecie.
-
Judytka wrote:Mam pytanko do dziewczyn staraczek które biorą femibion. Który rodzaj bieżecie? Ja biorę Natal1 ale zastanawiam się czy go nie zmienić na Classic bo wychodzi taniej.