Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hey mam pytanie czy miala moze ktoras taki dziwny bol macicy nie wiem czy to nie skurcz zlapal mnie po przytulaniu ale taki bol ze mylalm ze do szpitala bede musiala jechac.w pol zgieta wyprostowac sie nie moglam jestem po owulacji jeszcze troche czuje bol.masakra,plakalm z bolu.zlapal po10min przestalo i zaraz znowu ledwo doszlam po nospe myslalm ze zemdleje dzis jeszcze odczuwam
-
Ena wrote:Dziewczyny te które były na wizytach u dr Z - ile placiłyście? Wiem, że te ceny z kosmosu i nie ma reguły, ale pytam z ciekawości.
-
ona84 wrote:hey mam pytanie czy miala moze ktoras taki dziwny bol macicy nie wiem czy to nie skurcz zlapal mnie po przytulaniu ale taki bol ze mylalm ze do szpitala bede musiala jechac.w pol zgieta wyprostowac sie nie moglam jestem po owulacji jeszcze troche czuje bol.masakra,plakalm z bolu.zlapal po10min przestalo i zaraz znowu ledwo doszlam po nospe myslalm ze zemdleje dzis jeszcze odczuwam
-
ona84 wrote:Wyczytalam ze moz byc to zapalenie przydatkow
-
nick nieaktualny
-
Ja już po wizycie i co pierwsze się poskarżę że za wizyte dziś zapłaciłam o zgrozo 250 zł ale siedziałam w gabinecie godzine. No i tak jak powiedziałam dr że chce spróbować z in vitro to nie był za bardzo zadowolony że niby młoda jestem że mąż dobre nasienie itp. Generalnie wolałby żeby jeszcze kilka cykli naturalnie spróbować ale ja w gorącej wodzie kąpana powiedziałam że tak czekać to sobie można w nieskończoność.No i wkońcu mówi że boi się troche jak zaraguję na stymulacja z tam wysokim AMH no ale się zgodził i stwierdził że bedziemy szli krótkim protokołem żeby nie przedobrzyć że podadzą mi tylko 1 zarodek bo boją się przy mojej nadwadze o bliźniaki. I dostałam na badania i wiem że to było już pisane ale powtórzcie proszę dostałam na chlamydie i tu pisze że faceci z moczu a dziewczyny z kanału szyjki tak to jest?i stąd moje pytanie czy musze się znów umówić na wizytę żeby lekarz mi pobrał ten wymaz ?mam jeszcze na czystość [pochwy cytologie itp więc musze znów iść do lekarza żeby to pobrał i bulić za wizytę?Karcia
-
Karcia mi przed histeroskopia wymaz na stopień czystości pobierala jedna z dziewczyn, bez wizyty u lekarza, może na chlamydie też tak da radę. A przypomnij jaki masz wynik amh? jeśli o mnie chodzi to miałam inseminacje, co prawda tak jak czułam pęcherzyki pękł, ale dr stwierdził że szanse jeszcze są. Moim zdaniem marne, ale nie chciałam już się spierać.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
dziś nie mógł bo mam @ bo to 4 dzień cyklu. Więc czeka mnie kolejna wizyta tak na pobranie tego?a mąż na tą chlamydie to z moczu?a i jeszcze dodam że dopiero w następnym cyklu będę podchodzić do in vitro bo teraz zrobiła mi się torbiel i musi się wchłonąćKarcia
-
To moja druga iui, przy pierwszej miałam nadzieję, bo była na niepeknietym pecherzyku, a teraz nie mam żadnych złudzeń. Ale muszę przyznać że dr zbroch całkiem sympatyczny. Czekam na nowy cykl i też zagaje o in vitro. 3 lata starań wystarczy żeby przestać łudzić się na szczęśliwy traf.
Karcia lubi tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Dziewczyny te które były na wizytach u dr Z - ile placiłyście? Wiem, że te ceny z kosmosu i nie ma reguły, ale pytam z ciekawości.
Ja za pierwszą wizytę ud r Z płaciłam 250 zł chyba, a za kolejne 160 zł.